Sveikas.
Man patīk palasīt horoskopu saderības, visur var atrast līdzības un lietas, kas atbilst, taču arī slimīgi neieciklējos uz to.
Gribētu, lai pastāstat no pieredzes kāda bijusi saderība dzīvē Mežāzim un Aunam, jo pēc horoskopa to mēdz atzīmēt kā gandrīz vai nesaderīgāko pāri attiecību veidošanai :-/
Pats nesaderīgākais pāris ir vērsis + skorpions = Es + mans vīrietis.
Astoņus gadus laimīgi dzīvojam kopā..
Protams, ir kalni un lejas, bet domāju, ka arī pašā saderīgākajā pārī pēc horoskopa tādi ir.
Esmu ar interesi palasījusi šos saderības horoskopus, bet pasmejos un aizmirstu. Attiecības jau veidojam mēs paši, ne tā?
Samera skorpions un vērsis tik tiešām ir atkarīgi nesaderīgi horoskopi:-D
Mana pamāte ir vērsis, es skorpions un kad mēs strīdējāmies kā sāka viņa man ar tā sakot tā ragiem badīt,es šai ar savu dzeloni pretim dzēlu:-D
Esmu lasījusi tās saderības. Saka, ka ūdensvīram ar vēzi švaki ir, bet ar draugu mēs kaut kā sadzīvojam. Protams, mēs būt nesaskaņas, bet tādas jau ir visiem...
Zinu, ka man, kā ūdensvīram, nesaskan ar jaunavām un skorpioniem. ffuuuuoiii... :D
Sognare, nu, mana mamma saka, ka jūt līdzi manam nākotnes vīram. :D
Bet mans draugs saka, ka nav tik traki, un es nedomāju, ka esmu neciešama, jo nepatīk pārāk ilgi komunicēt ar cilvēkiem. Labāk pavadu laiku viena vai ar draugu. :)