Man patīk sakrāsot arī paipalu oliņas, tās smuki rotā lielās olas.
Speciālu ēdienu tieši ar paipalu olām nav manā repertuārā. Parasti kaut ko izdomāju no tā, "kas ledusskapī". :) Salāti ar tunča fileju, spinātu lapām un paipalu oliņām, piemēram. Pāri medus etiķis un ķirbju eļļa. Ņamma.
Būs gan parastās, gan arī paipalu oliņas. Mūsmājās Lieldienas ir rīta svētki, tāds kā brunch :) Būs uzkodas, svētku ēdieni, olu kaujas, dzirkstošais vīns (s):-P
Pie reizes, varbūt variet padalīties- kāu pildījumu liekat kārtainās mīklas pīrādziņos? :)
Vienmēr cepām rauga mīklas mīrāgus ar cauraudzīti, taču šogad doma cept kārtainās mīklas pīrādzīņus, tas, gan jau, būs krietni ātrāk vai ne? :)