Labdien dārgie lasītāji un lasītājas.
Šoreiz par kādu ļoti īpašu meiteni, kuras vārds netiks minēts.. Kaut gan, kāda nozīme- Santa.
Tātad īsumā, kur es biju pazudis ?? Vienkārši centos pavadīt mazāk laika pie pc, nelasīt cosmo.lv, un neiesaistīties bezjēdzīgās diskusijās ar visādiem durakiem. Pie reizes nāca pavasaris, un kopumā, viss likās pozitīvi.. Bet joprojām.. Dranķīgs noskaņojums.. Ai, ai .. Mani taču pameta :( nevis pameta, bet pat aizmuka .. ko, šķiet, nevaru pārdzīvot.. bet tas tā. ir daudz kas labs arī bez tiem sūdiem. Un parasti, kad man ir sūdīgs noskaņojums, notiek labas lietas, dažreiz ;) Tā tas notika šoreiz.. Gana liela izmisuma dzīts piereģistrējos sen zināmā iep. portālā. Jūtot, ka vismaz notēlot es pratīšu to, ka viss ir kolosāli :) dabūšu kādu. Latiņu uzstādīju augstāko. Lai arī uzrakstīju dažām, kurām nevajadzēja, un tās arī atsijājās. Tad sekoja pilnā loze- vārdā Santa :)
Labi, nav ko gari stāstīt, savādāk neviens nelasīs :D :D
Īsumā.. Labākā meiča portālā, pēc bildēm un profila. Var redzēt visu kas man patīk. Tik skaista un piemīlīga! Uzrakstīju 2 vēstules, tiešām sakarīgas. Centos. Atbildes nav :( Atlika 1 vēstule, kurā uzrakstīju diezgan godīgi, ka gribu viņu izdrāzt kā pēdējo kuci. Un iebāzt locekli dziļi viņas mutē..
Un sekoja atbilde :) No sākuma vienkārši abpusējas rupjības, tālāk es ieliku kaut kādas bildes. Ne standarta. Bet normālas, un protams arī tādas kur redz visu :D Un , šķiet, bijām atraduši kopīgu valodu.
Tas ko viņa rakstīja, likās tik aizraujoši. Nerunājot par tādām frāzēm- es gribu lai iedzen locekli man rīklē, izdrāz manu dibenu.. Vai jautājumi, ko es darītu, ja viņa raudātu, ja es viņu drāztu dupšukā :) Vai to, ka viņa vēlās, lai apčurāju viņu. Viņa grib man laizīt tur.. nu tur .. Utt.
Jā, un vārds pa vārdam, un mans prāts bija pārņemts ar viņu. Visas citas domas pagaisa.
Lai arī neesmu cilvēks, kuram patīk seksā pazemot otru.. bet man patīk būt valdonīgam. Dominēt. Un zināju, ka viss būs kārtībā.
Un man bija jāspēlē līdzi viņai. Tieši tajā, ka es vēlos viņu pazemot.. tā sākumā nebija.. Man viņa likās vienkārši ļoti skaista meitene, kuru būtu jauki izdrāzt. Bet tas ko viņa gribēja seksā. Tas man bija arī jāpiedāvā.
Sajūta- es darīšu visu, lai Tevi dabūtu uz locekļa.. Un to es arī darīju :) manas tieksmes pēc laizīšanas. pēc beigšanas uz sejas viņai likās bērnu spēles :)
Sarakstījāmies 3 vai 4 vakarus skaipā. viņa atsūtīja savas vāverītes bildi, vispār, dažādas bildes :) Gan es , gan mans penis saprata.. Tā vāverīte ir vienīgā piemērotā vietiņa mums :)
Kaut kāda zināma nedrošība pirms tikšanās bija, vai viss būs ok . utt. Jo sarunāts tā- viņa dzīvosies pie manis dažas dienas, tad pa nedēļas vidu aizbrauks pie vecākiem uz citu pilsētu, tad atpakaļ pie manis uz vēl dažām dienām, tad prom uz ārzemēm.. atpakaļ strādāt.. Tāds atvaļinājuma piedzīvojums priekš viņas :) Man pilnīgi pa prātam. Viss ko viņa gribēja , tikt konkrēti pārdrāzta, pazemota, pakļauta. Vienvārd sakot, atpūtusies un izklaidēta pa savam prātam..
es mazliet satraucies pirms tikšanās :) visam vajadzēja būt labi, bet biju gatavs, ka viņa mani atšuj.
Padeva ziņu ka ir netālu no tikšanās vietas. Izgāju pretī, tālu nebija, pa durvīm ārā, uz ielas, un viņa bija pretī :) Maziņa auguma, Tik skaistām actiņām, matiem :) Perfekta meiča. Kautrīga mazliet.. Jauka raksturā, laipna :) Likās nereāli tas, kas tika runāts sarakstē.
Tā kā biju izgājis, bija jānopērk cīgas, aizgājām paēst, iedzērām minimāli. tad devāmies pie manis :)
Beidzot pie manis atkal ir kāda skaista meitene, ar kuru ir forši pat parunāt, noskaņojums ideāls. Brīvi varēju gaidīt vakaru.. ļaut viņai iejusties. utt. Bija forši :) Un kaut kāda vērtība īrēt nejēgā dārgu dzīvokli likās lietderīga atkal :)
īsti vakaru nesagaidījām. Tā gribējās, un tā bija viņas vāverīte. :D man pazuda visas domas par to, ko viņa teica.. par pakļaušanu, par anālo seksu, par apčurāšanu, pļaukām . Es vnk gribēju viņu izlaizīt un izdrāzt. :D Iznācu no dušas.. Iegūlos gultā- un teicu lai viņa nāk pie manis :) Un tad principā instinktīva lieta :) Atlika vien viņai pienākt tik tuvu, lai varu aizsniegt viņu :) Un sākās kaut kas patiešām lielisks :) Kājās viņai bija svārciņi un zeķubikses :) Tālāk melns , džemperis, Kaut kas zem viņa arī.
Nu tās bija dažas sekundes.. un viņa nevarīgi bija uz vēdera gultā.. ar novilktām biksītēm :D Un manu galvu pie viņas dibena un vāverītes :) Zināju ka viņā viss ir labs :) Tur pat varēja nešķirot kur mēlīte tiek.. Tur vnk visu varēja laizīt. Sen gaidītā paradīze :)
Dievs ir ! Par garšu nerunāšu, un tādām detaļām :) viss bija reāls siekalu un viņas suliņas sajaukums. Kopumā.. 10 no 10.. smarža arī 10 no 10 .. nekā labāka nav. un nebūs :) tikai starp dāmas kājiņām ;)
Sekss vienkārši.. no muguras.. no sāna.. kad kļuvu kaut cik kontrolējams. tad pārgājām uz normālu seksu.. Lai viņa redz kā loceklis ieiet viņā.. un es varēju arī ar acīm kaut cik viņu apskatīt.. krūtis un pārējo :)
Un joprojām.. Par to ko skaipā runājām.. No tā klusums :)
Līdz pat naktij...
Bet par to nākamajā nodaļā, kuras nosaukums būs- ar stāvošu locekli nevar pačurāt !