Ir visādi matte tonālie krēmi, bet nu paskaties, viņi mēdz būt biezi un jābūt labai sejas ādai, lai tāds labi izskatītos. :) No pūderiem iesaku chanel kompakto pūderi. Ja tonālo parasti nopērku drogās, tad pūderim gan nežēloju..
Man patīk šis te - ideāli izskatās bildēs, ja kaut kas spīd, pa virsu uzliec birstošo pūderi. Tavs tonālais gadījumā nav ar SPF? Dažreiz tonālie ar SPF var izskatīties ne visai labi bildēs.
Es kaa puderi uzlieku, taa man tada velkosa nepatikama sajuta un vsp neizskatas labi. Man tik tonalo var, bet tapat sausina seju. Nemaku izskaodrot, bet nu kka neizskatas tie tonalie man uz sejas. Tik daudz meginati.
Jaa, es smereju kremu ( aveni, biodermu uz mainam). It kaa pirmas stundas ir okey, ja puderi neuzlieku, bet pec tam prasas atkal to adu mitrinat. Udeni dzeru daudz.
besame - Tev tad droši vien ādas tips tāds (es teiktu sausa vai pat dehidratēta). Varbūt tonālo krēmu citu jāpamēģina - kaut ko sausai ādai piemērotāku.
Kādu tonālo Tu šobrīd lieto?
Esmu loti daudz meginajusi - vislabakais bija rimmel, bet neredzu vinu vairs plauktos. Sobrid ir loreal un vel no bourjouis tonalais ar spoguliti , tada melna karbina - nu pilnigas katastrofas man.
Tavs minētais Bourjouis ir matējošs, līdz ar to var būt arī sausinošs. Cik lasītas atsauksmes tas vairāk piemērots taukainai/kombinētai ādai. Acīm redzot Tavai ādai tas nepatīk.
Es saprotu, ka tas ir šis: