Visiem ir labi zināms, ka braukšanas instuktori ieraksta tavā kartē tikai obligātās 15 apmācības nodarbības, viss pārējais, pat ja brauc 50 vai 100 reizes, nekur netiek reģistrēts, nauda tiek iebāzta kabatā un nekādi nodokļi no tas netiek maksāti. Tā ir standarta prakse nozarē. :-(
Ja tu brauc jau no janvāra par 2x nedēļā, pa dubultnodarbībai katru reizi, tavs instruktors vnk rupji tevi ***** un uzvārās uz tava rēķina. Es ietu uz atklātu konfrontāciju nākamreiz, pieprasītu, ka braukšanas karte tiek aizpildīta un parakstīta, ja instrukors liedzas, piedraudētu ar sūdzībam augstskolas vadībai, pēc tam internetā, Bez tabu un kur vēl nē. 15 nodarbības tev ir bijušas, kartē tās jāieraksta, kolīdz tās tur ir, tu vari cilpot ar tām uz CSDD un likt braukšanas eksāmenu. Tam nav nekādas saistības ar tavām patiesajām spējām vadīt auto, vnk instruktors krāpjas ar nodokļiem. Varbūt tev tiešām iet grūti, varbūt spējas vēl nav tik labas, lai nokārtotu eksāmenu, bet jebkurā gadijumā instruktors uzvārās uz tava rēķina. Ir atradis slaucamo gotinu no bagātajām ārzemēm. :-D Un tam jau jābut izcili sūdīgam instruktoram, lai tik ilga laikā neiemācītu cilvēkam braukt. Tā dēļ vien būtu jāmeklē cits instruktos, kas māk iemācīt. :-)
khm darīja pilnīgi pareizi, paturot braukšanas apmācības karti un pieprasot ka katra nodarbība tiek tajā ierakstīta. Visiem, kas kārto tiesības būtu jādara tas pats. Tikai ta mēs varam izbeigt to drausmīgo nesakārtotību, krāpšanos un ēnu ekonomiku autoapmācības nozarē. :-(
Diemžēl sākot savu apmācību nezināju neko par to, kā lietas notiek, un tad jau pēc tik daudzām nodarbības reizēm bija bail lekties, lai tik instruktors parakstītu karti un es tiktu uz eksāmenu, jo man bija tieši tā pati situācija kas tev - dzīve ārzemēs, uzturēšanās LV tikai, lai nokārtotu tiesības , utml. Lai izdodas, droši sūti PM, jo man tās pašas mieles palikušas pēc visa murgainā autoapmācības procesa.