Nicki man pirms vairākiem gadiem bija viens boyfriend kurš arī braukāja uz ārzemēm, viņš man rakstīja visu laiku, man bija noriebies tas ka viņš raksta, tad viņš atbrauca un visu laiku tracināja mani ar savām sms un zvaniem, es sāku šo cilvēku no sirds ienīst, man viņš piegriezās, es gaidīju kaut ātrāk šis cilvēks aizvāktos prom uz ārzemēm un es varētu viņu pasūtīt ellē ratā. Izklausās ļauni, bet es reāli šo cilvēku ienīdu, es nevarēju, viņš mani smacēja. Tik ļoti smacēja, ka es nezināju kā pamest viņu, jo viņš raudāja, lūdzās lai nepametu. Man pat bija sācies periods kad sēdēju uz nervu zālēm tā āksta dēļ. Tur protams bija vēl viss kas, bet es reāli sāku izvairīties no viņa. Un kad viņš aizbrauca tajā reizē, es brutāli viņu pametu, jo es nevarēju viņu izturēt, viņš manī bija tādu naidu pret sevi uzkurinājis, ka biju gatava uz daudz ko lai tiktu no viņa vaļā.
Bet ar savu tagadējo vīrieti viss bija pavisam citādāk, šo cilvēku es mīlu un ar attālumu sapratu, ka gribu viņu sev blakus vienmēr un ka tas ir mans īstais cilvēks.