Sievietēm mēs toties sakam, ka viņa ir feina un viņai ir piedodami, ja viņa pelna minimālo algu un neiespringst (viņai taču ir hobiji un viņa pilnveido sevi visu laiku!), bet ja vīrietis paļaujas, ka otrā puse iztikai priekš abiem nopelnīs, tad mēs teiktu ko citu.
Es arī nerunāju par izpatikšanu tikai vīriešiem, runāju par kopējo sabiedrības spiedienu
Es īsti neorientējos šajos jēdzienos un nezinu vai patriotisms = mīlestība pret dzimto zemi...
sākumā es gribēju taisīt diskusiju par t,o, vai uzskatat sevi par feministi, bet pameklēju cosmo meklētājā, un tādas diskusijas jau ir bijušas un lielākā daļa saka, ka nav. tad kā feminisms var būt uzvarējis, ja lielākā daļa feminismam nepiekrīt un to noraida?
Es nesaprotu par ko tu runā, neviens man neliek vilkt kleitas vai krāsot lūpas.

Es runāju par tām lietām, ko Rīdziniece jau minēja - tā pati pīpēšana (es neatbalstu ne vienu, ne otru), bet kliegšana uz sievieši pusi ir lielāka, tāpat par alkohola lietošanu. Tāpat par ēst gatavošanu, ja to dara ne tik perfekti, tad arī - nu kā, Tu taču sieviete. Nedod Dievs, iziesi ārā ārpus darba laika ar nevīžīgu copi, ja ieņem augstu amatu, un kolēģes ieraudzīs, dažādi sīkumi.
es esmu divaina, bet lina kleita lidzigi ka ikdiena sena slatvietes staigaja ari labprat gerbtos, un gribu sev tautasterpu, bet man tas ir par dargu. Tu tak zini cik dargi iznak laba lina kleita vai tautasterps?Sievietēm mēs toties sakam, ka viņa ir feina un viņai ir piedodami, ja viņa pelna minimālo algu un neiespringst (viņai taču ir hobiji un viņa pilnveido sevi visu laiku!), bet ja vīrietis paļaujas, ka otrā puse iztikai priekš abiem nopelnīs, tad mēs teiktu ko citu.ne vienmer. Cosmo ir atklati stastijusas vairaks damas ka uztur savus viriesus. Virietis majsaimniece un sieviete apgada virieti,sevi , bernu maju auto.;-) ka ari ir te puisi kuraus 25 gados uztur mammas.;-)
Cosmo ir atklati stastijusas vairaks damas ka uztur savus viriesus.
man kleitu vilkšana un lūpu krāsošana notiek dabiski. Es to daru, jo man patīk, nevis tāpēc, ka žurnālā bija rakstīts
Jāpiekrīt 57days, pārāk vispusīgi mēs šeit runājam, būtu jārokas dziļāk, lai pieķertos pie viena slāņa kaut kur un to apspriestu.
Smadzeņu esamība liek sievietēm būt par feministēm.
Atceros tādas diskusijas, un arī to, ka vairums atklāti pateica, ka domā, ka šīs dāmas ir muļķes, ka tā dara.
es domāju, ka neviena neatzītos - velku to tikai tāpēc, ka žurnālā bija rakstīts bet nu veido taču masu mediji sabiedrības viedokli. tas ir entajos pētījumos izpētīts. ja mode būtu ''dabiska'' tad tiešām rīgas ielās redzētu gan Āfrikas ciltīm raksturīgus tērpus, gan Krievijas taigām, gan Japānas... nezinu kam Bet reāli jau 90% latviešu kaut kā ''dabiski'' nonāk līdz ļoti šauram un maz atšķirīgam interpretējumam par to, kas ir skaisti un kas nav. šajā es negribu iedziļināties, par modes industriju un medijiem esmu ļoti daudz interesējusies diemžēl
un vel par to lidztiesibu. lielaka dala musu foto ta vai citadi te bijsuas publiskotas, daudzas tika norietas riktigi. Un nervienas nekad neko neteica opar cosmo viriesu izskatu
vēlme nebūt tikai dzemdētājai un mājās sēdētājai.