Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nezinu kas tas ir...?!?

Reitings 93
Reģ: 22.09.2014
Sveikas, šoreiz māmiņas un sievietes ar pieredzi.
Lieta tāda, ka sākās negaidīti, stipri par ātru (apt 2 ned par ātru) mēnešreizes, sākumā pirmā diena kā jau parasti ar velkošām, krampjainām sāpēm, pēc tam bez sāpēm, nu kā parasti, taču nu jau ir 8tā diena, kad parasti jau mr smērējas un tā kā atvadās, taču man tā nav. Ik pa brīdim - no rīta un vakarā jau liekas, ka vsjo beigsies, taču pa dienu kad notiek lielāka kustība sākas nu jau nevis smērēšanās, bet asiņošana - spilgtas krāsas, ar nedaudz tumšiem gandrīz melniem kunkuļiem, taču ar pārtraukumiem, liktos itkā mr sāktos no jauna.
Sakiet tas nevarētu būt spontānais? Man bērni ir, bet nekad nav bijis SA. Lasīju par tiem, bet visur raksta ka esot tāāādas sāpes un asiņošana, ka man šīs pazīmes nesakrīt...
Vēl lasīju kko par endometriozi, taču tur arī rakstīts, ka šo pat zinātnieki vēl līdz galam nav izzinājuši...
Kas vēl tas varētu būt?
Vai vispār ir laiks satraukumam un domām par ārstiem?
Vēl viens jautājums: Šoreiz Jēkabpils cilvēcei - Kādu ginekologu Jēkabpilī ieteiktu? esmu bijusi pie dr Bruzgules, tā ir laba, taču rīt ir 5diena un manuprāt būs Keiša. Ko sakiet par viņu? Un diezvai viņa mani pieņems, jo viss kā vnm būs pilns! :(

Ā, draudzenes saka lai padzeru askorutīnu... Tas ko līdzēs?
14.04.2016 23:58 |

Reitings 122
Reģ: 11.06.2012
Man esot 4.gruutnieciibas meenesii saakas asinjoshana-man pat taada doma nebija, kaa neiet pie aarsta, pa taisno laidu uz slimniicu. ..es tavaa vietaa brauktu uz slimniicu...katram jau ar to spontaano abortu ir savaadaak-draudzenei te Aglijaa tik veeders saaka saapeet un biki kaa tu saki bija izdaliijumi-aizbrauca uz slimniicu un izraadinaas ka spontaanais aborts!
15.04.2016 00:04 |

Reitings 93
Reģ: 22.09.2014
Aizmirsu pieminēt, ka šodien veicu gr testu, uzrādīja, ka negatīvs, tad jau Ja tas ir SA, tad tas jau ir noticis.
Braukšu pie dokiem, atliek cerēt, ka ne SA, ne cita kaite. Taču pierasts vnm domāt par to sliktāko...
15.04.2016 00:12 |

Reitings 122
Reģ: 11.06.2012
A cik ilgi biji staavoklii?
15.04.2016 00:16 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Iesaku mazāk lauzīt galvu, bet doties pie ginekologa, lai Tevi izmeklē, paskatās arī pie reizes ar ultrasongrāfijas aparātu :)
15.04.2016 06:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits