Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

wrong..

 
Reitings 10
Reģ: 19.11.2014
Sveikas dāmas..

Laikam esmu nokļuvusi ļoti sarežģītā situācijā.. Tātad..
Nesen kā izšķīros ar savu puisi, bijām kopā 3 ar pusi gadus. Un nu jau esmu itkā kopā ar viņa tā dēvēto labāko draugu.. Protams, iepaticies jau viņš man bija jau labu laiciņu, jau sen gribēju viņam to atklāt, bet baidījos no atbildes, domādama ka par mani tikai pasmiesies un vēl izstāstīs manam nu jau bijušajam.. Viss notika vienā vakarā, pāris stundu laikā.. Kopīgi ar draugiem pasēdējām, tostarp ar abiem puišiem.. Domājām, paliksim pie viņa labākā drauga utt.. Nonākuši līdz mājai, man laikam tā teikt ''aizvērās'', pateicu visu ko domāju par nu jau bijušo, nosaukdams mani par debīliķi un pretīgāko cilvēku pasaulē,viņš piecēlās un aizgāja, sapratu ka ir mirklis pienācis, viss ir beidzies..Tā mēs palikām ar viņa labāko draugu divatā.. Jau ilgu laiku sapratu, ka nemīlu viņu vairs, vienkārši dzīvoju pie viņa tikai tādēļ, jo nebija spēka un drosmes aiziet..
Bet tajā vakarā sapratu ka viss būs cauri.. Pagājušas ir divas nedēļas kopš liktenīgā vakara.. Protams, pa šīm divām nedēļām esmu saņēmusi neskaitāmas sms un zvanus no bijušā, esmu savākusi visas mantas no viņa mājas, noklausījusies morāli no viņa mātes utt.. Kopš tā vakara dzīvoju pie tā viņa itkā labākā drauga.. Saprotu pati, ka tas ir galīgi nepareizi..
Itkā viss ir jauki un skaisti, bet saprotu to, ka viņš aizvien nav aizmirsis savu bijušo, ar ko pašķīrās 8 mēnešus atpakaļ.. Stāsta jau protams visu skaisti, ka es viņam esot iepatikusies arī jau ilgu laiciņu atpakaļ, apmēram pusgadu esot sadzīvojis ar to, nevienam nesakot neko..Stāsta, ka esot laimīgs,nevienam neatdošot un bla bla bla.. Bet.. Dzirdot visas dziesmas ko viņš klausās, saprotu, ka vēl aizvien nemitīgi domā par to bijušo.. Tuvākās attiecībās arī īpaši neielaižas, itkā sāk, bet pusratā pārtrauc.. Uzdevu jautājumu-Kāpēc? Viņš atbildēja-tu pati zini kāpēc.. Domāju ka pie vainas ir bijusī.. Arī šobrīd man sākas morālās par savu rīcību.. Bet abi puiši atsākuši normāli kontaktēties, lielākā daļa cilvēku zin par mūsu attiecībām.. Bet tomēr.. Saka ka mīlot jau mani, bet mēnesi atpakaļ, bijušajai sūtīja vēstuli kurā aprakstīja savas jūtas un to, ka spēšot mīlēt tikai viņu mūžīgi utt..
Gribas domāt, ka esmu tikai kā plāksteris viņa rētām.. Bet godīgi.. man viņš ir kas vairāk..
Situācija smaga, bet iesakiet kā lai izdibina atbildi par to, ko viņš patiesībā domā un jūt.. KO darīt?(s)
14.04.2016 18:26 |
 
Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Varbūt Tevi negrib, jo esi gulējusi ar viņa labāko draugu.
14.04.2016 18:38 |
 
Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Neviens jau Tev nepateiks, ko darīt. Pati sava noteicēja.
14.04.2016 18:39 |
 
Reitings 87
Reģ: 21.12.2015
Nu bet tachu ir skaidrs, ka viņš tevi nemīl. Tu jau pati rakstot saprati, ka esi kā plāksteris. un tā ari ir, tur nav ko zīlēt daudz. Shis ir viens no tiem varianiem, kad sievietei īsti negribās akceptēt realitāti, bet gribās turēties pie savām stiprajām ilūzijām. Es ieteiktu nepazemot sevi. Doties prom, dzīvot citur. Tādas ātrās "kopā saiešanas" reti, kad izdodās, lai kā arī gribētos cerēt...
14.04.2016 18:42 |
 
Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
It kā citu puišu nebūtu, ka uzreiz jāmetas pie bijušā drauga!
24.04.2016 21:45 |
 
Reitings 421
Reģ: 29.01.2009
Tā... Pastāstīšu, ko es dzirdu (lasu). Tu viņam it kā patīc 6 mēnešus, bet, tajā pašā laikā, viņš sūtīja vēstuli bijušajai mēnesi atpakaļ.
Tev pašai ir sajūta, ka puisis nav aizmirsis bijušo, domā par viņu.
Šobrīd jūsu attiecību virzību bremzē tieši viņš.
Tas tā, pārdomām...

Es esmu bijusi ļoti līdzīgā situācijā. Ja ir interese par detaļām, vari man uzrakstīt privāti ;-)
24.04.2016 22:47 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits