Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

American studies

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
vai kaada ir studeeejusi? :) gribeetu dzirdeet atsauksmes
07.04.2016 22:49 |

Reitings 1138
un ja buutu jaaizveelas, kuru valodu njemtu -itaalju, franchu,vaacu?
07.04.2016 22:55 |

Reitings 456
Reģ: 16.01.2016
Viennozīmīgi ņemtu Itāļu (l) Pati tagad studēju franču - tur ir milzum daudz likumi, vēl vairāk izņēmumu un grūti mācīties. Arī vācu valodu mācos - nu neiet man pie sirds. Vispār ļoti nožēloju, ka neaizgāju uz spāņu valodu franču valodas vietā :-/

Itāļu valoda gan pasakaini skaista, viegli iegaumējama (ceļojumā uz itāliju es iemācījos dažādas fancy frāzes :-D)

P.S. Vairums Itāļu puišu ir īsti skaistuļi, tāpēc dažkārt Itāļu valodas zināšanas var labi noderēt ;-)

Lai veicas, par programmu neko neesmu dzirdējusi :-D Kas tā par programmu?
07.04.2016 23:03 |

Reitings 1138
baaac, jaa, bet itaaaalju nav tik izplatiiita, es domaaju njemt vaaacu, jo taa ir diezgan populaara eiropaaa :D
pati studeeju spaanju tagad
man tagad taaads struggling moments :D
07.04.2016 23:05 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
franču ir noderīga diplomātijā, kā arī āfrika un tuvajos austrumos (ir plaši reģioni, kur franču valoda kā pirmā svešvaloda ir populārāka, nekā angļu)

vācu Latvijā būs visuniversālākā, manuprāt, no šīm trim darba tirgū vis pieprasītākā. Plus, vācija ir ES krutākā ekonomika, un vācu valodas zināšanas stipri atvieglos skandināvu valodu apguvi, ja kādreiz nolemsi, ka vajag.

ar itāļu valodas zināšanām, toties, var meklēt iespējas modes biznesā, tā sacīt. Apģērbu un aksesuāru imports no Itālijas ir pietiekoši izplatīts, un, cik dzirdēts, tur valodas zināšanas ir liels pluss.

Ja nav izteiktas favorītes, izvēlies to, kura būš reāli visnoderīgākā un praktiskākā. Un kuru būš iespējas lietot. Citādi - aizmirstas.
08.04.2016 06:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)