Sveiki, visticamāk kādai/-am katrreiz pēc šašliku viesībām nākamajā dienā ir palicis pāri šašliks. Tātad, ko un vai var kaut ko pagatavot no tā? Negribās sildīt un tāpat tas nebūs tāds kā tikko no ogles ņemts!
Palicis pāri diezgan, tāpēc cerot, -Paldies!:-)
Ja šašliks ir jau izcepts, tad var sagriezt plānās šķēlītēs un likt uz maizes, ēst tāpat vai likt salātos, piemēram, kopā ar pupiņām. Ja šašliks vēl jēls, tad var pagatavot gaļas sautējumu.
Tikko draudzene ieteica šādu ideju un protams arī izmēģinājām. Pagatavojām dārzeņu salātus cipa rosolu, bet bez gaļas, taču no šašlika - to sablenderējām un pagatavojām silto jogurta mērci. Pārlējām salātiem, nu super!:-)
Tas tā, varbūt kādai ar noder! ;-)
Es izvaariitu zupu ,un tad to galu izmantotu !Es vairs nevaariitu to galu,bet peliktu klaat skiivii,kad eestu.
Var arii atsvaidzinaat ar siipoliem,kiplokiem zalumiem un mazu meerciiti.Taa es vienmeer daru ar jeera cepeti!
ļoti garšo salāti no otrās dienas šašlika gaļas - kaut tikai ar salātlapām, rukolu un ķirštomātiņiem + ola, ja ir + mērci savai gaumei, bāaaigi gardi (l)