Nu, jaa, tas ir vieglaakais variants atnest torti + alkoholu.
Par to dzeršanu, ja jums ģimenee radi jau no saakta gala taa dariijuši, šaubos, ka izskaudiisi šo "tradiiciju".
Man ari nav iisti pieņemams, ka pie maziem beerniem visi rauj iekšaas un piipee, bet manam draugam ir taadi radinieki, viņi ari ved alkoholu, parasti namamāte gatavo visu visu ēdamo, ciemiņi ar šņabi un kūkām, viņš un viņa radi ir krievu tautiibas, viņiem patiik skaļi atpuusties, patiik piedzerties - es parasti ar draugu klusiiteem pazuudu no šiem ģimeņu saietiem, jo tur mazie raud, grib seedeet mammām klēpii, bet mātes dzen prom, jo grib uzpiipet, bet negrib, lai siikie duumus osta; ari tas, ka saakumaa viss ir civilizeeti ir tosti, labi vaardi, beigaas šums un gadaas kaadam ko par 'skaļu' pateikt, nu taadi nu ir tie muusu radiņi.
Bet mani senči nedzer vispaar, viņiem nav draugu, viņi neiziet no maajas un nekad netusee - kas ir labaak - seedeet vienaa vietaa un sarunaaties tikai ar savu viiru/sievu un maximums aiziet uz darbu/veikalu un atpakalj vak arii pastriideeties, sveetkos iedzert un reizeem ari paāleeties ar savu ģimeni (?) manupraat, interesantaak jr patrakot ar visaam kuukaam un alkoholu nekaa buut 24/7 maajaas un nekontakteeties ar cilvekiem