nav spējīgs komunicēt ar klientiem?
Nu biznesā ar tādu nostāju diez vai tālu ir iespējams tikt.
problēma gan jau ir attieksmē , es zinu meitenes , kuras strādā bārā ar tiešām sliktām rus valodas zināšanām , bet visu atsver cilvēka attieksme, viņš cenšas runāt un , ja ko nesaprot tad atvainojas un palūdz paskaidrot kaut vai ar pirkstu. Problēmas komunācijā rodas tad , kad kāda no pusēm , principa pēc uzskata , ka nav jānāk pretī un tēlo apvainotos , jo nesaprot.+++
Problēmas komunācijā rodas tad , kad kāda no pusēm , principa pēc uzskata , ka nav jānāk pretī un tēlo apvainotos.
Vai tad kāds ņem darbā ķirurgu ar trīcošām rokām vai balerīnu, kura sver 100 kg? Nē, tad kāpēc klientu apkalpošanā būtu jāņem darbā cilvēks, kurš nav spējīgs komunicēt ar klientiem?
Ne jau ir izbrīna fakts, ka valsts valoda skolās ir obligāta, bet gan tas ka daudzi nezina to latviešu valodu, vai varbūt tēlo muļķus.
Man nav grūrti ar cilvēku runāt tajā valodā, kurā viņš mani saprot, vēl jo vairāk, ja man pašai no šī cilvēka kaut ko vajag.
Kaut kādā birojā varbūt arī var sēdēt bez krievu valodas zināšanām, bet, ja vēlas strādāt klientu apkalpošanā, loģiski, ka krievu valoda jāzina.