Gribās krāpt, bet nespēju

Reitings 50
Reģ: 20.06.2015
Man ilgu laiku ir attiecības, ar puisi dzīvojam kopā pie viņa drauga, jo ilgu laiku nebija stabilitāte, darbs.
Aizgājām uz bāru patusēties, un es iepazinos ar vienu puisi. It kā nekas nenotika, padejojām, paskūpstijāmies, manējam nezinot. Nākamajā dienā bija lieli sirdsapziņas pārmetumi un pretīga sajūta.
Nu jau ir pagājis ilgs laiks, mēnesis. Gribās to puisi satikt. Tā ir vairāk kā seksuālā pievilcība, gribās un viss.
Tajā vakarā viņš man atstāja kā viņu atrast FB. Sameklēju, gribās rakstīt un piedāvāt satikties, bet tad saprotu, ka esmu dura. Bet gribās.
Man sirdsapziņa neļauj krāpt, man ar tagadējo puisi. Mums ir kopīgi mērķi, kurus taisamies sasniegt, viņš par mani rūpējās un vēl tikai visu to labāko. Bet mums ir platoniskas attiecības, kopš laika sākuma mums nav bijis sekss, jo puisim ir kaut kāda pagātnes sāpīte.
Pagaidām mūsu attiecības ir kā brālim ar māsu.
Es varētu izdzīvot arī bez seksa un tuvības, lai tikai būtu kopā ar šo puisi, bet gribās kaut kādu asumiņu.
Laikam esmu tā meitene, kurai vajag, lai pievērš visu laiku uzmanību, bet šis puisis nevar to īsti nedrošināt.
Nezinu. Šobrīd ir vienkārši struggle un nezinu ko darīt. (t)
03.04.2016 11:33 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Man arī liekas, ka trollis, kas uzkurina un pazūd.
03.04.2016 13:30 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
šī vēl ievācas "pie viņa".. mjāmmm

Pie kāda viņa, tak drīzāk pie viņa drauga ievācās jo pats tak bomzis :D :D :D

Bet yea, pēc to diskusiju pasniegšanas un komentēšanas veida, velk uz vienkārši kādu cosmieti kam bija garlaicīgi :D
03.04.2016 13:32 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
vecas diskusijas, uz kuram te meitenes linkus salikusas, parak detalizeti nelasiju, bet ja pienem, ka meitenei ap 18-19, jau pirms pusotra gada, kad shkjiiras no iepriekseja puisa, nebija isti kur dzivot, jau ieprieksejas attiecibas bija divainas (puisis apgalvoja, ka vina ir "zemaka" un nevertiga), tagad atkal "lielaa miila" ar diivaini, kursh mil iedzert un ar saplisusham telefona austinjam uz randinju ar vinju neiet, tad mans secinajums ir, ka divaina un ar kaudzi problemu ir pati meitene.

Milja, ej prom no turienes, ja vajag - ir krizes centri, mekle psihologa palidzibu, tu neesi nekam nederiiga nulle, kam par visaam variiteem vajadziigs miiljais, gaadiigais bikshainis blakaam. Tu PATI vari izveidot sev labu dziivi! Bet teereejot laiku un nervus iipatnjiem, tev tas neizdosies.
03.04.2016 13:34 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Nez kāds bija tas, kuru satika klubā un kādi šim putni galvā :-D
03.04.2016 13:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits