Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko jūs darītu?

Reitings 245
Reģ: 28.02.2016
Labvakar. Šorīt uzzināju, ka esmu stāvoklī. Protams, esmu priecīga, bet tas ir galīgi nelaikā. Tikko esmu sākusi strādāt, studēju pilna laika studijās un brīvais laiks ir ļoti nedaudz un dzīvē ir stress. Ar bērna tēvu jau pusgadu esam uz šķiršanās robeŽas un no viņa atbalsts man nebūtu, jo viņš bērnu negrib.. Bail arī no viņa reakcijas. Ja paturētu bērnu - vajadzētu pamest gan darbu, gan skolu.. Māmiņalga arī būtu minimālā. Bērnus es pati gribētu, bet nākotnē, lai gan varu mierīgi iztēloties dzīvi bez tiem. Ko darīt?
24.03.2016 22:22 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Sniegputeni! Lēmums tik tiešām ir jāpieņem tev! Bet tomēr, es pajautāšu diezgan salkanu jautājumu! Ko sirds tev priekšā saka? (s)
31.03.2016 19:56 |

Reitings 128
Reģ: 28.12.2015
Tiem kas grib bērniņu bērniņu ļoti, ļoti, tiem dzīve sit un sit. Bērniņu ja sanāk ieņemt, piedzīvo spontānos vai mazulis apstājas attīstībā. Šie pāri būtu gatavi atdot visu par mazulīti. Žēl, ka ir kas izlemj aborta solim. Draudzenei aborts bijis pirms vairākiem gadiem (pirmais ex džeks arī lika atbrīvoties no bērna, attiecības it kā bija nopietnas, bet pēc tā arī viss izjuka), tagad ir vīrs, cīnās par to, lai saglabātu grūtniecību, veidojas hematomas, asiņo, smērējas, zāles maizes vietā. Ārsta slēdziens-aborta sekas.
01.04.2016 15:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits