Meklēju savu meitenes ideālu, atsaucās, lūdzu :)

Reitings 465
Reģ: 27.04.2015
Sveikas, meitenes. :-D Zinu jau zinu, ka šis portāls nav paredzēts tādiem mērķiem, taču uzskatu, ka atrast savu meitenes ideālu šeit būtu krietni vienkāršāk nekā uz ielas. :-D
Tātad, es ļoti labprāt ar Tevi iepazītos, ja Tu..:
1) Apveltīta ar piemīlīgu un siltu smaidu
2) Apveltīta ar jauku un skaistu raksturu
3) Vecumā 20-23
4) Gudra. Ļoti, ļoti gudra. Ar šo es nedomāju obligātu bakalaura vai maģistra grādu, bet gan gudru dzīves izpratni. Tomēr būtu lieliski, ja Tev ļoti patiktu un Tu studētu medicīnu, psiholoģiju, pedagoģiju, inženierzinātnes vai ko citu, kas, tavuprāt, sabiedrībai spēj dot daudz laba
5) Ar lielisku humora izjūtu apveltīta
6) Smaidīga, neesi dzīves nogurusi
7) Proti garšīgi gatavot un Tev patīk apmeklēt dažādus restorānus
8) Nesmēķētāja
9) Proti nelietot par daudz alkohola. Perfekti būtu, ja Tev garšotu tikai vīns/šampanietis, kāds vieglāks kokteilītis
9) Ar augstu pašcieņu. Tavā pagātnē nedrīkst būt tādi brīnumi kā vienas nakts sakari, zālītes pīpēšana.
10) Jāprot kaut kas radošs. Mūzikas instruments, skaisti zīmēt, gleznot vai citas radošas lietiņas.
11) Patīk ceļot, bet savu dzīvi pilnīgi noteikti vēlies pavadīt Latvija'.
12) Ar Tevi var parunāties par dažādām tēmām. Esi zinoša arī vēsturē, politikā, psiholoģijā. Tehniskās lietās arī nedrīksti būt pilnīgi dumja
13) Proti kaut vienu svešvalodu
14) Zini ko dzīvē vēlies, nepeldi pa straumi
15) Lieliski saproties ar bērniem
16) Esi atvērta dažādām jaunām idejām un pati proti tās ģenerēt
17) Aukstajos ziemas vakaros proti gan lieliski sildīt, gan sildīties
18) Neesi dzīves nogurusi un pārslogota
19) Ēst gatavošana Tev nav sveša lieta
20) Lasi grāmatas
21) Ar cieņu proti arī izturēties pret zemākiem sabiedrības slāņiem un lietām izprast iemeslus. Neizjūti nicinājumu pret bezpajumtniekiem, nārkomāniem utt.
22) Jauka pret apkalpojošo personālu
23) Esi brīva un uzskati, ka vislabākās attiecības veidojas no draudzības
24) Mazliet arī saproti no sporta
25) Esi interesanta, proti rakstīt paplašinātiem teikumiem
26) Neesi mežā augusi, labas manieres..

Es saprotu, ka šādu meiteni atrast ir ļoti, ļoti grūti un diezgan labu laiku man jau nav sanācis, taču ja padošos tas vairs nebūšu es.
Ja atbilsti šim aprakstam tad ļoti gaidīšu Tavu ziņu. Pastāstīšu arī par sevi un TĀADU meiteni es tiešām pratīšu novērtēt un lutināt. ;-);-):-D:-P

Visi negatīvie un dusmīgie ar savu žulti uz TVnetu vai Delfiem :-P
07.04.2016 22:29 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Justīne21 Viena lieta ir zālītes apstrīdēšana, pavisam kas cits ja tiek norakstītas visas sievietes kuras savā mūžā ir iedzērušas alko un uzpīpējušas cigareti/zālīti kaut vai vienu vienīgu reizi. :-D
26.05.2016 16:17 |

Reitings 17
Reģ: 02.06.2013
Miss Joker, tad es varu vienīgi lepoties, ka to neesmu darījusi vispār, tāpēc es arī tik ļoti neņemu pie sirds un neapvainojos uz Archibalds rakstīto. :)
26.05.2016 16:25 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Pie sirds es arī neņemu Archibalds rakstīto, bet teicu savu viedokli, zālīti un alkoholu lietojusi neesmu, bet es neuzskatu, ka tiem cilvēkiem kas to ir 1x dzīvē darījuši ir jāuzgriež mugura. :-)
26.05.2016 16:40 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Sognare +
26.05.2016 16:50 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ne ņemu pie sirds, ne apvainojos. Ja uzskatītu, ka tas ir slikti, varbūt ņemtu, bet nē, viedoklis krasi atšķiras. Tas arī viss.
26.05.2016 16:53 |

Reitings 465
Justīne, vai drīkstu Tev uzrakstīt PM? :-)
28.05.2016 10:54 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Izlasīju un nodomāju - labi, ar prasībām vēl var iztikt, tikai ko šādai meitenei autors var piedāvāt pretī? Pats atbilst visiem te minētajiem punktiem? Kāpēc tādai meitenei vispār autors būtu vajadzīgs?

Laikam esmu izaugusi no vecuma, kad svarīgi atbilst kāda prasībām. Ja cīlvēks patīk, tad ir pilnīgi vienalga, ko viņš pīpējis vai cik ēdienus māk pagatavot. Ja ir vēlme blakus būt ar lielīšanās objektu, smuku lelli vai statusa mantiņu, nevis dzīvu, patiesu cilvēku, tad klāt nāk milzīgs saraksts ar "must-have".
Nekas, gan ar laiku nāks sapratne, ka ideālu cilvēku nav. 20 ar mazu astīti gados vēl piedodams, ka jūra līdz ceļiem un apkārt dejo vienradži.
28.05.2016 11:08 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Iedomāsimies, ka meitene ir ļoti kārtīga, apkārt netusē un ir nevainīga līdz 21 gada vecumam. Tad viņai gadās tāda situācija, ka sanāk vienas nakts sakars (bez nekādām sekām). Pēc tam viņa saprot, ka tā bijusi kļūda un vairs tādos neielaižas un viņai nav sekss vēl divus gadus, līdz sastop Archibaldu. Kas tad viņa sanāk? Svētule? (Sekss bijis 1x mūžā pēc 21) Norakstīta mauka? (Vienas nakts sakars?) :D
28.05.2016 11:15 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Ko es gribēju pateikt - ar tādu melns/balts uztveri var iebraukt dziļās auzās.
28.05.2016 11:18 |

Reitings 465
Bella, gandrīz vai visu no uzskaitītā un vēl.. par dažām lietām gan man grūti spriest, tās labāk vērtēt citiem :-)
28.05.2016 11:30 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
es jau kādu laiku sekoju līdzi šai diskusijai, bet nekomentēju, bet es gribēju pateikt 3 lietas.
1. tas ir smieklīgi kā daudzas raksta, "ooo, es atbilstu". ar kādu nodomu tas tā kā tiek rakstīts? es atbilstu ideālajai meitenei kaut kādam tur svešam puikam no foruma? es vēlos justies labāka, cienījamāka un kārtīgāka, uzrakstot, ka es atbilstu :D?
2. no mana subjektīvā skatu punkta, autors meklē tādu meiteni, jo viņam pašam nav nervu un kapacitātes tikt galā ar garlaikotu sievieti pie sāniem. tas laikam ir ļoti svarīgi, ja jau divas reizes to uzrakstīja;
3.izlasot to garo sarakstu, man radās tāda sajūta autoram ir narcisisma problēmas. kā arī, man nav skaidrs, kāpēc meitenei jāstudē psiholoģija? :D es domāju, ka neaktarīgi no tā, ko cilvēks studē, ja viņš ir labs tajā, ko viņš dara un godīgi, dara savu darbu, tad katrs ekonomiski aktīvais iedzīvotājs dara ko labu sabiedrībai...I mean.. tu strādā un maksā nodokļus, nodrošini savu dzīvi un ģimeni, valstij nav par Tevi jārūpējas un viņi to var veltīt citiem, kuriem vairāk vajag.
kā arī...kas tas ir gudra dzīves izpratne? kas tur par gudrību var būt 23 gados? ne tu precējies un šķīries, ne bērnus izaudzinājis, nav arī nekāda lielā darba pieredze, neesi cilvēkus vadījis, neesi uzņēmumu uzbūvējis :D tā dzīves gudrība jau nāk ar gadiem un ar pieredzi, ne ar ko citu. protams, kad man bija 19. es domāju, ka man ir pareizā attieksme pa dzīvi un tā...nu attieksme ir viens jautājums, bet, ja tu nemāki un nezini ko ar to iesākt? to jau tikai ar praksi iemācās.

kā arī- kāds sakars pašcieņai ar zālītes pīpēšanu un vienas nakts sakariem? jādomā kāda autoram ir attieksme pret indivīda seksuālo dzīvi, cik tā ir veselīga. drīzā, tieši otrādi-cilvēks, kuram ar pašcieņu ir kārtībā, nejutīs sirdsapziņas pārmetumus par vienas nakts sakariem.
savukārt, zālītes pīpēšana, nu...ko tas maina, ja cilvēks ir pīpējis zāli? kādā tieši veidā tas padara cilvēku mazāk cienāmu?
ja iedziļinās tajās prasībās, tad sāk izklausīties, ka autors ir potenciālais vaifbīters :D
28.05.2016 12:16 |

Reitings 465
tieši otrādi-cilvēks, kuram ar pašcieņu ir kārtībā, nejutīs sirdsapziņas pārmetumus par vienas nakts sakariem.

Šis iekrita acīs un tālāk nemaz nelasīšu.. nu gan Tev loģika :-D:-D:-D
28.05.2016 13:34 |

Reitings 790
Man ir pieauguša cilvēka loģika. Pēc idejas, Tev esot ar sievieti nav nekāda daļa un tiesību viņu nosodīt par to, ar ko viņa ir gulējusi pirms Tevis.
Kā arī, katram pieaugušam cilvēkam ir tiesības uz savu privāto seksuālo dzīvi un Tu neesi nekas, lai citiem cilvēkiem pārmestu par viņu izvēlēm.
Patiesībā, es pazīstu tādus vīriešus, viņiem patīk skaldīt un izrādīt pārākumu. Kā arī, tādi cilvēki nespēj ar cieņu attiekties pret cilvēkiem, kam nesakrīt uzskati ar pašu. Jo paša veids ir vienīgais pareizais veids.

Lielākā daļa vīriešu negrib zināt par savu sieviešu seksuālo dzīvi pirms viņiem, tāpat, viņi arī neuzplijās otrai pusei ar saviem piedzīvojumiem. Jo normāli cilvēki necenšās sarežģīt lietas.
28.05.2016 13:45 |

Reitings 465
Detalizētu statistiku gan esi ievākusi.. :-)
Būtībā tādus "prātā nepilno" komentārus vairs nelasīšu :-)
28.05.2016 13:47 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Cherette ++++

Man arī autors atstāj nedaudz neadekvāta indivīda iespaidu, kas meklē kādu, kura muti pavērusi viņu apbrīnos un uzskatīs par "morālo kompasu" :-D:-D:-D
28.05.2016 14:03 |

Reitings 790
Tas, ka autors nosauca mani par "prātā nepilnu", tikai apstiprina manu iepriekš rakstīto.
28.05.2016 17:37 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
cherette, viņš taču tavus komentārus vairs nelasīs (manus nelasa jau kādas pāris dienas) ;)
28.05.2016 17:41 |

Reitings 790
kas nunurus un apenes met pakalj, kas komentārus.
28.05.2016 17:46 |

Reitings 790
-numurus
28.05.2016 17:46 |

Reitings 465
Tik "indīgi" komentāri.. :-) No lietotājām, kam tāda veida nevajadzīgas piezīmes vajag izteikt teju vai katrā diskusijā. :)
10.06.2016 18:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)