Sveikas. Man ir tāds, iespējams, visai savāds jautājums, bet - kāds apģērbs vislabāk piestāvētu pie šāda veida zeķubiksēm? http://buduars.lv/wp-content/uploads/2013/12/modernas_zekubikses_2013-2014.jpg Zinu, ka nevar kaut ko uzvilkt, ir jādomā.
Grūti ieteikt. Pašai liekas ka ja piemeklētu īstos tad labi izskatītos izteikti zilā krāsā džinsu svārki , bet tas ir tik pēc manas izpratnes un ļoti tad jāmeklē viss piemērotākās drēbes lai izskatītos saderīgi.
Pameklējot internetā uz ātro šie bija labākie ko atradu, nekas gan baigi super puper.
Es vilktu ar skater svārkiem, wedges zābaciņim un līdzīga materiāla džemperi.
Vai ar džemperkleitu.
Bet šīm zeķubiksēm man raksts neiet pie sirds, atrastu sievišķīgākas.
Tādas kurpes gan nevilktu kā pirmajā bildē.
Principā kā jau šajās bildēs ir, ka var vilkt ļoti vienkāršu un neuzbāzīgu kleitu un akcentu likt uz kurpēm un aksesuāriem. Tādas baltas zeķubikses ar rakstiem ir tik pamanāmas un uzbāzīgas, ka viņām klāt vajag ko ļoti vienkāršu un piezemētu. Viss labāk ja vel mierīgās krāsās.
un tie ādas šorti vai svārki pat var nebūt melni, bet piemēram brūni, tumši sarkani, sudraba krāsā un tml, bet lai ir tas ādīgais materiāls un tad pieskaņoti zābaki un .piemēram, balts, adīts džemperis