Bailes par mīļoto ;(

Reitings 327
Reģ: 08.09.2014
Sveikas...
Esmu šausmīgi pārbijusies par savu līgavaini :(
Tātad viņam pēdējā laika visu laiku bija tāda kā melnā strīpa, ik uz soļa kaut kas notika, viņš nekad nav ticējis, ne ekstrasensiem, ne zīlniecēm nekam tādam, bet tad pienāca brīdis, kad viņš izdomāja pie vienas večiņas aiziet :( Večiņa pateica, ka kāds viņam tuvs cilvēks viņu nolādējis un viņa esot viņam lāstu noņēmusi, tad viņa pateica, ka viņš jauns mirs ;( Viņa pat pateica, dažus faktus par viņa bērnību ko zināja tikai viņš pats... Vai jūs ticat kam tādam? Esmu ļoti pārbijusies :(
05.04.2016 21:40 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
MJ, nu tas nostrādātu, ja būtu varbūt kaut kā savādāk formulēts... Te sanāk, ka tu to informāciju pieņem, sagremo un nedaudz tā kā piemirsti un tad - bāc - piedimst meita un gribot negribot zīlnieces vārdi uzpeld atmiņā ar jaunu blīkšķi... Un tad, ja vēl datumu pasaka - gribot negribot galvā sāk tikšķēt taimeris.
05.04.2016 22:28 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Man šķiet, ja ir bailes, ka pateiks kaut ko nepatīkamu, tad nav ko iet.. tas ļoti iesēžas prātā!
Pirmkārt, nav ētiski tā teikt zīlniecēm par miršanas laiku un otrkārt, jauns ir stiepjams jēdziens. Kad izlasīju, nez kāpēc ienāca prātā 25 gadi, zinu, ka mana vecmamma bieži saka "Nomira 60 gados, jauns vīrietis bija". Tā kā katrs to saprot citādāk! + Mēs visi kādu dienu nomirsim, uz to nevajag ieciklēties :)
05.04.2016 22:33 |

10 gadi
Reitings 85
Reģ: 23.03.2012
Meitenēm, kas uztraucas par zīlnieču sacīto, – NĀKOTNI NAV IESPĒJAMS PAREĢOT. Tā visu laiku mainās un nekad nav noteikta, pie tam ikvienam cilvēkam piedzimstot ir neskaitāmi paredzamie dzīves varianti un scenāriji atkarībā no izdarītajām izvēlēm. Zīlnieces nodarbojas par prognozēšanu, nolasot tuvāko iespējamo scenāriju. Prognozes piepildās, jo cilvēki lielākoties nevēlas mainīties un ir, tā teikt, viegli prognozējami. Kas attiecas uz bailēm par zīlnieču sacīto – ar varu piespiežot sevi koncentrēties uz pozitīvo, ja pateikts kaut kas slikts, var panākt tieši pretēju efektu, jo viena no universālajām likumsakarībām ir: pastāv tas, kam pretojas. Piespiedu pozitīvisms ir pretošanās bailēm, kuras tātad nekur nepazūd, bet ļaunākajā gadījumā tiek nospiestas zemapziņā, un tad to darbība tiešām var sākt izpausties kā ļauns, iepriekšnolemts liktenis.
05.04.2016 22:43 |

10 gadi
Reitings 335
Reģ: 10.03.2013
Es ieteiktu aiziet uz Pareizticīgo baznīcu un nolikt svecīti pie ikonām un no sirds palūgties. Paprasīt baznīcā tām sievietēm par konkrēto vajadzību pie, kuras ikonas likt. Zinu cilvēkus, kam šādi ir tikušas uzklausītas lūgšanas un es esmu tai skaitā.
Es zinu un saprotu par ko runā, mūsu ģimenē arī ir bijis, kas līdzīgs tavai situācijai...vienīgais, kas palīdzēja un kāpēc esam dzīvi ir Dievs.
05.04.2016 22:50 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
pinky, nevajag klausīties tādās pļāpās :) Ja tā varētu paredzēt likteni, tad jau mums visiem viss būtu baigi vienkārši un skaidri .
05.04.2016 23:23 |

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Nelasīju visu diskusiju, bet šitāda zīlniece tiešām būtu ar kaut ko pasmagāku pa galvu pelnījusi.

Neviens 100% nezina nākotni, ja zinātu, tad gan jau būtu miljonārs un ar zīlēšanu (vai citām darba lietām) nenodarbotos. Tā bija viena no iespējamām versijām un izmainot savu rīcības, uzvedības, attieksmes modeli, mēs izmainām arī nākotni. Profesionālis gan būtu paskatījies, kāpēc draud šādas briesmas, no kuras puses vējš var uzpūst, un ko darīt, lai šāda situācija nebūtu.

Ļoti gan iespējams, ka konkrētā zīlniece vēlējās piesaistīt sev klientu, pasakot, ka lāstu var noņemt, lai tikai iet un maksā, iet un maksā, maksā, maksā, bet kaut kas plānā nojuka, ja jau tādu iespēju nepiedāvāja.

Ja interesē, vari man uzrakstīt vēstuli, es uzrakstīšu, ko lai čalītis izdara - nezinu, vai palīdzēs, bet par ļaunu nenāks.
06.04.2016 00:17 |

Reitings 525
Reģ: 05.01.2016
Mīļā meitene, netici tādām lietām, nospļaujies un domā labas domas! Šitās tantes pareģotājas krīt uz nerva, visticamāk viņa to pateica tikai lai jūs tagad pārbijušies ejat vēl un vēl pie viņas un ņemat nost tādu un šitādu lāstu. Izklausās pēc kārtējās šarlatānes, tāpēc dzīvojat tik nost un neklausaties tādās muļķībās. Nu ne jau tagad bailēs dzīvot..:-/
06.04.2016 00:18 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nenjem tas shmaras teikto veeraa. Labs zilnieks ( sauc vinju kaa gribi) nekad neteiks tadas lietas, vismaz ne tada kontekstaa kabtas tkka izdarits. Tas vien jau liecina par to, ka viss vinjas teiktais ir bulla kaka.
Un par tiem itka bernibas faktiem...Sie spechuki loti mak nolasit cilveku.
06.04.2016 07:12 |

Reitings 7682
Tak aizmirstk to baabu in vinas teikto. Uzoda pikji un nu deva par pilnu programmu ar ceribu, ka naks atkal. Skat pat lastu nonjema. Vot marazms.
06.04.2016 07:14 |

Reitings 7682
Man vispar nav izprotama velme iet pie kautkadam tantinjam. Kas jums pasam galva uz pleciem nav?! Aiziet pie tada un boja sev dzivo jo te pat redzams ka cikveku var ietekmet. Un vinas ar prieku ietekmee, potencialie klienti regulari jameklee un jamegina nodrosinaties lai nak atkal. Idiotisms
06.04.2016 07:18 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Gaidu arī kādas zīlnieces kontaktus.
Cik vispār izmaksā vizīte pie zīlnieces?
06.04.2016 07:22 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Lasu un rēcu, godavārds.
:D

Tantiņa pateica, ka mirs..nu i ziepes. Ko nu? :D
06.04.2016 07:26 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Netici tam!

Iesaku izlasīt grāmatu "The secret"
Pati no dzirdētā par citiem varu teikt,ka ir tādas tantiņas,kas sastāsta,ka mirs,saslims,lai cilvēks par to domā un tiešām piesaista sev tādas lietas,notikumus. Netici!

Padomā tā,ja tā tantiņa jūsu ģimenei vēlētu labu ,viņa par nāvi neteiktu pat arī ,ja kaut ko tādu redzētu. Un vispār jau no tādām pa gabalu.
06.04.2016 08:09 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Neviens nav ideāli garīgi stiprs.
Dzīvē var būt situācijas kas var sagraut pat vispārliecinātākos.

Nedomāju ka kāda zīlniece var daudz palīdzēt cilvēkam, tikai sajauks viņam galvu ar uzliktiem lāstiem, noskaušanām un citām briesmām.
Daudzi meklē iemeslus neveiksmēm, bet tās var notikt pašas no sevis, tāda ir dzīve.

Garīgo stiprumu cilvēka var atrast sevī, tikai vajag ieklausīties un sajust sevī to.
Ir cilvēki kam palīdz reliģija, kam meditācija, kam vēl kaut kas.

Jebkurā gadījumā ja neies pie zīlnieces dzīve būs vieglāka. Neuzzināsi neko par "lāstiem" un "ļaunajiem" kas to ir uzlikuši. Nedomāsi par to un arī neveiksmes beigsies.
06.04.2016 08:49 |

Reitings 117
Reģ: 06.04.2016
Tas, ka pasaka, ka mirs, gan nav normāli. Cilvēkam reāli nav jāzina, kad tas notiks, proti, jaunībā vai vecumdienās.
Saprotu, ka nepatīkami. Negatīvas domas piesaista sliktus notikumus. Ir arī forši dziednieki, ar kuriem var labi parunāties un pēc sarunas justies sasodīti laimīgs. Miestiņā, kur dzīvoju, ir tāds dziednieku pāris. Mamma pie viņiem pa retam gāja. Mājās nāca atpakaļ tik laimīga un priecīga, likās, ka sapīpējusies. Kad viņa atjēdzās, tad teica, ka tika brīdināta, ka, ejot mājās, var sākt justies dīvaini, jo viņu dzīvoklītī esot spēcīga enerģija utml.

Īsāk sakot, nevajag iet pie tām negatīvajām večām. Vajag meklēt kādus pozitīvākus, ar spējām apveltītos, cilvēkus. :-)
06.04.2016 10:16 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
veča ar prātu nedraudzējas, ja otram pasaka tādas lietas, ka viņš jauns mirs
06.04.2016 10:27 |

Reitings 147
Reģ: 10.04.2013
nemaz nedrīkst stāstīt par to, kas un kurš cik gados nomirs! Kārtīgai zīlniecei uz šādu jautājumu nevajadzētu atbildēt. Arī astroloģiskajos kalendāros šādu info nevar uzzināt. Vienkārši tik tālu cilvēks nevar iejaukties!
Gaišreģi, jeb cilvēki ar īpašām spējām, ir domāti, lai palīdzētu izvēlēties pareizāko ceļu pa kuru iet, novērst slimību utt.
06.04.2016 10:35 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Biju ar visām savām veselības problēmām pie vienas tantes, domāju, ka palīdzēs. Aha, kā tad. Reāli, viņa nepateica absolūti neko, kas atbilstu patiesībai, lai gan teica pavisam konkrētas lietas. Sajūta bija pretīga, bet vairāk gan par to, ka cilvēks katru dienu tā izkrāpjot nopelna vairāk kā sešus simtus. Gāju, jo paziņas ieteica, teikdami, ka supertantiņa, visu ārstējot. (t)
06.04.2016 10:35 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Kā man riebjas visi astrologi, ekstrasensi, zīlnieces. Nekam no tā neticu un pilnībā neatbalstu. Arī horoskopus nelasu un neticu tiem. Būs mācība, ka nav jaiet pie tādiem.
06.04.2016 11:17 |

Reitings 61
Reģ: 21.03.2016
Es ticu tam, ka nākotne ir mainīga, kā upe, kas sev izgrauž ceļu un no mēs veidojam ar savām domām, vārdiem, rīcību un izvēli.

Pāris dažus gadus atpakaļ, man uz ielas pienāca klāt čigāniete un pastāstīja man dažas lietas, man negribot un nepieskaroties. Teica, pateikšot daudz vairāk, ja iedošu plaukstu - nedevu. Par baltu velti, bet es ļoti izanalizēju to visu, mainīju domas, attieksmi un notikumi aizgāja citu ceļu. Tā sieviete bija ļoti gaiša, satikta īstā brīdī ar ļoti koncentrētu informāciju.
06.04.2016 11:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits