Ja apraksta tikai pēc horoskopu zīmēm tad ir kā ir..
Svari ir jautrīši, bet ļoti viegli var palikt arī kaitinoši. Parasti neizlēmīgi, lai gan ja vajag tad tas mainās.
Ar ūdensvīriem man viss liekas ok, sabiedrības cilvēki, aktīvi, enerģiski, tik reizēm liekas ka pārāk uz āru un vajag daudz cilvēkus, dažādību un visu laiku būt aktīvam. Liekas ka varētu pat drusku atbildība pret citu pieklibot(ne obligāti).
Kad runa par vēršiem tad vispār man ir divi pretstati radušies. Viens kur viņi ir ļoti loģiski un patīkami cilvēku un otrs kur viņi ir tendēti uz kašķiem un agresiju,ka tik babuktēties ja kaut kas viņus neapmierina. Pie tam liekas ka viņiem simpatizē veidot saspringtas situācijas priekš citiem lai dabūtu uzmanību. Ja viņiem ir izvēle dzīvot mierīgi vai arī kādam ko mazliet uzbraukt pa tēmu vai nē, tad liekas ka viņi ies mazliet uzbraukt lai pēc tam varētu dzīvot mierīgi :D
Zivis - nezinu ko teikt. Nepatīk viņu uztvere, nepatīk kā viņi sevi pasniedz. Nesaku ka ir slikti cilvēki, viss jau bumbās, bet man ar zivīm īsti nav pa ceļam tīri draudzības līmenī pat jo vienkārši nebūtu par ko runāt un viss. Nav kopīga valoda.
Lauvām jābūt uzmanības centrā un viņas to centīsies panākt. Vai tas būs ar grezniem aksesuāriem, vai aso mēli, bet tā būs būt. Saprātīgi, loģiski domājoši cilvēki, neizceļas ar atriebību, bet pāri darījumus nekad neaizmirsīs. Ja lauvu dziļi sāpinas, tad to viņa atcerēsies visu mūžu.
Skorpioni - Nepatīk. Vai nu pa viņu prātam, vai arī nekā. Viņiem nedrīkst ne iebilsts ne aizrādīt, savādāk ieriebs un iespļaus sejā ne pa jokam. Pēc vairākiem piemēriem liekas ka viņiem ir bailes no saistībām, jo tas nozīmē ka viņiem arī kādreiz būtu jāpiekāpjas harmonijas dēļ, bet viņi to negribēs darīt jo tas iet pretrunā ar viņu uztveri. Kamēr ar viņiem runā pa mierīgam, neizprovocē un pa lielam neiebilst pārāk viņu uzskatiem un izvēlēm, tikmēr viss ir ok, bet pilnībā brīvi ar šiem cilvēkiem nekad nejustos, jo nevar zināt kurā mirklī viņi paņems tavus vārdu un izmantos pret tevi.
Par citām zīmēm neko mirklī nevaru iedomāties :D Tāda ir mana uztvere par zīmēm, tik un tā katram cilvēkam tiek dota iespēja pirms norakstu uz horoskopa zīmi konkrētu :D