Nu man jau patīk tas solārija iedeguma tonis, bet neieteiktu nevienai, dēļ lielā riska...
Agrāk es uztraucos par savu iedegumu, bet tagad uzskatu, ka ja visi bāli pavasaros, tad es arī, nav ko īpaši izcelties :-)
Jau vairākus gadus pavasarī neiespringstu, gaidu saulīti....
Jau no rudens/ ziemas pielāgoju attiecīgus bb krēmus, lai sejas āda vienmēr būtu svaigā tonītī.
Kad parādās saulīte, aktīvi atpūšos pie dabas, iegūstu pirmos smukos toņus(protams ar aizsargkrēmiem), nekad speciāli neguļu un nesauļojos, tad arī laiks beigt lietot bb krēmu sejai.
Bet kājas vienmēr ir pārāk baltas, tāpēc faktiski līdz jūlijam lietoju paštonējošo uz kājām.
Man ir iepaticies Eveline paštonējošais, labs tonis, noturīgs, paliek pat pēc peldes jūrā, bez pleķiem mazgājas nost, mīnusus sev vēl neesmu atradusi. Piemēram Dove man par gaišu šķita, bet tie kreptīgākie pārāk tumši ;-)
Es daru tā- paštonējošais+ nedaudz mitrinošai, rokās abus sajaucu un lieku virsū. Izskatās labi, daru tā 1vai2 reiz nedeļā, un tad skrubēju ar cimdiņu nost un atkal pa jaunam... Neesmu manījusi ka drēbes smērētu. Bet katru dienu lieku mitrinošo, vai uz vakara iziešanu-kādu losjonu ar zeltītiem šimmeriem( Lumene bb ķermenim ar mirdzumu vai citu).
Piebildīšu, ka kāju ādas man nav īpaši žēl, bet nekad neliktu nevienu paštonējošo uz sejas. Kaut kad biju mēģinājusi....:-/
Ir viens knifs:-)lai iegūtu ķermenim noturīgu, smuku iedegumu, īsi pirms saules baudīšanas, vajag no sirds noskrubēties(tikai neriskēt šitā darīties bez saules aizsargkrēma) Vasarā protams lielā daudzumā jālieto mitrinošie, tad ilgāk tas smukums turās.
Lai ko darītu, vienmēr pasaudzējiet seju, nekad neriskējiet, vienmēr jābūt uzmanīgām, labāk piemeklēt vairākus toņus bb krēmu vai tonālo nekā nožēlot izdarīto.