meitenes, es atkal pie Jums lai luugtu padomu.
Taa kaa nepaspeeju laikaa un kleita tika izpirkta, tad atradu tagad bet ir pieejams tikai 0 izmeers, kas ir xxs, 1 man dereeja perfekti, bet 0 buus stipri par mazu diemzheel, kaa arii pieejams uk 14 , bet https://www.lyst.co.uk/clothing/ted-baker-lace-detail-skater-dress-black/?product_gallery=67308525 kleitas struktuura ir diez ko sarezgjiita manupraat. es biju domaajusi pasuutiit to 14 izmeeru un tad pie shuveejas apsnkjikaat, bet vai nesabojaaas kleitas fasonu? zinu, ka neesat shuveejas, bet kaa domaaajaat, ir to veerts vai nav?
es vienkaarshi baidos ka tas 14 izmeers ir diez ko liels un tur daudz vajag "noshuut" nos taa teikt :D
visu jau var paveikt, protams, bet vai neizskatiisies pavisam citaadaa... jo saanos veel ir tas caurspiidiigais..
Jāatzīst gan, ka sev neko neesmu iešuvusi uz nepieciešamo izmēru, bet, cik esmu redzējusi citiem, tas nav tā vērts. Labāk paciesties un atrast to, kas der.
Iešūt nesanāks. Jebkura normāla šuvēja kā vienīgo variantu ieteiks izārdīt to Tavu nopirkto milzu izmēru un no tā piegriezt vajadzīgo. Ja laba šuvēja, neko nesamaitās un beigās viss būs ok.Cik tas varētu izmaksāt, grūti pateikt.
Cik noprotu tad tas milzu izmeers tieshaam atkriit, sagaidiiishus meerus no taas otras kleitas un riit aiziesu uz Ted Baker uzmeeriit kaut kaadu kleitu ar 0 izmeeru.
Es esmu no divām kleitām šuvusi vienu. :D Tieši tāds pats gadījums. Visi izmēri bija izpikrkti. Bija tikai ļoti liels un pārāk mazs. Tad nu es nopirku divas mazas kleitas. Bet man bija paršūšanai padevīgāks audums.
Es esmu no divām kleitām šuvusi vienu. Tieši tāds pats gadījums. Visi izmēri bija izpikrkti. Bija tikai ļoti liels un pārāk mazs. Tad nu es nopirku divas mazas kleitas. Bet man bija paršūšanai padevīgāks audums.
haha, buus man ari jaapeerk abas, bet tad daargs prieks iznaak :D