Meitenes, kurām ir tetovējumi..
Ja man ir liegums vannām uz 2 nedēļām, bet es eju tikai vannās, vai es varētu aizklāt tetovējumu (uz kreisās plaukstas locītavas), lai ūdens netiek klāt, un uzmanīgi ieiet vannā? Kad biju savainojusi roku un arī mērcēt nedrīkstēja, gāju vannā, turot roku ārā no vannas pēc iespējas tālāk no ūdens.. Savainota roka ir viens, bet tetovējums tomēr uz visu dzīvi.. Negribētos izbojāt.. :-/:'-(
Semicolon Tetovējumi man nav, bet varbūt vari apsiet apkārt tai vietai kādu ūdens necaurlaidīgu materiālu? pēc tam arī tās vietas kuras vari nomazgāt, vienkārši nomazgā atsevišķi.
Es arī labāk parasti izvēlos alu parasto, bet pa retam gribās ko šādu. Tas greipfrūtu alus izskatās labs, neesmu gan nekur tādu manījusi (t)
Aldarim uz Ziemassvētkiem bija šokolādes alus, biju sadomājusies, ka būs kas saldsm, šausīgs, tik vājprātā asi rūgts un smags, ka visa alus garša pazuda, biju vīlusies.
Semicolon, es gan gāju tikai dušā, bet to vietu, kur tetovējums, kārtīgi aptinu ar pārtikas plēvi, nu ļoti, ļoti stingri. Centos gan to vietu gluži zem dušas strūklas nebāzt, bet, kad arī drusku gadījās, nekāda vaina, ūdens klāt netika.
Tu ej vannā, tad arī satin to roku plēvē, speciāli ūdenī nebāz, ja arī kas trāpīs, neskars.