Cik reāli?

10 gadi
Reitings 134
Reģ: 12.05.2009
Sveikas, dāmas! :-) Ceru, ka varbūt kāda varēs ko ieteikt manā situācijā.
Nesen uzzināju, ka pēc divām nedēļām ir viens pasākums un uz to es vēlos vilkt vienu kleitu. Kleita ir ļoti apspīlēta un izskatās labi, ja mans svars ir 56kg, max 57kg. Protams, varētu vilkt citu kleitu, bet vēlos tajā pasākumā izskatīties maksimāli labi un jūtos, izskatos vislabāk, kad sveru 56kg.
Taču ziemas laikā sanāca pieņemties svarā. Pieņēmos līdz 63kg un viegli tiku vaļā 1,5ned laikā līdz 60,1kg. Tacu ir palikušas 2 nedēļas un un vismaz 3kg gribētu nomest. Problēma tādā, ka esmu 176cm un zinu, ka zem 60 kilogrami uz garu augumu nāk lēni nost :( Vai tas ir reāli?
27.03.2016 15:47 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
nomest svaru un saamzinat tauku % kermeni var but dazadas lietas... sos minetos 3 kg kas tika nomsti 1,5 nedelja tikpatlabi var but vienkarsi uz tuksaka kunga un zarnu rekina.... ja ytas ta ir tad nakosos 3kg bus jau daudz sarezgitak nomest.. bet vai sie nieka 3kg vispaar izskaat ko acimredzamu vairs dos- saubos... ja sis rajons ir veders ad drizak ietiektu veikt vedera savilksanas vingrojumus - tas tos nieka 1-3cm var nonemt ....

bet globali skatoties tik isa laika nomest taukos sos 6kg pie tik salidzinois maz si lieka svara praktiski nav iespejams.,.. bet ka aju mineju nomest scaru vai saamzinat tauku % ne vienmer ir viens un taspats...
27.03.2016 19:06 |

Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Nopērc ciešas Spanx un nemoki sevi.
28.03.2016 02:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)