Runājot par Kubietes komentāriem, feminisms nav uzvarējis. Vēl ir veseli pasaules reģioni, kuros par tādu vispār nevar runāt. Arī rietumos vēl ir daudz, ko panākt un sasniegt. Ja man kāds jautā, vai es esmu feministe, tad es arī pasaku, ka esmu. Parasti nākamais jautājums ir: "Bet priekš kam tas ir vajadzīgs? Sievietēm tagad viss jau ir!" Tā nav!
Elizabete, vissāpīgāk ir klausīties, kad zināmi cilvēki absolūti atsakās izglītoties, kā, piemēram, scandinavian un mētājas ar tādiem tekstiņiem apkārt! Acis kubā, kad kaut ko tādu pasaka sieviete, bet nu, katram savi putni galvā.
It kā 21. gadsimts, bet brilles uz acīm vēl tik daudziem. :)
Runāt cosmo par feminismu ir kā runāt ar dzīvnieku un sagaidīt, ka atbildēs cilvēku valodā.
Neskatoties uz to, ka pastāv liela atšķirība starp abiem dzimumiem (manuprāt), prieks, ka sievietēm pavērušās plašākas iespējas.. var izglītoties, strādāt..
Scandinavian, tad iespēja izglītoties, piedalīties vēlēšanās, ieņemt augstus amatus ir kaķim zem kastem? Ka tas viss ir marasms, murgs un psihisku sieviešu darbības rezultāts? (t)
man te katru dienu kaut ko piešuj .... :-D , bet nu tas nav normāli skraidīt plikiem pupiem apkārt un klaigāt , par kaut kādām tiesībām ... ja tā vispārīgi , tad viņas drīzāk apkauno sievietes neviss cīnās par mistisko vienlīdzību !