Aptauja par ES

Reitings 55
Reģ: 31.08.2014
Sveiki! :-)

Kopā ar kursa biedriem, kursa programmas ietvaros, rakstu zinātniski pētniecisko darbu par Eiropas Savienību. Šī darba galvenais mērķis ir noskaidrot kā valsts ekonomiskā un politiskā sitiācija ietekmē cilvēku vispārējo apmierinātību ar Eiropas savienību.

Aptauja ir angļu valodā, es priecāšos palīdzēt, ja radīsies kādas neskaidrības.
Šīs aptaujas ilgums ir tikai pāris minūtes.

Paldies, katra aizpildītā anketa palīdzēs mums uzrakstīt kvalitatīvāku darbu.:-)

https://qtrial2016q1az1.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_daofmBJlltGrJIx&Q_JFE=0
30.03.2016 02:13 |

Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
Strādājot ar ES jautājumiem ikdienā, jāsaka, ka aptauja tik tiešām ir ļoti vispārīga. Šie dati ir ļoti vispārīgi, neko nepasakoši un jūtīgi nepieciešamajai intepretāciaji. Tāpat dati var būt neakurāti - nav definēta piemērojamā valsts respondentiem, kuri nedzīvo pilsonības valstī, kā arī nav lūguma to norādīt zemāk komentārā.
01.04.2016 01:54 |

Reitings 55
Reģ: 31.08.2014
NiceDay, galvenais fokuss ir uz cilveekiem, kuri dziivo savas pilsonibas valstii, kura ir dala no ES un valsts valuuta ir Eiro.

Un jaa, aptauja ir vispariga, jau no pasa sakuma nebija paredzeeta buut specifiska. :-)
01.04.2016 02:06 |

Reitings 102
Reģ: 10.03.2016
Nu gan jūs tā kā tādi :D
Aptauja ir kompakta un manuprāt jēga ir ,ja atbild liels daudzums cilveku.
Jo vairak cilvēku atbild, jo labāk var redzēt nostāju kāda tautiešiem ir pret būšanu Eiropas Savienībā.
Aptaujas struktūra, manuprāt, nenosaka cik cītīgi studneti strādā. To nosaka ko studenti var izradīt ar datiem, secinājumi...
01.04.2016 02:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)