Meitenes cik ilgas jums parasti ir attiecības? Es sāku domāt vai ar mani viss ir kārtībā ka visas attiecības beidzās pēc 2 vai 3 gadiem? :-O
Kādas ir jūsu ilgākās attiecības un kā jūs vērtētu kas ietekmē to lai tās būtu ilgtspējīgas?
ir bijušas tikai dažas attiecības.. Vienas bija 3,5 gadi, tās tad arī bija laikam tās garākās, tagadējās arī jau ir pāri 3 gadiem, precīzi gan neatceros vai ir jau ilgākas par iepriekšējām vainē, bet par šķiršanos nav ne domas tā kā noteikti būs ilgākas :D
tie 2-3 gadi parasti ir rrobeža kad jau esi iepazinis cilvēka sīkākos niķus un redzi to patieso cilvēka būtību. Kā arī tajā laikā jau prasās mazlietiņ virzīties uz priekšu attiecībās, vai nu dzīvot kopā, vai čot ne bildināt, sākt domāt nākotnes plānus un kā tie saskanēs abām pusītēm utt. Ja šajā rodas problēmas, tad arī attiecībām pienāk pa lielam gals.
visi jau nav vienādi , mēs vispirms sākām dzīvot kopā un tikai tad kļuvām ar pāri , apecējāmies pēc 8 gadiem , meita arī piedzima pēc 8 gadiem , ātrāk nebija vēlēšanās , tā kā tas viss ir individuāli + atkarīgs no vecuma
Man šķiet, ka tādas lielās pārdomas rodas situācijās, kad tomēr kaut kas nav īsti kārtībā
`
arī jā. Vai arī ja cilvēks piemēram ir ļoti viegli iespaidojams no malas un tad redzot ka visiem citiem ir tas, tad šim cilvēkam arī sagribās.
'Protams ka tas ir individuāli un ja attiecībās viss ir labi, tad nemaz lieki jautājumi nerodas, jo tie jau pa lielam var'but arī sadzīvē tiek pārrunāti, bet ja rodas šie jautājumi/velmes, tad laikam jau kaut kas pietrūkst.