Zinu ka nekāds risinàjums nav ierakstīt to šeit, taču es gribu dzirdēt vel kādu viedokli. Kā ir, pirms divi cilvēki kuri viens otram patīk, cik ilgs laiks apmēram paiet pirms vidēji saiet kopā? Es zinu ka katram šis ir savādāks gadījums tāpēc prasu kā apmēram vidēji ir? Es tagad esmu strupceļā savās domās, jo ir viens vīrietis un es zinu ka viņam pret mani arī kaut kas ir, jo ir to rādijis ar vārdiem un darbiem. Taču tās reizes kopumā ir gandrīz vai neveiklas un nesaprotamas, ka liekas ka nu nekādi nevaram pārkāpt robežai "tikai draugi" kaut gan zinam ka neesam tikai draugi vai sen pazīstami čomi. Bet tiekoties bieži ir tāda sajūta ka nekas vairāk nevarētu būt. Jā, nav mums tā ka uzreiz liekas ka esam radīti viens otram un tik labi saskan visur ar vidokļiem un raksturiem, bet manuprāt tas nav nekāds rādītājs ka būtu jābeidz domāt ka kaut kas sanāks kādrez.? Patiesībā ir arī tā ka dzīvojam ar nelielu attālumu bet tāpat nesanāk bieži tikties, tāpēc arī izmantojam tehnoloģiju iespējas un sarakstamies vai sazvanamies. Neveiklas situācijas taču gadās dažreiz arī citiem. Patiesībā nezinu ko gribu ar šo visu jautāt, tikai gribēju izstāstīt un uzzināt ko jūs par to kopumā domājat?