Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mazliet par sex. un daudz par visu ko citu

Reitings 147
Reģ: 07.04.2016
Man ir slinkums rakstīt , kā vienmēr :) Nesakarīgi :) Un kā vienmēr nepārdomāti :)
07.04.2016 20:37 |

Reitings 147
Labdien dārgie lasītāji un lasītājas.
Šoreiz par kādu ļoti īpašu meiteni, kuras vārds netiks minēts.. Kaut gan, kāda nozīme- Santa.
Tātad īsumā, kur es biju pazudis ?? Vienkārši centos pavadīt mazāk laika pie pc, nelasīt cosmo.lv, un neiesaistīties bezjēdzīgās diskusijās ar visādiem durakiem. Pie reizes nāca pavasaris, un kopumā, viss likās pozitīvi.. Bet joprojām.. Dranķīgs noskaņojums.. Ai, ai .. Mani taču pameta :( nevis pameta, bet pat aizmuka .. ko, šķiet, nevaru pārdzīvot.. bet tas tā. ir daudz kas labs arī bez tiem sūdiem. Un parasti, kad man ir sūdīgs noskaņojums, notiek labas lietas, dažreiz ;) Tā tas notika šoreiz.. Gana liela izmisuma dzīts piereģistrējos sen zināmā iep. portālā. Jūtot, ka vismaz notēlot es pratīšu to, ka viss ir kolosāli :) dabūšu kādu. Latiņu uzstādīju augstāko. Lai arī uzrakstīju dažām, kurām nevajadzēja, un tās arī atsijājās. Tad sekoja pilnā loze- vārdā Santa :)
Labi, nav ko gari stāstīt, savādāk neviens nelasīs :D :D
Īsumā.. Labākā meiča portālā, pēc bildēm un profila. Var redzēt visu kas man patīk. Tik skaista un piemīlīga! Uzrakstīju 2 vēstules, tiešām sakarīgas. Centos. Atbildes nav :( Atlika 1 vēstule, kurā uzrakstīju diezgan godīgi, ka gribu viņu izdrāzt kā pēdējo kuci. Un iebāzt locekli dziļi viņas mutē..
Un sekoja atbilde :) No sākuma vienkārši abpusējas rupjības, tālāk es ieliku kaut kādas bildes. Ne standarta. Bet normālas, un protams arī tādas kur redz visu :D Un , šķiet, bijām atraduši kopīgu valodu.
Tas ko viņa rakstīja, likās tik aizraujoši. Nerunājot par tādām frāzēm- es gribu lai iedzen locekli man rīklē, izdrāz manu dibenu.. Vai jautājumi, ko es darītu, ja viņa raudātu, ja es viņu drāztu dupšukā :) Vai to, ka viņa vēlās, lai apčurāju viņu. Viņa grib man laizīt tur.. nu tur .. Utt.
Jā, un vārds pa vārdam, un mans prāts bija pārņemts ar viņu. Visas citas domas pagaisa.
Lai arī neesmu cilvēks, kuram patīk seksā pazemot otru.. bet man patīk būt valdonīgam. Dominēt. Un zināju, ka viss būs kārtībā.
Un man bija jāspēlē līdzi viņai. Tieši tajā, ka es vēlos viņu pazemot.. tā sākumā nebija.. Man viņa likās vienkārši ļoti skaista meitene, kuru būtu jauki izdrāzt. Bet tas ko viņa gribēja seksā. Tas man bija arī jāpiedāvā.
Sajūta- es darīšu visu, lai Tevi dabūtu uz locekļa.. Un to es arī darīju :) manas tieksmes pēc laizīšanas. pēc beigšanas uz sejas viņai likās bērnu spēles :)
Sarakstījāmies 3 vai 4 vakarus skaipā. viņa atsūtīja savas vāverītes bildi, vispār, dažādas bildes :) Gan es , gan mans penis saprata.. Tā vāverīte ir vienīgā piemērotā vietiņa mums :)
Kaut kāda zināma nedrošība pirms tikšanās bija, vai viss būs ok . utt. Jo sarunāts tā- viņa dzīvosies pie manis dažas dienas, tad pa nedēļas vidu aizbrauks pie vecākiem uz citu pilsētu, tad atpakaļ pie manis uz vēl dažām dienām, tad prom uz ārzemēm.. atpakaļ strādāt.. Tāds atvaļinājuma piedzīvojums priekš viņas :) Man pilnīgi pa prātam. Viss ko viņa gribēja , tikt konkrēti pārdrāzta, pazemota, pakļauta. Vienvārd sakot, atpūtusies un izklaidēta pa savam prātam..
es mazliet satraucies pirms tikšanās :) visam vajadzēja būt labi, bet biju gatavs, ka viņa mani atšuj.
Padeva ziņu ka ir netālu no tikšanās vietas. Izgāju pretī, tālu nebija, pa durvīm ārā, uz ielas, un viņa bija pretī :) Maziņa auguma, Tik skaistām actiņām, matiem :) Perfekta meiča. Kautrīga mazliet.. Jauka raksturā, laipna :) Likās nereāli tas, kas tika runāts sarakstē.
Tā kā biju izgājis, bija jānopērk cīgas, aizgājām paēst, iedzērām minimāli. tad devāmies pie manis :)
Beidzot pie manis atkal ir kāda skaista meitene, ar kuru ir forši pat parunāt, noskaņojums ideāls. Brīvi varēju gaidīt vakaru.. ļaut viņai iejusties. utt. Bija forši :) Un kaut kāda vērtība īrēt nejēgā dārgu dzīvokli likās lietderīga atkal :)
īsti vakaru nesagaidījām. Tā gribējās, un tā bija viņas vāverīte. :D man pazuda visas domas par to, ko viņa teica.. par pakļaušanu, par anālo seksu, par apčurāšanu, pļaukām . Es vnk gribēju viņu izlaizīt un izdrāzt. :D Iznācu no dušas.. Iegūlos gultā- un teicu lai viņa nāk pie manis :) Un tad principā instinktīva lieta :) Atlika vien viņai pienākt tik tuvu, lai varu aizsniegt viņu :) Un sākās kaut kas patiešām lielisks :) Kājās viņai bija svārciņi un zeķubikses :) Tālāk melns , džemperis, Kaut kas zem viņa arī.
Nu tās bija dažas sekundes.. un viņa nevarīgi bija uz vēdera gultā.. ar novilktām biksītēm :D Un manu galvu pie viņas dibena un vāverītes :) Zināju ka viņā viss ir labs :) Tur pat varēja nešķirot kur mēlīte tiek.. Tur vnk visu varēja laizīt. Sen gaidītā paradīze :)
Dievs ir ! Par garšu nerunāšu, un tādām detaļām :) viss bija reāls siekalu un viņas suliņas sajaukums. Kopumā.. 10 no 10.. smarža arī 10 no 10 .. nekā labāka nav. un nebūs :) tikai starp dāmas kājiņām ;)
Sekss vienkārši.. no muguras.. no sāna.. kad kļuvu kaut cik kontrolējams. tad pārgājām uz normālu seksu.. Lai viņa redz kā loceklis ieiet viņā.. un es varēju arī ar acīm kaut cik viņu apskatīt.. krūtis un pārējo :)
Un joprojām.. Par to ko skaipā runājām.. No tā klusums :)

Līdz pat naktij...

Bet par to nākamajā nodaļā, kuras nosaukums būs- ar stāvošu locekli nevar pačurāt !
07.04.2016 20:37 |

Reitings 269
Reģ: 17.05.2015
Un ja kāda plāno diskutēt par to, cik reāla var būt šāda situācija - ļoti reāla. Nesaku, ka patiess ir stāsts, bet aiz pieklājīgākās ārienes slēpjās piedauzīgākās sievietes.
07.04.2016 20:43 |

Reitings 147
ok, es turpinu uzreiz laikam par to..

Jutos kā situācijas upuris- zinu ka man viņa ir jāpakļauj, japazemo.. Bet kaut kā negribās. :D
jūtos pats pakļauts situācijai :)
Anālais.. ok , tas man arī dažreiz šķiet jauki :) bet es nekad nebiju drāzis kādu, nerēķinoties ka viņai ļoti sāp. vienīgi vāverītē.. jā, tās es neesmu taupījis dažreiz.. bijis nejauks. anālajā vienīgi ar pirkstu brutāli uzvedies.. bet ar peni.. vienmēr iejūtīgs:)

bet ne šoreiz :D

Katrā ziņā, atbildīgos mirkļos es māku koncentrēties, saņemties.. un darīt visu labāko, pēc labākās sirdsapziņas..
šoreiz labākais ko varēju izdarīt.. tas bija.. izdrāzt viņas dibenu.. muti.. kamēr viņa knapi elpo, un finišā vēl apčurāt viņu.. pļaukas, raušana aiz matiem .. tas jau bija normāli saprotama parādība..
:)
paturēju prātā arī to, ka viņa grib man laizīt tur.. :D bet es zināju, ka jebkādā veidā, centīšos lai tādas lietas nenotiek vnk.

Bet kas sācies , to apturēt nevar :)
Nu vispār.. nav vērts gari rakstīt.. pārāk daudz jāraksta būtu. bet īsi rakstot izklausītos apmēram tā- viss sākās ar nežēlīgu anālo , . turpinājās ar viņas mutes izdrāzšanu.. .. sitieni.. un kopumā likās mazliet samocīts sekss. bet tas pārgāja.. vienā brīdī šķiet vienkārši sapratāmies. un viss palika labāk un labāk. un viņa tika gan konkrēti izdrāzta, gan pasaudzēta pie reizes. vnk saprotot to, cik viņa grib.. Jā, un es viņu apčurāju :D bija 3 varianti, vai nu pirms sex, vai pēc, vai arī tad kad gribu čurāt.. vienīgi ar cietu es nevaru pačurāt. parasti pēc sex gājām uz vannasistabu.. kur arī bieži kniebāmies. un tur arī to varēja darīt. :D

vairāk es pat negribu rakstīt..
nav vērts
07.04.2016 20:52 |

Reitings 170
Reģ: 16.03.2016
esi laikam 50 shades of grey pārskatījies un līdz nemaņai nomasturbējies. banalitātes kalngals.
07.04.2016 20:55 |

Reitings 147
nu meičas ir dirty seksā.. . un tas nav nekāds jaunums nevienam. un visas grib kaut ko vairāk, kā parasti dabūj, un kā parasti kāds piedāvā. tāpēc arī pavelkās uz visu ko nepiedienīgu bieži.
07.04.2016 20:55 |

Reitings 147
a tu morālais kropli.. staigā kur tev staigājams. ok ?? 30 gadīgais dzejnieks :D :D

ej ar erdiju, pacepiet tēmas.. sieviešu experti, un kritiķi )
07.04.2016 20:56 |

Reitings 1343
Reģ: 24.11.2015
Mani taču pameta nevis pameta, bet pat aizmuka

Nez kāpēc mani neizbrīna ka meitenes mūk no tāda pajoļa kā tevis pa gabalu :( :D:D:D

Ja citi pajoļi un bomāri spēj meiteni pielauzt attiecībām, lai viņas pēc tam nāktu cosmo un sūdzētos, tad ar tevi jau pirmajā reizē ir skaidrs - ka jābēg :D

ahahahahah :D LOL 8-)8-)8-)8-)
07.04.2016 20:58 |

Reitings 147
un kā vienmēr, galējā situācijā, būs gan meičas bilde.. gan vārds.

bet ne tādam kroplim, ka'vision piemēram. un es tpt slēdzu kompi ārā ;D 8-)8-)
07.04.2016 20:58 |

Reitings 147
ajj.. Erdij.. man tevis žēl pat :D Tik nožēlojamu cilvēku vēl būtu jāpameklē :D ļoti, ļoti , ļoti jāpamekle :D
07.04.2016 21:00 |

Reitings 170
Reģ: 16.03.2016
nahuj man kaut kādas bābas bilde internetā? :D tā jau tava prioritāte, dročīt uz bildītēm, kaut 100x100 pikseļu, tāpat kaut ko labāku reti sanāk dabūt. zināms jau.
07.04.2016 21:00 |

Reitings 147
šis nav nekāds garadarbs :)

bija arī tinder neveiksmīgs randiņš.. kur pēc randiņa.. es vienīgais ko redzēju, kā tieku uNMATCHED :D
Bija vēl viena meitene.. un jau padomā ir nākamā :p
Un bija viena sīkā.. 19, gadi.. kura mani kādās 10 sms nosauca par morālu kropli, un perversu tipu.. bet tad sekoja- gribi mani izdrāzt, pēc 15 min satiekamies, savādāk nedabūsi.. ko es arī izmantoju.. :D
Tie arī ir labi aprakstāmi stāsti :)

bet nu .. ne jau šādai cirvvju publikai. :D
07.04.2016 21:03 |

Reitings 1343
tev vispār ir bijušas attiecības? Nopietnas? :D šķiet, ka nav

pat tā iļončika par tevi atcerējās vien tad kad vajadzēja naudu jaunam dzīvoklim pirmajai iemaksai :D
07.04.2016 21:04 |

Reitings 147
ok, ok .. :)

zini, es neielaidīšos sarunā ar artūra 2 profiliem... vai arī tik pat debīlu otro morālo kropli :D

veiksmīgi jums abiem ... :D suņi jūs abi :) baigiizklaidē'joši netā pacepties.. lieniet citur :D :D ne manās tēmās.. ja gribat man piepisties.. nāciet runāt tiešājā :D neesat tak suņi, vai es kļūdos ?
raksti privāti :) vai arī klusē, suns
07.04.2016 21:07 |

Reitings 147
tak artūr..
pats saprotiu ko runā ?? tu runā , it kā varētu ko par mani stāstīt.. reāli tu nezini neko būtisku.

labāk atpisies no manis, lai cilvēki nedomā, ka man ar tādu dauni kā tu kas kopīgs..

vnk atpisies, ok.
07.04.2016 21:08 |

Reitings 147
vienīgais ko jūs abi darat, ir smirdat netā, un kaifojat .. pat no tā, ka es it kā aizsvilos.. bet ne es aizsvilos, ne ko.
ejat tāpēc citur smirdēt. ;)

kas, jums saldais ēdiens.. uzmanības deva ? uzmīst tev artūr uz galvas es varētu ;)
un tam otram sunim arī, ja tas nav viens un tas pats. un tas ir fakts..

tapē nelien, kur nevajag :)
07.04.2016 21:12 |

10 gadi
Reitings 112
Reģ: 08.04.2012
paldies par vakara pasaciņu, ļoti izklaidējoši. ;D
07.04.2016 21:13 |

Reitings 1343
es būtu laimīgs ja mums nebūtu nekas kopīgs un vēl labāk ja mēs viens otru nepazītu :D:D:D

diemžēl, man ir pamats uztraukumam, jo tad kad tevi savāks DP par agrāko laiku (ne)darbiem, tu sāksi stāstīt par mani, apmelot utt

un man tas nav vajadzīgs

agrāk likies sakarīgāks, bet laikus nesapratu, ka esi slims ;) vajadzēja pārtraukt kontus jau 2014.gadā
07.04.2016 21:17 |

Reitings 147
Reģ: 10.04.2013
tiesam ie meitenes kuram patik,ka vinam čurā virsū????? :-D
:-O

Reitings 147
nu ja cilvēks tik prasti atstāstītu piedzīvojumu ar meiču dēvē jau par pasaciņu.. tad tev nav interesanta dzīve, un nekad nebūs.. :)

Reitings 1343
*kontaktus
07.04.2016 21:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!