Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Whatsapp jaunums

Reitings 77
Reģ: 02.10.2015
Hey! Kāds saprot to jauno ekstru whatsappā par tiem drošības kodiem? ;-)
06.04.2016 21:25 |

Reitings 269
Reģ: 17.05.2015
Varbūt vēlies noformulēt, kas tieši Tev nav skaidrs? :)

Katram lietotājam ir savs drošības kods, kas ir kā "atslēga" viņa rakstītājam, kas pieejama tikai sarunā iesaistītajiem, lai citi nevarētu izlasīt ziņas, ja gadījumā izdotos tās pārtvert.
06.04.2016 21:27 |

Reitings 77
Reģ: 02.10.2015
Tas ir tā kā, ka, piemēram, hakeri nevarētu izlasīt ziņas, nevis, ka es tur kko uzspiežu un tad, kad kādam citam cilvēkam dodu telefonu,viņš nevar izlasīt tās ziņas?
06.04.2016 21:33 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Tici man, nevienu hakeri neinteresē Tavas ziņas. :D
Iedomāsimies rāli briesmīgu situāciju. Es esmu narkodīleris, un zinu, ka policija interneta kanālus novēro.Būtībā, ja rodas aizdomas, ka esmu narkodīleris, viņi var uzrakt visus manus soc tīklu kontus un iesēdināt vēl piecsimt cilvēkus. Kā apmainīties ar informāciju? Viens veids ir izmantot iMessage, jo Apple ar savu ziņotāju nosūtītajām ziņām nedalās, bet ne visiem patīk iPhone. Bija vēl pāris aplikācijas, bet ne sevišķi populāras. Tagad Whatsaps ir ieprogrammējis visās aplikācijas versijās tādu fīču, ka tagad man ir šī atslēga, ar kuru es varu aizslēgt savas ziņas ar drauģeļiem narkodīleriem tā, ka, ja es esmu tāda idiote, kas ar kilogramu heroīna ierodas Lidosta Rīga, mani ziņojumi šiem cilvēkiem ir aizslēgti ar šo "atslēgu" tā, ka es palieku vienīgā lose, kuru ieliek cietumā, jo pārējos pēc manām ierīcēm sadzīt rokā nevar, jo šo atslēgu noņemt nevar pat Whatsappa darbinieki.
Nu, šī, protams, ir dramatizācija, bet motīvs šajā stāstā ir tāds, ka es neredzu, kā tas kaut ko mainīs manā vai tavā dzīvē.
07.04.2016 01:46 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Pārsliņa, foršs izskaidrojums :D Ne visi tik dramatisku piemēru uz sitiena izdomātu :D
07.04.2016 01:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!