problēmas ar mammu - kā rīkoties

Reitings 73
Reģ: 08.10.2014
Sveikas!

Situācija tāda ka mana mamma ir uz mani apvainojusies ka es biju pagājušo gad aizbraukusi pie tēta. Un tagad viņa domā ka es uzskatu ka tētis ir labāks par viņu, kaut gan es tā neesmu teikusi un pat domājusi. Porms nepilna mēneša mamma pateica ka es viņas mājā neesmu gaidīta (šo man pati teikusi bet gan brālim) un pats sāpīgākais ir tas ka viņa man pateica ka par māti tagad varu saukt tēta tagadējo dzīvesbiedri. Un pēc šī teikuma man tāds aizvainojums, jo savā veidā pasaka ka neesmu vairs viņas meita.
Tagad nezinu ko iesākt, izlikties ka nekas nav pateikts un aizbraukt vai arī labāk nebraukt.
Poebildīšu vēl to ka biju aizbraukusi vienreiz, bet mamma aizslēdza savas istabas durvis lai es netiktu iekšā. Tagad it kā ir nomierinājisies bet ir bail braukt.
07.04.2016 20:16 |

Reitings 31
Reģ: 22.03.2016
Es vienmēr esmu audzināta tā,ka mamma ir svarīgs cilvēks manā dzīvē. Esam strīdējušās,bet, lai arī es nebūtu vainīga pie kāda kašķa- ja viņa nepiekāpsies- to izdarīšu es.
Mamma ir viena un uz visu mūžu. Vai tiešām te daļai ir tik viegli vienkārši pārtraukt attiecības ar vecākiem?
Mammai noteikti sāp par tēva attiecībām. Un braucienu pie tēva uzskata kā nodevību,jo gribēja,lai esi viņas pusē,kaut arī - nekādu pušu nav.
07.04.2016 22:01 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
te dalai nav vecaku , diemzel. Vai kaut kur ir, redzeti dazas reizes dzive.Tapec nesaprast, un tapec vatsons kada marti var neko nezinot sadi nolamat.
07.04.2016 22:07 |

Reitings 31
Reģ: 22.03.2016
Un neņem ļaunā,tomēr izlasot tavus komentārus par mammu, liekas, ka tāpat viņu necieni. Tad jau nav starpības- salīgsti vai nē.
Tu esi mamma, padomā kā pati justos šādā situācijā. Mamma izrunājas stullbi un neapdomāti,bet es neticu,ka viņa to domā nopietni. Runā kaut kāda sāpe,aizvainojums.
Es domāju,ka mammas naidā pret tēvu ir pamats. Iespējams- jums bērniem nezināms,bet starp vecākiem- zināms.
07.04.2016 22:09 |

Reitings 7
Reģ: 14.02.2012
Pirmkārt. Tava mamma uzvedas bērnišķīgi un egoistiski. Bet cik saprotu - viņa pirmo soli nespers. Tādēļ diemžēl kā pieaugušajam nāksies būt tev. Tu savu mammu mīli un vienmēr būsi viņai pateicīga par visu ko tavā labā ir darījusi - ko viņai jāpasaka, BET- visiem ir Divi vecāki, lai arī kādi viņi nebūtu, tev ir tiesības būt kontaktā un attiecības ar abiem, ja tu tā vēlies un viņai tas ir jārespektē-jāciena. Ja viņai ir nepatika pret viņu - tās ir VIŅU attiecības, Tu šajā situācijā nedrīksti būt ietekmēta vai nostādīta situācijā kur tev ir jāizvēlas tikai vienu. Ja tu vēlies, 100% tev ir tiesības uzturēt attiecības ar abiem, un viņai tas jāciena, ja viņa vēlas tev to labāko un lai tev klājas labi. Lai padomā par Tavām jūtām šajā situācijā, nevis tikai par savām (kas būtu viņai jāpaskaidro). Aprunājies. Ja nepateiksi viņai to ko tu jūti un kam tu ej cauri, viņa nekad arī neuzzinās, un pat ja viņa atstums tevi un nesapratīs - tad vismaz tu zināsi, ka no savas puses esi izdarījusi visu, ko varēji, un nekādas atbildības par viņu tev nav. Vari pateikt, ka tev ir žēl, ka viņa tā jūtās, bet tas nebija tavs nodoms, un ka žēl, ka viņa uz tavu vēlmi būt ar abiem vecākiem labās attiecībās skatās ''šādi'', bet tu neko nevari darīt - mīli abus un viss. Un abiem ir jāpadomā, kas ir labākais priekš tevis - Jo "TU" esi bērns.
08.04.2016 00:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits