Izlasot LeLeRe komentāru, atcerējos bezrūpīgos skolas laikus, kad varēja no rīta izdomāt - iet vai neiet un pēc tam par lēmuma sekām daudz nebēdāt. :D Kāda, izrādās, tā var arī darbā.
Tādu darbu gan ir daudz, es arī pati varu noteikt, cikos iet uz darbu un mierīgi varu paņemt brīvdienu vai strādāt no mājām. Tas ir visos darbos, kuri ir balstīti uz projektu izstrādi. Esmu strādājusi 2 birojos, noteikts darba laiks abos bija tikai 1 cilvēkam - sekretārei.
Meitenes, varbūt varat palīdzēt: kaut kad facebookā redzēju meiteni, kura cep makarūnus, visādus krāsainus un skaistus (l), protams, ka nenolaikoju un vairs nevaru atrast, cerams, ka kāda no jums ir piefiksējusi un varēs pateikt kā lai atrod :D
nu, brīvdienas sākušās lieliski. vakar vakarā saplīsa dušas šļūka, ātrākais, kad kāds salabos un atbrauks ar jaunu būs otrdiena. visas brīvdienas ar bļodu :D bļin...
Esmu pārliecināta, ka manā rajonā noteikti dzīvo tautieši. Izstaigāju tuvākos veikaliņus un sīpoliem mizas nolasītas, pat dažus sīpolus plikus atstājot :D Nākamgad ātrāk jāsāk krāt mizas. Ir jau dažas idejas olu krāsošanai:)
Pikniku sezona atklāta un priecē ziedošās mangolijas un ķirši :)(l)
lollipop, wtf, par ko tu runā? :D
kāda vēl jelgava?
turklāt situācija ir 3x nopietnāka par parastu dušas klausules šļūteni... ir arī citas šļūtenītes sistēmai, kuras piegādā ūdeni. kuras nav tik vienkāršas.
Varbuut kaada var ieteikt meiteni,kas cep garshiigus mafinus Riigaa?Vienreiz no vienas meitenes pasuutiiju,bet kaut kaa man negarshoja.Tapeec otru reizi negribas pasuutiit.