Attiecību nākotne

Reitings 19
Reģ: 13.03.2013
Iespējams heitosiet mani kautvai par to, ka esmu džeks nosacīti sieviešu forumā, bet es vēlos saprast šo to dzirdot jūsu viedokli...

Tātad esmu attiecībās jau vairāk kā divus gadus..... Protams, ka sākumā viss bija forši, kā jau visiem, bet aptuveni mēnešus divus esot kopā ar tagadējo cilvēku es nesaprotamā kārtā uzrakstīju bijušajai FB - uzdevu tur kautkādu neitrālu jautājumu un tad aizsūtīju smailiņu: :* pēc kā arī saruna tika izbeigta. mana tagadējā sieviete izlasīja manu FB jo biju piemirsis iziet. Un ieraogot šo ziņu viņa jau kravāja mantas uzskatot to par krāpšanu, paskaidroju, ka tas bijis kautkāds rupji runājot tizlums no manas puses (tagad pie katra strīda viņa mani zāģē, ka esmu viņu nokrāpis ar šo tekstu bijušajai - :* ) aptuveni gadu viss bija ļoti sarežģīti, viņa pa naktīm vazājās pa centru, katru reizi teica, ka pārnāks mājās pēc stundas, kā rezultātā atvelkas mājās labākajā gadījumā 7 no rīta puspālī. Es jautāju: kādēļ tu tā dari, kāpēc tu dzersties un vazājies pilnīgā komā centrā un ar kautkādiem saviem draugiem - uz ko saņēmu atbildi "pats esi vainīgs, tu mani novedi līdz tam, jo nepievērs man uzmanību utt."... Dzīvojām tālāk kopā šaj sarežģītajā situācijā, kad vienu labu dienu viņa atkal labi iedzēra, piezvanīja, kad es biju darbā un pateica, ka esot sakrāmējusi mantas un izvākusies jo es viņu itkā nemīlot, tādēļ, ka reizi pusgadā mēdzu apskatīt drauga profilu un pie reizes drauga DRAUDZENES profilu, viņa to uzskatā par krāpšanu. Izrādās, ka dzīvojot ar mani viņa reizēm pa nakti bija palikusi pie cita, to viņa neuzskata par krāpšanu kautgan tā īsti pašķīrušies vēl nebijām.... viņa minimums reizi nedēļā vazājās pa bāriem ar kautkādu bijušo darba kolēģi (džeku) un dzerstās pārnākot mājās labi ja ap rīta pusi pālī, bet es turos un darbadienas vidū cenšos aizmirst to situāciju, bet taj pat laikā es pat reizi 3 mēnešos nedrīkstu aiziet ar draugu kuru viņa pazīst paspēlēt biljardu uz stundu (vakarā). P.S. pa visu mūsu attiecību periodu neesmu pārnāis mājās vēlāk kā 1 naktī mājās pilnīgi skaidrā! Katru dienu viņa mani zāģē, ka es gribot citas un ka tas nav normāli, ja džeks redz citus cilvēkus sev apkārt. Viņa uzskata, ja es paskatījos uz citu, tad es esmu viņu nokrāpis.... manuprāt tas ir slimīgi.... pat reizēm ja kautkur iet kautkāda nu teiksim meitene jaunāka par 40, tad viņa mani zāģē: paskaties, paskaties, es zinu tev tādas patīk, ja manis nebūtu, tad tu aizkrietu pie viņas, es speciāli vnk skatos zemē, bet gala rezultātā vienalga izveidojas konflikts, jo man noriebjas tā zāģēšana bez iemesla. Viņa grib, lai es redzu tikai viņu šaj pasaulē un viss.... neesmu nekāds tusētājs, neskrienu vazāties un dzerstīties pa naktīm, esmu darbaholiķis, mājās katru dienu kautko daru + gatavoju + visu amaksāju + cenšos darit visu iespējamo, lai butu katkāda liekā naudiņa zaļākai dzīvei..... esmu nesaprašanā, vai tiešām jāšķiras?! Zinu, ka šo topiku izlasīs arī viņa... Bieži dzirdu no viņas frāzi "ja tu askatījies uz citu un kautko padomāji par viņu, tad man ar to pietiek!" bet kad es pasaku "tu man aiz muguras nakšņoji pie cita" tad saņemu atbildi "vai vai nesalīdzini, tas ir pavisam savādāk" WTF?!?!?!!?!??!!? Tu ar viņu guli kā minimums vienā telpā un tas ir pavisam kas cits?!?!?!?!?! izskatās, ka mani par pilnīgu lohu uzskata!!!!
12.04.2016 23:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Alex, problēma jau sanāk ir Tevī.. ne meitenē. Tikai tāpēc, ka Tu pats to paciet..

Bet varbūt tieši šī kombinācija jūs satur kopā - tirāns un mazohists :)
13.04.2016 00:13 |

Reitings 19
Artija, katru reizi, kad cenšos visu izbeigt es dzirdu no viņas cik ļoti viņa mani mīl un, ka man esot vienalga... Katru reizi es viņai saku "ja tu apčakarēji mani un atnāci uz 10h vēlāk nodzērusies nekā solīji, tad nu negaidi, ka man tas vienā momentā tā pāries" viņa uzskata, ka pārtraukt dusmoties var minūtes laikā pēc sadarītā
13.04.2016 00:14 |

Reitings 179
Reģ: 12.11.2015
Jā, Tu esi lohs. Tu viņu uzturi, nes pīrādziņus un puķītes un vēl ļauj pa naktīm vazāties kur grib un darīt, ko grib. Ļoti adekvāts sods par muļķīgas FB ziņas nosūtīšanu. Tur nav ar ko auklēties. Tu neesi nekas vairāk, par izdevīgu sponsoru. Turklāt tie teksti, ka Tu taču viņai nepievērs uzmanību utt. Sevi cienoša sieviete sen jau būtu savākusi mantas un aizgājusi. Šī tā nedara - ir taču izdevīgi teikt Tev, ka Tu esi lops un darīt visu, ko grib, dzīvojot tam lopam uz kakla. Es tiešā tekstā viņai pajautātu, ko tad pati dzīvo ar tādu lopu? Un ja saka, ka mīl, tam nevajag ticēt. Sieviete, kas mīl, nestaigā apkārt, viņas mājās visādas muļķības dara - viņas tur sapērk kaudzi veļas, cenšās labāk gatavot, vairāk sāk interesēties par Taviem hobijiem - nu tā kā pievērst sev uzmanību. Dažas vēl pārkrāso matus un sataisa mākslīgus nagus, domādamas, ka tā būs smukāk utt. Tavējā - nu tu m*ku uzturi. Man tāda pēc pirmā izlēciena brāzienus dabūtu, pēc otrā no rīta savus koferus ieraudzītu durvīm otrā pusē. Kam man tādu?
13.04.2016 00:15 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nesaprotu - vina draud, ka vaksies ara, bet kad tu vinai paludz aiziet, tad vina negrib iet prom... Vai es ne taa sapratu?
13.04.2016 00:16 |

Reitings 19
Elmo vairāk jēgas būs, ja tu ieskriesies ar galvu sienā, ja nav nekā sakarīga ko atbildēt, tad necenties krāt postu daudzumu un pi**s taisni!

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
"pats esi vainīgs, tevi interesē citas un tu gribi citas"

Es teiktu ka tas koviņa saka tev ir patiesībā tas ko viņai vajag. Tā pati skraidelēšana apkārt, dzerstīšanās un nakšņošana velns viņ sazin pie kā to arī apstiprina.

Neizklausas ka jūs būtu saderīgs pāris un tavā vietā, ja tiešām ir kā tu stāsti viss, tad viss drīzāk tam pieliktu punktu un neatskatītos. Lai meitene pati tiek ar savu dzīvi galā.

Reitings 179
Es teiktu ka tas koviņa saka tev ir patiesībā tas ko viņai vajag.

Šito vajadzēs iegaumēt. Man vienmēr licies, ka taurē random tekstus, lai iedzītu vainas apziņu un attaisnotu sevi.
13.04.2016 00:19 |

10 gadi
Reitings 3700
Reģ: 29.01.2009
es kā idiots skrienu pakaļ visu laiku, sāk palikt žēl sevis

šeit arī visa atbilde.
Beidz tēlot idiotu.. Nav tās normālas attiecības un, ja nekas nav mainījies līdz šim, tad tici vai nē, bet brīnumi baigi bieži nenotiek- nemainīsies arī turpmāk.
13.04.2016 00:21 |

Reitings 19
es patiešām paciestu daudzas nianses ja tik viņa beigtu pa naktīm vazāties un zāģēt mani par kautkādām citām kuras ir viņas fantāzijā. reiz viņai pateicu "nepis man prātu par to, ko negribētu, lai daru es, bet taj pat laikā dari pati" "jā jā protams"
13.04.2016 00:22 |

Reitings 17203
"es tā vairs nedarīšu, nedzeršu un nākšu mājās laicīgi" paiet 3 dienas un atkal nodzerās kautkur hz kur....

Nu tad lūdzu, kad nākamo reizi šis atkārtojas, pasaki ka viņai bija viņas 3(vai 101) iespēja un lai vāc savas mantas un iet ratā. Tā arī tu nedrīksti ļaut sev čakarēt smadzenes.

Šito vajadzēs iegaumēt. Man vienmēr licies, ka taurē random tekstus, lai iedzītu vainas apziņu un attaisnotu sevi.

Man izklausas ka viņa jau sen ir nolaidusi ar vairākiem pa kreisi tajā dzērumā, tāpēc arī šie teksti nāk laukā vel vairāk. Ar domu ka varbūt viņš arī nemaz nav tik balts un labiņš.
13.04.2016 00:24 |

Reitings 179
Nepielec? Tavas sievietes viņa izdomā tikai tāpēc, lai Tu būtu pie kaut kā vainīgs, jo ja Tev neko nepiešūs, sliktā būs viņa un nevarēs savus gājienus turpināt.
13.04.2016 00:25 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
alex-
Tu neesi nekas vairāk, par izdevīgu sponsoru.

Un ka tu vari aizliegt vinai iet izklaideties? Tu neesi ne vinas mamma, ne tevs, ne virs un abi esat itka pieaugusi cilveki ( lai gan ne ta meitene ne tu pec raktibas stila galigi tadi neizklausieties). Lai jau vina iaziet iedzert, ja tu to saksi uztbert ka passaprotamu lietu un pat mudinasi, varbut vina ari mainisies uztbere par tevi.
13.04.2016 00:26 |

Reitings 17203
Alex Ja tu gribi saglabāt kaut kādu pašcieņu un arī pasargāt pats sevi no vel lielākas nervu bojāšanas tad labāk tiešām šķiries. Tā meitene vienā dienā nemainīsies un neizskatās ka viņa arī to grib darīt. Viņa tik grib darīt to ko viņa grib un lai tu tik būtu viņai sponsors pie kā iet kad nav kur iet.
Jūrā ir daudz zivis, nevajag sadzīvot ar haizivi.
13.04.2016 00:27 |

Reitings 179
Lai jau vina iaziet iedzert, ja tu to saksi uztbert ka passaprotamu lietu un pat mudinasi, varbut vina ari mainisies uztbere par tevi.

Garām! Viņa jau tā ir pārkāpusi pārāk daudz robežu. No šitā sāksies tikai, ka nenāks mājās dienām un teiks, ka pats jau pierunāja, ko tagad apdi*š.
13.04.2016 00:28 |

Reitings 1343
Reģ: 24.11.2015
Uztrenē labi dūri tā lai viņai sejā nospiedums uz ilgiem laikiem paliktu.8-)

Reitings 19
Pats ļaunākais ir tas, ka visām draudzēnēm un draugiem viņa izstāstasavu stāstu, ka esmu tāds un tāds kurā esmu super monstrālais briesmonis. Un tad no šiem draugiem un draudzenēm dzirdu, ka esmu briesmonis kurš nav viņas cienīgs.... tas ir pretīgi

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Nu, ja jau tu viņu attiecībās ar varu neturi, tad otrais kas nāk prātā ir tas par augstāk minēto sponsora variantu. Ja, kā saki, tie, kas viņai patīk ir Maxima krāvēji un tev ienākumi ir lielāki, tad tur ir tikai materiālais aspekts, kas viņu pie tevis saista. Bet šāda veida attiecībās, manuprāt, jūtas notēlot grūti (to var tikai slīpētas sievietes), un jūtu neesamība izpaužas visā, ko tu aprakstīji.
Es teiktu ka tas koviņa saka tev ir patiesībā tas ko viņai vajag.

Un šis ir ļoti precīzi par abiem dzimumiem :)
13.04.2016 00:29 |

Reitings 17203
Iet iedzert jau nav grēks, bet visam ir jābūt ar normām un šeit tās normas ir pārkāptas. Ne tikai ir tā dzeršana, mūldēšana kā vecākam ka pēc stundiņas jau būšu mājās, bet vel klāt palikšana pie kāda par ko nekas nav zināms un velns viņ sazin kas tur notiek patiesībā. Tad vel tā visa čakarēšana un cenšanās dabūt lai puisis pilnīgi skatās uz citām un tad kaunina kā suni ka slikts. Nu tā nevar, tās nav veselīgas attiecības un tam tā nebūtu jābūt.
13.04.2016 00:31 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
R116- Bieži notiek tā ka ja kaut ko nelauj, gribas par spīti, bet kad atlauj tad vairs nav interesanti.
13.04.2016 00:32 |

Reitings 19
Es saprotu, ka ir dažādi vīriešu tipi, bet es visnotaļ neesmu no tiem, kuri cels roku uz meiteni. Daudz reizes esmu viņai teicis, ka labāk esmu viens nevis ar tādu beziemesla zāģi kā viņa - uz ko atkal saņēmu atbildi "no protams tevi taču interesē citas un uz mani tev po"
13.04.2016 00:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits