Kubi, šitā nav no teātra bāra?esmu stradajusi ari Opera, un Nacionala teatri taja kafuzi, bet sen sen , kur tie laiki. Ari Pardaugava nemos ar akvarijiem bija pasvaldiba kafejnica pat nosaukumu jau aizmirsu. Austrumu saldumi vai Ledija harisa? Tur gan romantiski bija tie lielie akvariji ar zivim. Mola ar feini bija kad atvera, mes pat pipejam preti rimi kafuza galdini bija un vareja smeket. Tagad pat iedomajoties jocigi.un Mols bija pavisam neliels tad,parejo velak klat uzcela. Vsjo cerams tagad dazai bus miers beidzot.(l)
Nu tieši to es arī nevaru atcerēties. Kad, kā, ar ko un kur. Atceros vietu un atceros Tevi, pēc sejas. Tālāk bilde nelīmējas.redzi tur es tikai haltureju, kur zila letsa un isu bridi dazus menesus. Kamer man maksaja ka gribu es. Ta ka ja nesen nebiji tad diez vai mani tur sastapi.
Nē, nesnen es tur noteikti nebiju. Mana ballīšu zvēra karjera ir beigusies.nu redzi, un man isi mati ir tikai kadu 1,5 gadu. Vienmer pagari bijusi.;-);-)
nu protams , protams tu taču visu zini , kam kas pieder untu domas ka interneta laikmeta nevar noskaidrot kasm pieder firma? Un tava mamma ar spani kam pieder bars nav visu muzu precejusies, apprecejas kad vinam jau bija tas bars. Un logiski ka saku ka pieder vinam, vai tad ta nav. Kada starpiba ka pieder vinam, nu un?
Īpašnieks spānis Jacinto Aires Fernandez no Madrides iepazīstina rīdziniekus ar plašo Spānijas virtuvi. Spānija ir ne tikai Paella un Sangria , bet arī Fabada, dažādi pagatavotas jūras veltes, chorizo, Rebujito utt. Aicinam visus izbaudīt autentisko Spānijas garšu.un LV vinds parak ilgi nedzivo!