ŠAUSMAS!!!

Reitings 351
Reģ: 27.11.2015
Pilnīgi dusma , kurš ko tādu ir izaudzinājis?? Un kā sieviete var staigāt pa pasauli ar tādu vārdu krājumu un attieksmi pret citiem??

Latvija... http://www.runabildes.lv/video-krievu-urlas-sokejosa-uzvediba-kada-rigas-autobusa/
10.04.2016 18:31 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Wee, manuprāt, draudēt iznest seju vai jebaļniku, kā viņa teica, ir pietiekama agresivitātes izpausme :D
10.04.2016 19:41 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Wee, nu tas gan :-D
10.04.2016 19:43 |

Reitings 12990
Un kontroliere jebalu nesolīja iznest, man liekas, viņa nevienu rupju vārdu nepateica (vai arī nesadzirdēju)
Nē, nu tur man liekas nav ta, ka galīgi neko nevar, tur baigi jāiedziļinās laikam :D Man liekas, drīkst neizlaist no veikala un palūgt pagaidīt policiju :D
10.04.2016 19:44 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Jāpiekrīt, ka ar tautību te maz sakara -
bet tiesi ta! Saja tema ka meitens runa? Ka tadi urlas lamajs, un gatavas kauties. Ne ar ko lidz ar to neesat labakas .
10.04.2016 19:44 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
18.pants. Apsardzes darbinieka tiesības un pienākumi

(1) Apsardzes darbiniekam, veicot apsardzes darbību, ir pienākums:

1) nēsāt līdzi apsardzes sertifikātu un nodarbinātā apliecību un pēc pieprasījuma uzrādīt to kontrolējošo valsts institūciju pārstāvjiem;

2) šajā likumā noteiktajos gadījumos ierobežojot personu tiesības un brīvības, pēc personas pieprasījuma nosaukt savu uzvārdu un apsardzes komersanta nosaukumu, uzrādīt nodarbinātā apliecību, kā arī sniegt paskaidrojumu, pamatojot katru konkrēto ierobežojumu;

3) nekavējoties sniegt Valsts policijai informāciju par gatavotu vai izdarītu noziedzīgu nodarījumu;

4) aizturēt personu, par kuru pastāv aizdomas, ka tā apsargājamā objektā ir izdarījusi noziedzīgu nodarījumu vai administratīvo pārkāpumu, un nekavējoties par to informēt Valsts policiju, fiksēt lieciniekus, apsargāt notikuma vietu un nodrošināt tās neaizskaramību;

5) neizpaust trešajām personām informāciju par apsargājamā objekta apsardzes tehniskajām sistēmām, apsardzes darba organizāciju un citu informāciju, kas kļuvusi pieejama, veicot apsardzes darbinieka pienākumus.

(2) Apsardzes darbiniekam, veicot apsardzes darbību, ir tiesības:

1) prasīt, lai persona izbeidz prettiesisko darbību un ievēro apsargājamā objektā noteikto kārtību, vai atkarībā no tās veiktajām darbībām lūgt attiecīgo personu atstāt apsargājamo objektu, kā arī izraidīt šo personu no apsargājamā objekta, ja tā nepakļaujas lūgumam un turpina pārkāpt apsargājamā objektā noteikto kārtību un šādu izraidījumu paredz apsargājamā objekta apsardzes noteikumi;

2) apsargājamā objektā pārbaudīt caurlaidi vai dokumentu, kas apliecina tā turētāja identitāti, ja tas ir nepieciešams, lai tiktu ievēroti apsardzes noteikumi, kuru izpildi uzdots kontrolēt apsardzes darbiniekiem;

3) lūgt, lai persona labprātīgi uzrāda personīgās mantas, transportlīdzekli vai kravu un tās atbilstību apstiprinošus dokumentus, ja šādas darbības ir paredzētas apsargājamā objekta apsardzes noteikumos. Ja persona nav sasniegusi 14 gadu vecumu, tās personīgās mantas drīkst pārbaudīt tikai šīs personas vecāku vai likumisko pārstāvju klātbūtnē un ar viņu atļauju. Ja nav klāt minētās personas vecāku vai likumisko pārstāvju, apsardzes darbinieks izsauc Valsts policiju.
10.04.2016 19:46 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Man sākumā arī tā sieviete izbesīja, bet kad paskatījos vēlreiz tad skaidrs, ka tā kontroliere arī nav normāla. Tāda gudriniece vispār, pati izprovacē to sievieti un pēc tam "nabadzīte" stāv puslīdz mierīga, jo vienkārši sabijās, noteikti negaidīja tādu reakciju.
10.04.2016 19:51 |

Reitings 12990
A ko kontroliere pateica?
10.04.2016 19:52 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Pretīga vecene, ko tur vēl piebilst :)
10.04.2016 19:53 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kā var besīt kontrole? Ja neesi nopīkstinājis, tad saprotu, bet tā.. nu tak sameklē to talonu pirms kāp iekšā! Visiem tak zināms, ka vispirms jānopīkstina un tad var savas lietas darīt. Īpaši stulbajiem laikam tas nepielec.
Šoks man ir tikai par tiem vīriešiem. A tā dura..nu žēl, ka kāds pa seju nesadeva. Sabiedrības pabira.
10.04.2016 19:54 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Es arī laikam palaidu garām, ka kontroliere būtu kaut ko tādu pateikusi? Un, ja vecene, ka bauro pa visu autobusu un lien citiem sejās nav agresīva, tad bail iedomāties, ka šāda jums varētu būt mierīga ģimenes ikdiena :D
10.04.2016 19:54 |

