Tici man, nevienu hakeri neinteresē Tavas ziņas. :D
Iedomāsimies rāli briesmīgu situāciju. Es esmu narkodīleris, un zinu, ka policija interneta kanālus novēro.Būtībā, ja rodas aizdomas, ka esmu narkodīleris, viņi var uzrakt visus manus soc tīklu kontus un iesēdināt vēl piecsimt cilvēkus. Kā apmainīties ar informāciju? Viens veids ir izmantot iMessage, jo Apple ar savu ziņotāju nosūtītajām ziņām nedalās, bet ne visiem patīk iPhone. Bija vēl pāris aplikācijas, bet ne sevišķi populāras. Tagad Whatsaps ir ieprogrammējis visās aplikācijas versijās tādu fīču, ka tagad man ir šī atslēga, ar kuru es varu aizslēgt savas ziņas ar drauģeļiem narkodīleriem tā, ka, ja es esmu tāda idiote, kas ar kilogramu heroīna ierodas Lidosta Rīga, mani ziņojumi šiem cilvēkiem ir aizslēgti ar šo "atslēgu" tā, ka es palieku vienīgā lose, kuru ieliek cietumā, jo pārējos pēc manām ierīcēm sadzīt rokā nevar, jo šo atslēgu noņemt nevar pat Whatsappa darbinieki.
Nu, šī, protams, ir dramatizācija, bet motīvs šajā stāstā ir tāds, ka es neredzu, kā tas kaut ko mainīs manā vai tavā dzīvē.