Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Zivis

 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Meitenes padalamies ar foršām receptēm! Kādas zivis mēdzat pirkt un gatavot? Pērkat svaigas vai saldētas? Man saldētās zivis iznāk tādas ūdeņainas ,bet svaigas zivis baidos pirkt, jo nemāku noteikt tad nu ir vai nav svaigs:-D
16.04.2016 20:18 |
 
Reitings 522
Reģ: 28.11.2013
Nopērc Rimi vai tirgū dzīvu karpu (vismaz zināsi, ka svaiga :-D). Iztīri to un piepildi ar majonēzi sajauktu ar krējumu, ķiplociņu un dillēm. Pēc tam liec uz pannas un liec cepeškrāsnī.
16.04.2016 20:21 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
nu var follija un ceperene likt.;-)
16.04.2016 20:22 |
 
Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
No tām zivīm, ko māku gatavot - lasis! Tas laikam ir visvieglākais variants, ko var apbērt ar citronpipariem, ietīt follijā un cepeškrāsnī iekšā. :D (var arī pievienot saldo krējumu). Bet vispār arī gribētos dzirdēt kādas zivs receptes.
16.04.2016 20:23 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Māra30 nesmejies, bet man bail no dzīvām zivīm ir bail :-D, un ķidāt arī kautkā nav velmes:-D
16.04.2016 20:28 |
 
Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Gatavoju laša fileju, līdakas fileju un varavīksnes foreles fileju. Lasi parasti follijā cepeškrāsnī, līdaku un varavīksnes foreli vienkārši ar garšvielām cepu pannā. Zivis man patīk gatavot "tīras", neko daudz nesarežģījot un nepievienojot.
16.04.2016 20:29 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
gabijagabija tādēļ arī tēmu izveidoju, jo zivis manuprāt ir veselīgākas kā cūkgaļa, vista, liellops. :-)
16.04.2016 20:31 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Zivis pērkat veikalos vai tirgū :-)
16.04.2016 20:32 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tikai un vienīgi svaigas!Tās saldētās pēc nekā garšo!
Garšo karpa, sams, grunduļi. Citreiz vnk nopērku vnk uz dullo kādu zivi,kuru neesmu nekad ēdusi:)
16.04.2016 20:36 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Svaigas zivis pārsvarā pērku tirgū.
16.04.2016 20:36 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Zivju ēdienos noteikti vēlos vēl pilnveidoties! Ar interesi sekošu šai diskusijai :)

Zivju ķidāšanu uzticu 2. pusītei :D :D :D

Krāsnī cepu lasi, taimiņu un foreli, buti. Pannā - tunci, mencu, buti. Agrāk arī pangasijas centos iemīlēt.. bet nesanāca :)

Rīgā pirku zivis Gastronome veikalā, kad bija pievedums. Lasi esmu pirkusi centrāltirgū :)
16.04.2016 20:38 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
a jus vistu ari jelu perkat?
16.04.2016 20:40 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
lasi perku tikai uz atlaidem lielveikalos, tirgu parak dargi.Pangasiju neciesu.


vistu perku veselu , velams uz atlaidem. Loti izdevigi iznak.
16.04.2016 20:41 |
 
Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Zivis pērku pārsvarā tirgū. Vistas gaļu pērku piemājas gaļas veikaliņā - veselu nekad, tikai nepieciešamās daļas.
16.04.2016 20:46 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
bella kapec veselu ne?
16.04.2016 20:51 |
 
Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Ko es ar viņu darīšu? :-D Veselu cept nemēdzu, diviem tās ir krietni par daudz, gatavoju tikai konkrētas vistas daļas, līdz ar to pārējais ir lieks. Esmu pieradusi pirkt tikai to, kas tiks izmantots, un tikai tādā daudzumā, lai tiktu apēsts vienā ēdienreizē.
16.04.2016 20:54 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
vistu jau var sasaldeet.
taas veselaas paardod jau bez kishkaam?
16.04.2016 20:57 |
 
10 gadi
Reitings 4086
Reģ: 22.11.2013
zivi parasti pērku kūpinātu un tādu ēdu.
16.04.2016 20:57 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Vīram diemžēl zivis negaršo - tikai mazsālīts/kūpināts lasis uz maizītēm, tāpēc gatavoju diez gan reti, bet elementārākais ir varavīksnes fileja - ar pincetīti izņemu to asaku rindiņu un cepu uz pannas tikai ar citronpipariem, reizēm uzlieku veselu dilli cepot.
Bet ļoti garšo arī menca. Ja ēdu ārpus mājas, tad cenšos ņemt mencu, ja ir pieejama.
16.04.2016 20:59 |
 
Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
kā var ēst netīros ūdeņos ķīnā zvejotās pangasijas?:-D
cepu mencu krāsnī un uz pannas8-)pērkam tirgū
16.04.2016 21:00 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
vistu jau var sasaldeet.
taas veselaas paardod jau bez kishkaam?
ja bez. Nogriezu kajas, sparnus, tad mugura iegriezu un atdalu fileju, vidu kas paliek kraju 3 vai 4 un no ta iznak loti galiga zupa,vienigi velku planos virtuves cimdinus un atdalu galu no kauliem. Un ja parekina iznak loti izdevigi, it iapsi uz atlaidi perkam pat 3 vai vairak palielass vistas.
16.04.2016 21:01 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits