Kāda varētu būt alga?

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Kāda varētu būt alga mārketinga un pārdošanas direktoram vidēji lielā kompānijā?
Kādu jūs prasītu un būtu ar mieru strādāt?
14.04.2016 09:41 |

Reitings 449
Jā, nu pārdošana arī īsti nav mans lauciņš. Mans lauks ir mārketings, bet kaut kā ļoti bieži mārketera pozīciju sāk apvienot ar pārdošanu :(
14.04.2016 10:50 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu, tad - jā. Tas jau ir intelektuāls darbs. Bet tomēr grēcīgs, jo cilvēki tiek muļķoti, kaut arī vairumā gadījumu nekas netiek samelots.

grēcīgi ir ražot štruntus un tirgot tos par neadekvātām cenām :D

kaut kā ļoti bieži mārketera pozīciju sāk apvienot ar pārdošanu

jo tad pie dziesmas var ņemt vienu cilvēku :D
14.04.2016 10:53 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Es neietu strādāt, pārdošana un mārketings nav mans lauciņš.
Bet alga visticamāk atkarīga no pārdotā. Ja proti labi pārdot, pelnīsi ļoti daudz.
14.04.2016 10:58 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
500
14.04.2016 11:46 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
You never know. Nesen uzzināju, ka vienā, diezgan zināmā uzņēmumā šādam amatam alga ir 600 eur neto, un biju vienkārši uz d..sas.
14.04.2016 12:00 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
A ko es nepareizi uzrakstīju?

autotransporta izmaksas, "ārzemju darba vizītes" utt., par ko viņam NAV jāmaksā no algas.

Es nezinu, no kurienes nāk tas uzskats, ka vidēji liels uzņēmumi labprāt pieņem darbā nekam nederīgus liekēžus, apmaksā viņiem atvaļinājumus 10x gadā, transportu, maksā milzu piķi un līksmo, skatīdamies, kā liekēdis zolīdi pirž dīvānā.

Par valstij piederošiem korupcijas midzeņiem - tas ir cits stāsts.

Autotransporta izmaksas noraksta kā uzņēmējdarbības izmaksas arī jebkurš pašnodarbinātājs - nagu licēji, mājskolotāji, aukles, klūgu pinēji un tamborētāji, kas savu preci/pakalpojumu kaut kur ved.

"Ārzemju darba vizītēs" labs mārketinga direktors STRĀDĀ, nevis brauc uz Kubu "pieredzes apmaiņās" braucienos uzpīpēt cigārus.
14.04.2016 12:08 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
cik nācies saskarties ar mārketinga/pārdošanas vakancēm, alga vienmēr sastāv no fiksetās un mainīgās daļas, t.i., tev fiksētā alga visdrīzāk nebūs ļoti liela ar domu, ka bonusi būs par pārdoto utt. Auto jomā, manuprāt, tas ir vēl jo izteiktāk un, jo vairāk pārdosi, jo vairāk pelnīsi, līdz ar to potenciāli alga varētu būt diezgan liela. kaut gan domāju, ka mārketings te varētu būt diezgan pamaz, drīzāk uz pārdošanu būs fokuss, līdz ar to jāizvērtē, cik slas sales tu esi.
14.04.2016 12:18 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Par valstij piederošiem korupcijas midzeņiem - tas ir cits stāsts.

Tas ir kā - labas algas neko nedarot valsts iestādes vai kā tas domāts?
Man ir stāstīts, ka komunikācijas nodaļās darba noslodze ir vidēja - ir gan kafijas dzeršanas brīži, gan kārtīgas rukāšanas posmi, alga ap 600 neto. Valsts iestādēs ejot strādāt jaunie, lai gūtu pieredzi. Noslodze nav liela, ja salīdzina ar privātajiem, bet alga jau arī nav kosmosā.
14.04.2016 12:31 |

Reitings 17280
Tas ir kā - labas algas neko nedarot valsts iestādes vai kā tas domāts?

Jā, ir dzirdēts par tādiem gadījumiem valsts uzņēmumos.

Privātā vidējā biznesā - labi, varu iedomāties, ka meita, znots vai sieva ir baigā "amatpersona", kas reāli neko lāga nedara, bet tādā versijā, kādu apraksta skudrulācis - ar sludinājuma palīdzību rūpīgi izvēlēties cilvēku, lai uzņēmumā būtu liekēdis, no kura nenāk pienesums un peļņa - nu kur loģika? Ja vidējais uzņēmums maksā pārdošanas direktoram 5000 uz ķepas, tad tas direktors uzņēmumam nopelna vismaz 10 000.
14.04.2016 12:38 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Par atalgojuma tēmu man nebūs daudz ko piebilst .. kā vien to, ka - līzīgi kā wee - labprātak ko radu un ja kādam vajag - lūzu, lieliski. Es notirgot ne centīšos, ne sanāks :D

Kas mani ieinteresēja šajā tēma ir slavenie 'atsēdētaji valsts iestādēs'. Vai jūs, dāmas un blacksmith, varētu but tik laipnas un minēt kādas konkrētākas iestādes un jomas, kaut pm? Gribu zināt, jo - kā jau visur pasaulē - arī valsts darbos ir netaisnības, kur vieni var sedēt un vīlēt nagus, otri ar tiešajiem pienākumiem nevar tikt galā apmaksāto stundu laikā tīri apjoma, ne neizdarības dēļ. Kam piedevam algu un stundas pirms pāris gadiem apcirpa, bet darba apjoms tikai aug, jo iestades reorganize, klāt nāk jauni pienākumi u.t.t. Otros pazīstu vairakus, par pirmajiem esmu tikai dzirdējusi un lasījusi te cosmo. Kur un kādos amatos ir viegla dzīve valsts maizē?
14.04.2016 13:04 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Tieši tā, es arī esmu bijusi nodaļā VID, kur rukā.. un pamatīgi
14.04.2016 13:06 |

Reitings 449
Par valsts darbu un nestrādāšanu arī varētu ko piebilst. Operatīvajos darbos jau visi vairāk vai mazāk strādā. Nu tie, kas ir algotā darbā un katru dienu nāk.
Bet vislabāk ir tikt valsts uzņēmumu PADOMĒS. Lūk, tur gan darbs nav nekāds, tikai pāris padomes sēdes mēnesī, bet alga ir tūkstošos. Šādi "darbinieki" bieži vien ir vairāku uzņēmumu padomēs un paralēli vēl strādā kādā citā darbā vai ir savs bizness. Kas tikai vēlreiz apliecina to, ka padomēs jau nav reāli jāstrādā, bet tikai jāsaņem nauda, jo kurš tad reāli varētu to visu apvienot, ja tur būtu reāla strādāšana.
14.04.2016 13:16 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Kā tādā padomē tikt ? :D Kad un ar ko jāguļ vai kam un cik jāmaksā?

Man, no aizliegtā paņēmiena, radies iespaids, ka Rīgas Domes (un principā - pašvaldību iestādēs) varētu būt procentuāli vairāk nagu vīlētaju. Tie ir maldi vai nav dūmu bez uguns?
14.04.2016 13:23 |

Reitings 17280
Nekur neteicu, ka valsts darbos nav jāstrādā. Attiecīgo manu komentāru, lūdzams, izlasīt rūpīgāk.
14.04.2016 15:55 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kā tādā padomē tikt ? Kad un ar ko jāguļ vai kam un cik jāmaksā?

http://www.focus.lv/latvija/politika/loginovs-atklaj-ka-usakova-bijusi-sieva-darbu-brivosta-ieguvusi-konkursa-atlase

Lai arī Ušakova strādājot vien neilgu laiku, Loginovs uzskata, ka viņa ir šarmanta sieviete, kuras sniegums pagaidām vērtējams pozitī

i.
sasmejos par to sarmanta sieviete, sakars ar darbu? Un ja mes daudzi ticam ka uzverja liela konkursaa un tapec ieguva to amatu. Nav jau svarigi tas ka Nila ex sieva, nu nemaz.

un amats reali iesparda!

http://www.delfi.lv/bizness/uznemumi/usakova-bijusi-sieva-kluvusi-par-loginova-padomnieci-rigas-brivosta.d?id=46513403

Ušakova "Panorāmai" neesot piekritusi sniegt interviju saistībā ar viņas nonākšanu amatā Rīgas brīvostā. Šo jautājumu neesot piekritis komentēt arī Ušakovs un Loginovs. Savukārt brīvostā raidījumam atteikts paskaidrot, kādus tieši padomus Ušakova Loginovam sniedz.

Loginova onkulim ir pietiekami labs CV lai tadas Jelenas steriem macitu un dotu padomus., Ta Riga dala amatus ja kas. Tas\nav nekads noslepums
14.04.2016 16:43 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Ostas pārvaldnieks atzīmē, ka starp citiem uzrunātajiem kandidātiem bijusi arī žurnāliste Inga Sprinģe: "Viņa pat man neatbildēja uz to jautājumu!"

Nez, kāds tad bija TAS jautājums :-D
14.04.2016 20:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits