kas ta par stulbu modi?

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Vilk ka izejamos apavus sporta apavus? Ne tikai ar spi
ortisku jaku, bet pat ar mēteli?? Ak, skats jau pabriesmīgs.
09.04.2016 00:05 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Prieks, ka šādi staigājot Latvijā vairs nav jājūtas slikti, jo daudzās valstīs tā jau sen ir norma :-)
09.04.2016 20:01 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Es velku kedas - melnas, lakādas ar klasisku mēteli(l):-P
Un man patīk šādas kombinācijas

Vai vilktu krāsainas botas pie mēteļa?! Nezinu! Ja būtu interesants dizains, ļoti iespējams :-)
09.04.2016 20:47 |

Reitings 195
Reģ: 03.02.2016
Man patīk kombinēt mēteli vai trenci ar kedām, vai tad tiešām šis izskatās TIK bezgaumīgi? Manuprāt, ļoti smuki! (l)

09.04.2016 20:48 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nēē, man nepatīk botas pie svārkiem un tāda veida mēteļiem. Esmu gan pie tādiem apģērbiem valkājusi pilnībā melnas, neuzkrītošas tenisčībiņas (es nezinu, vai tas ir īstais apzīmējums, droši vien, ka ne :D )

Apmēram šādas:
09.04.2016 20:55 |

Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
Atkal jau sākas....jauna kritizētāju diskusija ir augšā (t)
Nu, cik var otru kritizēt, lai ko arī kāda uzvilktu, vienmēr atradīs par ko piesieties, pilnīgi pretīgi paliek.
Dīvaini, ka daudzas tik ļoti uztrauc tas, ko, kura velk mugurā. Galvenais ir lai sieviete jūtas labi savā tēlā, vienalga kas viņai mugurā, bet nu pārmest un kliegt, ka tas un tas ir bezgaumīgi, nu zemiski.
09.04.2016 21:04 |

Reitings 326
Reģ: 22.02.2011
Pievienojos minoritātei, kura šādus apavus ikdienā velk tīri veselības dēļ. Man vienai kājai jāliek 3cm augsta pēdiņa iekšā un arī tā turās iekšā ne visās botās. Otrais variants ir ortopēdiskie apavi - nē paldies :-D Vienmēr siekalojos gar gaudmīgām balerīnu stila kurpītēm un augstpapēžu kurpēm, bet veselība neļauj. Ja agrāk par to ļoti pārdzīvoju, tad tagad esmu ne tikai samierinājusies, bet patiešām patīk ikdienā vilkt tādus apavus - gan jūtos labi, veselību nebendēju un nav jau tik grūti pieskaņot lai izskatās labi :-) par to ka kādai dāmai tas uzdzen šermuļus, man galīgi galva nesāp :-D
09.04.2016 21:31 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
dolārs, tad jau sanāk, ka savas domas nedrīkst izteikt pilnīgi ne par ko, jo katrs taču var ēst, dzert, valkāt, ko vēlas, jo jūtas labi. Var gulēt ar ko vien vēlas, piekopt visdažādākos attiecību veidus, dzīvot visdažādākajās vietās, apstākļos. Un, jā, ir vienalga, ko dara citi cilvēki un tāpēc nedrīkst izteikt savas domas, jā, arī kritiku, par konkrētu tēmu, tad kāpēc vispār kāds forums vajadzīgs? Jaklapē ciet.

Nav jau tā, ka kāda ietu citai sievietei uz ielas klāt un teiktu: Kā man riebjas, kā tu esi apģērbusies! Šeit autore pati izveidoja diskusiju ar mērķi uzzināt, ko domā citas.
09.04.2016 21:31 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
kā vairumā gadījumos, ļoti piekrītu marissai!

Pašai ļoooti nepatīk, kā izskatās kedas/botas/krosenes ar klasisko/lietišķo apģērbu, virsdrēbēm. Ja mētelis/drēbes ir sportiskākas, brīvā laika, tad principā daudzi varianti ir smuki.

Pati nēsāju tikai kedas, tenisa čībiņas brīvajā laikā, kombinējot ar brīvā laika drēbēm.. Vispār ļoti patīk sportiskāka kleitas tieši ar kedām, bet kopumā viss atkarīgs no tā, kādus apavus ar kādām drēbēm kombinē, jo ir veiksmīgi un ne tik veiksmīgi salikumi. imho, protams
09.04.2016 22:04 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Ak dievs. Nopietni?? Papēžus nedrīkst vilkt, botas nē, labi, oksfordenes, bet nedod dievs neīstajā tonī būs nopirktas! ZB jau, nopietni. Pati nevelku ne botas ne papēžkurpes, bet reāli besī šī provinciālā piesiešanās sīkumiem. Mētelis starp citu nav lietišķs apģērbs.

