Nu, es Tev nevaru tā pa punktiem izskaidrot, kā paiet mana diena, jo, kā jau teicu, šajā uzņēmumā mārketings nav vienīgais lauciņš, ko apgūstu un kurā darbojos. Bez tam, man nav divu vienādu dienu. Viena dienā es sēžu ofisā pie sadarbības partneriem un eleganti sūcu kafiju, citā - pati mēru skatloga aili, kurā jāielīmē akcijas skatloga uzlīme. Šodien, piemēram, domāju uzdevumu orientēšanās sacensību dalībniekiem, kam pie mums būs apstāšanās punkts. Bet, nu, jā - mums ir mazs uzņēmums, tā kā jādara ir pilnīgi viss.
Drīzāk jājautā, kā paiet Tava diena, un kas jādara Tev... Jo, nu, jā - ir man jāpasēž vairākas stundas pie papīriem un atskaitēm, bet tā ir labi, ja 1/20 daļa no tā, ko daru. Daudz, galu galā, nosaka arī pašas attieksme. Bet, nu, to nevar tā izskaidrot. Man darbs ir kā otras mājas un padara mani ļoti laimīgu, galvenokārt, to cilvēku dēļ, ar kuriem man jāstrādā. Pieeju šim visam ar tādu pašu atbildību, kā tad, ja šis uzņēmums piederētu man (un nav izslēgts arī, ka frančīze varētu kādreiz arī man piederēt, bet tas tālākā nākotnē), tās ļoti mobilizē.