Lai cik stulbi tas neizklausītos, bet- viss kas notiek, notiek uz labu.
Šajā gadījumā arī Tev. Esmu bijusi kopā ar cilvēku gadu, viņam pazuda interese, pēc diviem gadiem mēs atkal uzsākām attiecības, jo tomēr saprata ka mīl mani un man likās ka mīlu viņu, pagāja divi gadi es pametu viņu, sapratu, ka nemīlu viņu, sapratu, ka mocu viņu un sevi. Bet atceros, kad viņš pameta mani kā es pārdzīvoju- histēriski raudāju un man sākās depresija, dzēru nervu zāles, bija šausmīgi.
Bet to divu gadu laikā kad mums bija pauze, man bija cits vīrietis parādījies uz gadu, viņš mani aplidoja pamatīgi, sūtīja vēstules pa pastu, nesāja uz rokām, izturējās kā pret princesi likās viss super no sākuma, tad pēc gada man viņš apnika un sapratu, ka nespēj pateikt ka mīlu un gribu viņu, kaut gan cilvēks bija superīgs. Bet redz, ka ne priekš manis superīgs, superīgs kādai citai.
Tagad jau pagājuši cik gadi un esmu kopā ar cilvēku kuru no sirds un patiesi mīlu. Likās ka zinu kā ir mīlēt vīrieti bet kļūdījos līdz neiepazinos ar savu topošo vīru.
Atceries, ka labāk ir beigt visu pēc gada, nekā beigt pēc vairākiem gadiem kad rūgtums sirdī būs lielāks. Sāpēs, būs liels pārdzīvojums, bet tas pāries un Tu satiksi cilvēku kurš mīlēs Tevi un kuru mīlēsi Tu.