Nu tā jau tava problēma, ka nevari oxfordenes pareizā tonī nopirkt. Neviens nesaka, ka kaut ko nedrīkst. Tā skatos, ka tiek liktas bildes ar kedām ne tikai botām. Man personīgi patīk, ja tiek saskaņoti skeitera tipa svārki, sportiska stila kleitā vai mētelis ar vienkāršām kedām. Bet kad ieraugu, ka velk klasisku mēteli vai romantiskā stilā kleitu ar KROSENĒM - bezgaumības kalngals. :-D
09.04.2016 23:22 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
nenēsāju mēteļus, nēsāju sporta apavus ārpus sporta zāles :D jo vecāku kļūstu, jo vairāk apzinos, ka ērtums ir svarīgāks.
daudzas te fano par oksfordenēm- a ko darīt, ja tādi apavi riebjas? asociējas ar vīriešu tupelēm sieviešu pēdu izmērā.
manā gadījumā botes ir praktiski obligātas, jo starpposmā starp zābakiem un kurpēm (valkāju vai nu balerīnas vai laiviņas) vajag kādus apavus, kuros nebūs ne karsti, ne auksti.
10.04.2016 07:57 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Oxfordenes bija tikai piemērs, vai tad tiešām mūsdienās ir ierobežota izvēle apavu klāstā? Es piemēram pavasarī pie mēteļa velku vienkāršus gaumīgus zābaciņus līdz potītei. Nē man karsti un ir ļoti ērti.
10.04.2016 08:55 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Vakar kā reiz biju uzģērbusi kopā ar mēteli baltos air maxus un sasodīts cik man bija ērti(l):-D
Agrāk raucu degunu par šo modi,bet tagad patīk,jo tās pašas oksfordenes man galīgi nepatīk un nejūtos viņās ērti.
10.04.2016 14:39 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Man patīk šī mode, bet nepatīk Oxfordenes. Pie mēteļa velku zābakus līdz potītēm, pašlaik man ir Vagabond.
10.04.2016 14:46 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Kāpēc gan katrs nevarētu vilkt to, ko grib, netiekot kritizēts?(t)
Es pati nekad mūžā nevilktu pie klasiska mēteļa botas, bet lai tak citas nēsā, ja grib.

Uz "špiļkām" gan nestaigāju, bet stabils 5-8 cm papēdis apaviem man ir vienmēr, jo nēsāju diezgan klasisku apģērbu - ja kādam tāpēc esmu aptaurēta ex-psrs dāmīte, lai jau tā domā.
11.04.2016 16:30 |

Reitings 523
Reģ: 22.02.2016

Ģeerbjos šaadaas dreebes, garie mētelji + adidas vai nike ir perfekti - velkāju šaada stila dreebes jau pāris gadus, man neapniik, jūtos labi - tas ir mans stils
11.04.2016 17:07 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Man patik sporta apavi, bet tikai dzinsenem, sortiniem . Nu it kaa, jaa , dazas bildes ir okey, bet nu klasiskas drebes un kedas man.nepatika kaa izskatas. Ja tas stils tads vairak sportisks un plus metelitis, tad vel okey.
pasai patik tadi neitrali sporta apavi, visas tas kedas un vel tas spilgtas botveidigas man loti neiet pie sirds.
Un vispar , man jau lielas ka damas mums LV loti smuki gerbjas. Zel, ka es taa nemaku :-D
11.04.2016 17:21 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Kā vienmēr "mode" līdz Latvijai tik lēniem soļiem nāk, ka ir par pāris gadiem aizkavējusies :D

Bet es jau otro gadu esmu bruņojusies ar dažāda stila botām, botiņām, kedām, kediņām un visādiem sportiskiem apaviem. Velku tos ar dažāda stila apģērbu, ar kleitiņām, biksēm, blūzēm, mēteļiem un ādas jakām un visu iespējamo.
Kāpēc? Jo man patīk!
Tiesa gan, klasiskas bikses un, teiksim, ofisa stila apģērbu ar botām neesmu vilkusi, bet visu pārējo gan. Uz ielas daaaaudz briesmīgākas lietas var redzēt un, protams, var nošaut galīgi greizi arī ar sportiskiem apaviem, bet nu nedomāju, ka to var saukt par bezgaumību.
11.04.2016 17:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits