Atradu to lūpeni te: http://tidd.ly/b5fa5906 maksā £24.00 un vēl £4.95 būs piegāde. Tikai vajag rezervēt. Bet parasti 2 nedēļu laikā parādās tās preces. Viņiem tagad ir arī -1/3 visai Franču aptieku kosmētikai. Nodokļi nekādi papildus nav jāmaksā.
Godīgi sakot, es sen neko tā neesmu sūtījusi (kas nav pieejams). Viens variants ir samaksāt un gaidīt. Otrs, ielikt wishlistā, bet neesmu droša, ka viņi tad sūtīs kādu e-pastu kad parādīsies.
sugar, sazinājos ar šo veikalu FB un man pateica, ka tieši melna krāsa nebūs pieejama kādus 2-3 mēnešus, bet es varu veikt pasūtījumu un gaidīt! :-D Aj, nav vērts, tad labāk nopirkšu CK melnu lūpu spīdumu un būs man miers, efekts +/- vienāds! :-D
Givenchy kosmētika ir nopērkama arī Feelunique, tikai melnais tonis arī šeit pagaidām ir out of stock. Varbūt vari sazināties ar viņim - ja nu izdodas ātrāk pie kārotās lūpukrāsas tikt :-)
Būtu jau labi, bet nē, Sephora uz LV diemžēl nesūta. Bet Feelunique vismaz man nekad nav nācies kādu produktu gaidīt ilgāk par pāris nedēļām. Un vienmēr atnāk e-pasts, kad kaut kas ir back in stock.