Es šādi dzīvoju jau gadu. Draugs ir 1000km attāluma, bet reizi mēnesī apmēram vismaz tiekamies, jo reisi pie viņa nav dārgi. Pirmais pus gads bija grūtākais. No sākuma to vien darīju kā pinkšķēju. Tad kad vins atbrauca uz mājām ciemos, tad gan bija svētki un joprojām ir. Visus savus darbus metu pie malas un izbaudu viņa klātbūtni. Nu jau esmu pieradusi dzīvoties viena un būtu atkal jāpierod ja te diendienā vēl kāds būtu. Izbaudu laiku, ka viss tiek pakārtots man. Vēl kādu pusgadu ir tā jādzīvo vismaz, bet šis gads vispār ir pagājis ļoti ātri.
Sazvanāmies regulāri pārsvarā FaceTime. No rītiem es viņu modinu jo viņam ir vēlāk jābūt darbā un tad ja sanāk tad vins man kad ir laiks pazvana pa dienu. Ir pa kādai SMS ari dienā. Un vakarā ja es neguļu un viņam nav vēlā maiņa, tad vēl papļāpājām. Brīvdienas mums ļoti reti kad vispār iekrīt jo viņam ir maiņu grafiks un citreiz rīta, citreiz vakara maiņa, bet kādas divas reizes dienā vismaz sazvanāmies, sliktākajā gadījumā vismaz pa 5 minūtēm.
Esmu pieradusi, ka savas ikdienas gaitas un mazās problēminas vairs nevaru izklāstīt, bet esmu ar to samierinājusies.
Un kas ir pārsteidzoši, mēs abi esam kļuvusi mazāk greizsirdīgi. Nav jau jēgas vairs, tagad jau tiesām neko vairs neizkontrolēsim. Domāju, ka šis laiks mums būs nācis tikai par labu. :-)