Man ļoti daudz kas ir no Catrice. Vismīļākie ir Defining blush vaigu sārtumi un Velvet matt acu ēnas tonī Princess Mattleine. Arī iepriekš ieliktās Ultimate colour lūpukrāsas ir kādas 5-6. No jaunumiem ir kontūrēšanas palete, kas ļoti patīk.
Neko jau sen neesmu lietojusi no Catrice, bet labas atsauksmes bija par Ultimate colour lūpukrāsu. Man laikam bija kaut kāda bārbijrozā, bet cik atceros, tonis bija ļoti piesātināts, klājās viegli un diezgan noturīga bija.
No Essences pirkts ļoti daudz, nekādu baigo "iegrābienu" nav bijis.ļoti patīk lūpukrāsas.
Arī spīdumi forši-cena draudzīga, toņi smuki. Pēdējā laika favorīti no Essence ir šie produkti:
Ļoti viegls, nelīp un neķep (tagad jau metu līkumu dārgākai produkcijai, jo visi izmēģinātie ir nepatīkamas konsistences vai tonis nekāds). Uz lūpām veido patīkamu spīdumu - ļoti piemērots manam tēlam.
Ir viens produkts, par kura laicīgu nenopirkšanu man ir škrobe !! Vācu vlogeres sajūsmā un drogeriju, lielveikalu stendos līdz ar to vairs neatrodams jau pāris mēnešus :'-(
Ir šādi tādi produktiņi no šiem ražotājiem, bet pat par base un top coat no Essence neesmu sajūsmā. Essie labāki, vai tas pats Astor...