Taksometrs

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Kādas firmas taksometra pakalpojumus parasti izmantojat? Ar kādām bijusi slikta pieredze, ar kādām - laba? :-)
15.04.2016 19:44 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Alviksa nepatīk, parast braucu ar pandu. Šoferi vienmēr trāpās forši, neredzu iemeslu maksāt 2x vairāk par pāris kilometriem. Tiesa, tie ir salīdzinoši mazi pārbraucieni. Cik jūs parasti atstājat atlikumā?
27.08.2017 22:44 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
wonderwoman, ko gan tā paziņa tādu izdarīja vai piedāvāja, ka šoferis tā nobijās un izdzina viņu?(t)
27.08.2017 22:50 |

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Es gan taksi lietoju vien pāris reizes gadā, bet vienmēr saucu Pandu un vienīgā problēma bija reiz sestdienas naktī kad gaidīju vienā Rīgas nomalē vairāk kā stundu savu izsaukumu (mani gan brīdināja, bet biju izlādējies telefons, uz lapiņas bija tik Pandas - un tur bija stacionārais, no kā saukt). Salīdzinot cenas - reizēm pieskatu bērnus un viņu vecāki man iedot naudu taksim kā paraduši Airbaltic (10 Eur - parasti esot ap 9 eur ceļš pēc viņu aprēķina). Es saucu Pandu un man paliek pāri gandrīz puse (4 ar centiem) no takša naudas.
28.08.2017 10:23 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Parasti braucu ar Pandu vai Alviksu, reizēm izmantoju Taxify. Bet, ja ir kādas svarīgas darīšanas, ņemu Baltic Taxi. Kaut kā negribas braucot uz teātri izkāpt no netīras, piesmēķētas mašīnas (kas Pandas un Alvixas gadījumā ir regulāra paradība), arī uz lidostu braucu tikai ar Baltic. Vienu reizi nācās braukt uz draudzenes kāzām ar vienu no lētučiem, jo Baltic solīja mašīnu tikai pēc pusotras stundas (tas iekrita tieši Rīgas svētku laikā). Bija diez gan neforši - es garajā vakarkleitā, vīrs uzvalkā, bet mašīnai salons piesmēķēts, piebiris gružiem, putekļiem un dzīvnieku spalvām. Bet vismaz šoferis bija jauks un zināja, kur jābrauc! :) Ar Taxify šoferiem man ir visbiežāk gadījies sastapties ar cilvēkiem, kas vispār neorientējas Rīgā, nemāk atrast adresi vai apstājas puskvartāla attālumā... Ņemot vērā navigācijas pieejamību mūsdienās, es vispār nesaprotu kā var nemācēt atrast adresi, pie tam Rīgas centrā! (t)
28.08.2017 13:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits