es jau kādu laiku sekoju līdzi šai diskusijai, bet nekomentēju, bet es gribēju pateikt 3 lietas.
1. tas ir smieklīgi kā daudzas raksta, "ooo, es atbilstu". ar kādu nodomu tas tā kā tiek rakstīts? es atbilstu ideālajai meitenei kaut kādam tur svešam puikam no foruma? es vēlos justies labāka, cienījamāka un kārtīgāka, uzrakstot, ka es atbilstu :D?
2. no mana subjektīvā skatu punkta, autors meklē tādu meiteni, jo viņam pašam nav nervu un kapacitātes tikt galā ar garlaikotu sievieti pie sāniem. tas laikam ir ļoti svarīgi, ja jau divas reizes to uzrakstīja;
3.izlasot to garo sarakstu, man radās tāda sajūta autoram ir narcisisma problēmas. kā arī, man nav skaidrs, kāpēc meitenei jāstudē psiholoģija? :D es domāju, ka neaktarīgi no tā, ko cilvēks studē, ja viņš ir labs tajā, ko viņš dara un godīgi, dara savu darbu, tad katrs ekonomiski aktīvais iedzīvotājs dara ko labu sabiedrībai...I mean.. tu strādā un maksā nodokļus, nodrošini savu dzīvi un ģimeni, valstij nav par Tevi jārūpējas un viņi to var veltīt citiem, kuriem vairāk vajag.
kā arī...kas tas ir gudra dzīves izpratne? kas tur par gudrību var būt 23 gados? ne tu precējies un šķīries, ne bērnus izaudzinājis, nav arī nekāda lielā darba pieredze, neesi cilvēkus vadījis, neesi uzņēmumu uzbūvējis :D tā dzīves gudrība jau nāk ar gadiem un ar pieredzi, ne ar ko citu. protams, kad man bija 19. es domāju, ka man ir pareizā attieksme pa dzīvi un tā...nu attieksme ir viens jautājums, bet, ja tu nemāki un nezini ko ar to iesākt? to jau tikai ar praksi iemācās.
kā arī- kāds sakars pašcieņai ar zālītes pīpēšanu un vienas nakts sakariem? jādomā kāda autoram ir attieksme pret indivīda seksuālo dzīvi, cik tā ir veselīga. drīzā, tieši otrādi-cilvēks, kuram ar pašcieņu ir kārtībā, nejutīs sirdsapziņas pārmetumus par vienas nakts sakariem.
savukārt, zālītes pīpēšana, nu...ko tas maina, ja cilvēks ir pīpējis zāli? kādā tieši veidā tas padara cilvēku mazāk cienāmu?
ja iedziļinās tajās prasībās, tad sāk izklausīties, ka autors ir potenciālais vaifbīters :D