Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

LKA vai LU?

Reitings 10
Reģ: 22.04.2015
Dien!
Vai jūs varētu padalīties ar savu pieredzi, domām vai viedokli par šīm mācību iestādēm? Protams,ka nav salīdzināmas kopumā, bet tieši par SZF, tieši komunikācijas zinātnēs-žurnālistika, LU filozofija pret - LKA - Kultūras socioloģija un menedžments, Kultūras teorija un menedžments.
Iespējams, tu, māsa, ome vai kaimiņiene ir studējusi,kādā no minētajām studiju programmām, un vari padalīties ar savu viedokli/skatījumiem/grūtības pakāpēm,kas sagaida?
Es vienkārši gribu dzirdēt atsauksmes par šīm studiju programmām, atmosfēru,kas valda, īsāk sakot, visu.
Paldies!:-P
03.04.2016 15:11 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
SZF - žurnālistika: protams, mans subjektīvais viedoklis, bet galīgi neiesaku. Grūti nav, ja tas ir tas, ko tev patīk mācīties un gribi to darīt turpmāk. Kā plusu varu minēt daudz dažādus vieslektorus no attiecīgās sfēras, braucienus uz visādām iestādēm - saeima, televīzija utt. Un tie arī manā skatījumā ir vienīgie plusi. Liela daļa lekciju likās ļoti primitīvas, stāsta pusotru stundu par it kā pašsaprotamām lietām. Kad pārskatīju kladi semestra beigās, tās tēmas tur malās uz riņķi, viens un tas pats tik no dažādiem rakursiem. Citreiz pat likās, ka nodarbības notiek vien lai atbilstu vajadzīgajam skaitam un nospļauties par saturu. Par lekciju kvalitāti vispār ļoooooti daudzi sūdzējās. Ja ir doma iet, tad labākajā variantā neklātieni, tur tā programma ir nedaudz sašaurināta un nestāstīs visādas blakus lietas.
Nepatika arī tas, ka žurnālistiku pārvērš par ''mācību par politiku''. Viss grozās tikai ap to. Okei, vēlāk ir arī radio žurnālistika, kkas par sportu utt., bet kopumā ņemot, arī semināros, viss grozās ap politiku. Takā ar to ir jābūt uz TU.
03.04.2016 15:50 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Es iesaku LKA. Tā ir izglītība, kas ieliek spēcīgus pamatus Tavai personībai, neatkarīgi no tā, ko dzīvē vēlies darīt.
Bet citi varianti arī jāapsver. Jo LKA konkurss tomēr ir diezgan liels.
03.04.2016 16:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits