Distance relationships

Reitings 165
Reģ: 23.05.2012
Tā nu ir sagadījies,ka kādu laiku būs jāpierod pie šādas attiecību formas...
Meitenes,kurām ir bijušas šādas attiecības - sarakstes, zvani - cik bieži sazinājāties?
Brīžiem nesaprotu, vai nu es gaidu par daudz no viņa, neizprotu viņu šajā visā.. vai arī viņš jaunajā vidē un cilvēkos ātri spēja zaudēt intresi par mūsu attiecībām...
Padalaties ar pieredzi, bet vairāk par to, kāda bija jūsu otras pusītes attieksme pret jums, cik daudz izrādija intresi par to kā jūtaties, vai jūtāties mīlētas utt..:-/
10.04.2016 19:18 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
es arii juutos taa, ka mani smaceeetu un viss ir pieriebies, bet es nezinu, kaa lai pasaka un paskaidro visu, jo vins tik luudzas lai nepamet un uzreiz tizlas lietas saka. Saka, ka cita nekad vinjam vairs nebuus, es esmu vieniigaa. Es nezinu, ko lai dara..

Šī jau ir manipulācija. Man uzreiz cieņa pazūd, kad šādi izgājieni sākas, un aiziet paliek daudz vieglāk. Nu kā mīlošs cilvēks var lūgties pēc attiecībām, zinot, ka otram attiecības nāk tikai par sliktu? Agrāk vai vēlāk tāpat arī būs tā ''cita'', tā ka nav ko žēlot cilvēku, kas nežēlo tevi.
11.04.2016 01:25 |

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
Artij, es zinu un tas man besii, katru reizi ir taaa, visi tie jeelie teksti, nu cmooooooon, tu tak nevari paveeleet sirdij, lai buutu kopaa visu muuzhu vai kaa tamliidziiigi , bet vins to nesaprot, pie velna kaa????????????
11.04.2016 01:34 |

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
Vavay, ja tā Tev ir vēljoprojām, sūti ratā, reāli sūti ratā. Man bija tā, ka biju kopā ar cilvēku žēluma dēļ, es saprotu, ka tas ir ļauni un ka tā nevar, bet tajā brīdī nevarēju nekādi saņemties, viņš man teica, ka nedzīvos bez manis, ka viņam nevienu nevajag. Tas ir tāds bullshits. Sūti ratā! Es biju tik laimīga kad viņu pametu. Tu nevari iedomāties. Es sāku sevi vairāk cienīt un mīlēt + satiku savu mūža mīlestību!

Jaa, vins arii taa saka. nu tagad no taaluma chista nepameetiiishu, gribu izrunaaties dziivee, jo es taa nevaru. kaut kas man velkas liidzi kam nav jeegaas
11.04.2016 01:36 |

Reitings 66
Reģ: 10.04.2016
Uztver attālumu kā iespēju atpūsties no otra, veltīti laiku sev. Kopā būt vēl pagūsiet.
11.04.2016 01:36 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
Arī es esmu bijusi attāluma attiecībās, man visskumjāk bija vakaros, kad blakus neviena nebija, tad visbiežāk mēdzu raudāt un skumt. Mans draugs dzīvoja ASV, tad nu arī laika starpība bija liela un nebija tik daudz laika, lai kontaktētos, jo kad es gāju gulēt, viņš brauca pusdienās. Sarakstījāmies katru dienu, bet iepazināmies, kad viņš jau strādāja ārzemēs, tāpēc man nebija jāiziet cauri tam, ko dažas meitenes šeit aprakstīja. Bet es dikti pārdzīvoju, kad viņš atkal brauca prom.

Tagadējais puisis, ar kuru satiekos, arī atradis ļoti labu darba piedāvājumu Londonā un septembrī uz diviem gadiem brauks prom.
11.04.2016 06:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits