Sveikas, šoreiz māmiņas un sievietes ar pieredzi.
Lieta tāda, ka sākās negaidīti, stipri par ātru (apt 2 ned par ātru) mēnešreizes, sākumā pirmā diena kā jau parasti ar velkošām, krampjainām sāpēm, pēc tam bez sāpēm, nu kā parasti, taču nu jau ir 8tā diena, kad parasti jau mr smērējas un tā kā atvadās, taču man tā nav. Ik pa brīdim - no rīta un vakarā jau liekas, ka vsjo beigsies, taču pa dienu kad notiek lielāka kustība sākas nu jau nevis smērēšanās, bet asiņošana - spilgtas krāsas, ar nedaudz tumšiem gandrīz melniem kunkuļiem, taču ar pārtraukumiem, liktos itkā mr sāktos no jauna.
Sakiet tas nevarētu būt spontānais? Man bērni ir, bet nekad nav bijis SA. Lasīju par tiem, bet visur raksta ka esot tāāādas sāpes un asiņošana, ka man šīs pazīmes nesakrīt...
Vēl lasīju kko par endometriozi, taču tur arī rakstīts, ka šo pat zinātnieki vēl līdz galam nav izzinājuši...
Kas vēl tas varētu būt?
Vai vispār ir laiks satraukumam un domām par ārstiem?
Vēl viens jautājums: Šoreiz Jēkabpils cilvēcei - Kādu ginekologu Jēkabpilī ieteiktu? esmu bijusi pie dr Bruzgules, tā ir laba, taču rīt ir 5diena un manuprāt būs Keiša. Ko sakiet par viņu? Un diezvai viņa mani pieņems, jo viss kā vnm būs pilns! :(
Ā, draudzenes saka lai padzeru askorutīnu... Tas ko līdzēs?