Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

PAIPALU OLAS

 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Sveikas (l)

Lieldienu galdā celsiet arī paipalu oliņas? Ja tā- kādā veidā?


24.03.2016 15:41 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
:-P
24.03.2016 15:42 |
 
Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Man paipalu olas garšo tāpat vien. Gardākas kā parastās. (l)
Tāpēc visticamāk pasniegšu tāpat vien :)
24.03.2016 15:46 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Man patīk sakrāsot arī paipalu oliņas, tās smuki rotā lielās olas.
Speciālu ēdienu tieši ar paipalu olām nav manā repertuārā. Parasti kaut ko izdomāju no tā, "kas ledusskapī". :) Salāti ar tunča fileju, spinātu lapām un paipalu oliņām, piemēram. Pāri medus etiķis un ķirbju eļļa. Ņamma.
24.03.2016 15:50 |
 
Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Žēl, ka nav vīģu sezona, tā gribētos (l)

Būs gan parastās, gan arī paipalu oliņas. Mūsmājās Lieldienas ir rīta svētki, tāds kā brunch :) Būs uzkodas, svētku ēdieni, olu kaujas, dzirkstošais vīns (s):-P
24.03.2016 15:53 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Pie reizes, varbūt variet padalīties- kāu pildījumu liekat kārtainās mīklas pīrādziņos? :)
Vienmēr cepām rauga mīklas mīrāgus ar cauraudzīti, taču šogad doma cept kārtainās mīklas pīrādzīņus, tas, gan jau, būs krietni ātrāk vai ne? :)
24.03.2016 16:02 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Oho, cik daudz kļūdu iepriekšējā komentārā. :D Tā ir, ka ar temperatūru vēl sēž ofisā :(
24.03.2016 16:05 |
 
10 gadi
Reitings 289
Reģ: 31.10.2011
Cēlu paipalu olas, tik parastā veidā. Paipalu olas var negriezt uz pusēm. :-P
05.04.2016 17:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!