Jā, apmēram tādi nieki :-) Pirms iziet no istabas, simts reizes paskatos, vai dators ir izslēgts. Pārlaižu acis pār visu istabu, dažreiz atgriežos, jo rodas sajūta, ka istabā kaut kas nav kārtībā (s) Bet atgriežoties nekad nevaru saprast, kur meklēt vainu, jo, protams, ka ar istabu viss ok. Aizslēdzot dzīvokļa durvis, es dažreiz mēdzu atgriezties un vēl paskatīties, vai tiešām atslēga nekarājas durvju caurumā, lai gan skaidri atceros, ka it kā tikko ieliku to somā :-D Par šo gan es sevi sāku lamāt, jo tas jau mani kaitina. Bet tam visam pamatā ir bailes, ka tikai ar manu mājokli un mantām nenotiek kaut kas manas prombūtnes laikā. Ejot pa ielu, aizdomājos, kur ir mans telefons... Somā, kabatā vai jau kaut kur izkritis uz ielas :-D Sāku meklēt somā, protams, vienmēr viss ir ok :-D Pirms miega obligāti izskraidu visas telpas, pārbaudu gaismas slēdžus, ūdens krānus utt... Bet, tā kā tas dažreiz atņem laiku un mani pašu sāk izvest no pacietības, es vienkārši sapurinu sevi un piespiežu saprast, ka nu nenotiks nekas slikts taču, ja arī nepārbaudīšu visu :-D Man vēl šis OCD izpaužas vienā citā veidā - man patīk gandrīz visu savā dzīvē pakārtot konkrētai, sevis izdomātai sistēmai. Bet es neesmu pārliecināta, vai tas ir tieši OCD, drīzāk vienkārši tāda domāšana. Piemēram, ja es kaut ko sākšu darīt, man tas ir jānoved līdz galam, tāds kā princips. Visu cenšos darīt pēc sava stingrā plāna :-D Nepatīk darīt lietas bez pamatojuma vai zināma rezultāta.