Reitings 12990
Un iespļaušana sejā NAV agresivitāte??
10.04.2016 19:57 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
O, tad kaut kas ir pamainījies likumos. Tas labi!
10.04.2016 19:58 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Man ir ļoti žēl, ka nav vienlīdzība - kam vairāk spēka, tas var nemaksāt..
Varu pastāstīt savu pieredzi - nav man nopirkts etalons, vajag pabraukt 2 pieturas. Esmu jutusies ļoti slikti, ka pēdējais, par ko domāju, ir etalons. Iekāpj kontrole, protams, uzliek sodu, es saprotu - ja izmantoju sab transportu, man ir jāpērk biļete.
Tajā pašā laikā, bomžiem un agresīviem cilvēkiem sodu neliek. Agrāk dzīvoju Imantā - nu, labākajā gadījumā bomžu s izlika no transporta.. Ir citas situācijas - braucu transportā, taisās kāpt iekšā būdīgs vecis, pieklājīga skata, tomēr neiekāpj. Kontrole saka - paldies Dieviņam, viņš nekad nemaksā, un ir rupjš un agresīvs un vienmēr dēļ tā izsprūk cauri sveikā (arī apsardze bija līdzi, kārns puisītis).
Otra sitruācija - māsas vīrs nav latvietis, vienreiz 2atā braucām, aizrunājāmies un nenopīkstinājām etalonu laikā. Pienāk kontrole, viņš stresā nopīkstina kontroliera klātbūtnē (ko es arī teorētiski varēju izdarīt), viņam viss ok, man nē, man j;amaksā sodu. Ok, tur vēl mana vaina, bet - iekāpj omīte transportā, knapi stāv kājās. Apsēžas, meklē savu etalonu, lai kādam padotu, lai reģistrē, kontrole klāt un liek sodu.
Kādēļ visiem nav vienādi noteikumi? Var jau teikt, ka bomžiem nav, ko samaksāt, bet kas saka, ka tādai omītei ir ko samaksāt? + viņām jau tomēr parasti ir bezmaksas brakšana, tk tas, ka nav spējīgas laikā piereģistrēt (t)
10.04.2016 19:59 |

Reitings 248
Reģ: 28.12.2015
o wow! noskatījos un sapratu ka man nepietrūkst Latvijas. Nu visu šo gudrīšu, kontroles, smirdīga autobusa un nenormāli augstās cenas.
Bet es atceros,kad braucu ar trolejbusiem, bieži bija tā,ka priekšējās durvis vispār nevēra vaļā. :-D
10.04.2016 20:01 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu tad paskataties vērīgāk , un pašā sākumā krievene kliedz, par to , ka kontroliere palaiž rokas , viņa nevar ar vau turēt , bet cik var noprast ( video kvalitāte ir super ) tad viņa nelaiž viņu uz priekšu....

nu baurošana automātiski nav agresija , bet piekrītu , ka tā ir idividuāla katra izpratne par to kas ir agresīvi un kas nav .... es jau teicu, skaļi , rupji u.t.t bet līdz agresijai , manuprāt , tālu ...

kontrole man besī , jo 90% gadījumu tiek kavēts transports, jo gan jau kāds būs bez biļetes vai līdzīgā noskaņojumā , kā šī krievu māmuļa , bet braucot ar sabiedrisko es automātiski rēķinos ar sab. tranpota kontingentu un izmantoju to nu ļoti , ļoti reti
10.04.2016 20:04 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
aa nu protams, tas ka kontroliere sāk grūstīt jau nekas nav :D
Grūti vispār spriest kad nav zināms pats sākums, jo es pati esmu redzējusi ļoti līdzīgu gadījumu kad cilvēks nepaspēj nopīpināt talonu, jo rokas aizņemtas ar kaut ko (tanī gadījumā bērnu, bet var visādi gadīties) un kontrole jau liek maksāt sodu un tur varēja grozīt kā gribi, apkārtējie varēja to sievieti aizstāvēt cik gribēja, bet kontrolei tāpat bija taisnība un sievietei sodu nācās samaksāt.
10.04.2016 20:04 |

Reitings 12990
Nu nelaida uz priekšu tādēļ, ka viņa nebija nopirkusi biļeti...
Un kā beigās ar spļaušanu sejā? Vai tur arī tālu? Šoreiz īsti nepiekrītu Tev, manuprāt, ļoti neadekvāta rīcība no viņas puses :-|
10.04.2016 20:05 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vispār jau pacelta balss, draudi un spļāvieni ir agresija un vardarbība.
10.04.2016 20:09 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Bļin, nu ar ko rokas ir tik aizņemtas, ka veselu pieturu nevar atrast laiku nopīkstināt? Vai arī jūs kopā ar kontroli kāpjat iekšā un šie pie pirmā jūsu soļa sab.transportā jau sodu raksta? Sagatavo talonu un nopīkstini uzreiz. Tieši tik vienkārši. Nebūs stresa ne pašam, ne citiem.
10.04.2016 20:13 |

Reitings 12990
Piekrītu. Kad redzu, ka nāk, vai zinu, ka pēc dažām minūtēm būs transports, jau izņemu maku ārā
10.04.2016 20:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits