lai būtu kopta, vai jāiegulda daudz?

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
parasti saka, o! tā sieviete ir ļoti daudz naudas sevī ieguldījusi, tāpēc ir tik kopta utt. Bet vai tiešām tik liela nauda jāiegulda. Manikīrs, pedikīrs, vaksācija, jā ok. Sejas krēmu arī noteikti labāsk, ja var atļauties no dārgaka gala. Bet kas cits tik daudz būtu jāiegulda> Ja sejas āda ir OK, bez pumpām, aknēm, nav pārlieku taukaina vai sausa, tad taču nav jāiet uz nez cik procedūrām katru nedēļu par 60, 70 eiro. Nav jau liekas, ka tas drīzāk neko daudz labu neliecina, ka sievietei lai labi izskatītos jāiegulda milzu līdzekļi.
23.03.2016 18:48 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
ieguldāmās naudas daudzums atkarīgs no tā, cik daudz ir iedots no dabas.
biezi mati, skaista to dabīgā krāsa, garas, kuplas skropstas, no dabas pietiekoši tumšas uzacis, labi nagi, kuriem nav vajadzīga pieaudzēšana, sejas āda bez problēmām (pumpas ,akne) utt.
kā arī tas, cik sieviete grib/prot izdarīt pati- viena visu laiku matus krāsos frizētavā pa desmitiem eiro katru mēnesi, cita to izdarīs mājās pati par velti :)
24.03.2016 12:08 |

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Te jau tas komentaros atklājas, ja daba ir apdavinajusi, pietiks ar parastu šampūnu, balzāmu, ar sejas attīrīšanu parus reizes gadā, ar vieglu make up un viss bus ok. Bet, ja uz sejas visadi plankumi, slikta āda, tad regulari jaiet uz proceduram, lazeriem. Jāpērk dargi mati lidzekli, jo mati trausli, ja nagi lūst, tad japieaudze utt.
24.03.2016 12:42 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Man nav varbūt dots dabas skaistums, bet man tiešām pietiek ar skropstu tušu un lūpu balzāmu.
Matu un nagu kopšana pati par sevi - šampūns, balzāms, serums, nagu lakas (ja ir laiks).
Es netērējos frizētavām, ja pati varu sev matus iekrāsot.
Man vienmēr uzskati bijuši - jo mazāk visādus krēmus smērēs virsū, jo veselīgāka āda izskatīsies. Bet tas jau katram savādāk.
24.03.2016 12:45 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Nu jā, varbūt ir vērts labāk nopirkt pāris ūdens pudeles, nevis kārtējo kruto krēmu. :-D
24.03.2016 12:48 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man liekas, ka noteicošais nav ieguldītās naudas apmērs, bet gan tas, vai esi atradusi pareizo pieeju sava skaistuma pasvītrošanai. ja āda/mati ir problemātiski, jā, protams, tas prasītu nedaudz vairāk līdzekļu, lai to normalizētu, bet pēc tam jau vienkārši ar samērīgiem līdzekļiem jāiemācās izcelt to, kas jāizceļ.
es neieguldu baigos līdzekļus savā ārienē, drīzāk maksāju par savu slinkumu un to, ka man patīk, ka mani apčubina - frizieris, manikīrs, sejas procedūras :D to visu varētu darīt mājās, bet, nea, man patīk tā sajūta, kad sevi lutina :-P
24.03.2016 12:50 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Piekriitu Wee par zobiem.Te veel vareetu mineet vienu lietu-zobiem nepatiik saldumi!
Man neiziet lielas summas sevis kopsanaa.Tiesi taapeec ,ka sevi esmu saakusi miileet,loti piedomaaju par to,lai man nebuutu jaaiet pie aarsta-daru visu iespeejamo,lai saglabaatu savu veseliibu-to es arii saucu par kopsanu-ruupeesanos par sevi iekspusee!
24.03.2016 16:22 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Ar koptu izskatu vismaz es saprotu koptu ārējo tēlu - tīri mati, zobi, nagi utt., nevis to, cik dārgs krēms tiek lietots vai cik reizes mēnesī apmeklēti skaistumkopšanas saloni. Ja runāju konkrēti par sevi, tad es vispār neatceros, kad pēdējoreiz būtu bijusi kādā salonā, jo esmu pieradusi visu darīt pati - man problēmas nesagādā ne pedikīra, ne manikīra veikšana sev mājas apstākļos, ne vaksācija, arī ne matu krāsošana un pat ne griešana, jo matu galus veikli, ātri un glīti māku pati sev apšņikāt. Solārijus neapmeklēju, arī dārgus krēmus nelietoju - maniem matiem tīri labi patīk parasts šampūns un kondicionieris, tāpat arī sejas ādu kopju ar pavisam lētu krievu ražojuma krēmu un nevarētu sūdzēties par to, ka mana āda būtu sliktā stāvoklī tikai tāpēc, ka krēms ir no lētā gala. Tāpēc es teikšu tā - sevis kopšana neprasa milzīgus līdzekļus, tāpēc pilnībā piekrītu šim:
par koptumu es uzskatu elementāras lietas kā tīras drēbes, matus, nagus, sakoptus zobus, uzacis. Nevajag nekādus spešal griezumus matiem vai krāsas, tas pats arī ar nagiem. Galvenais, lai viss tīrs un kārtīgs.

:)
24.03.2016 22:29 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Ophelia-tiesi taa!:-)
24.03.2016 22:33 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
tas sastāvs krēmos tomēr ir svarīgs. Kopš lietoju daudz maz dabīgus kopšanas līdzekļus, daudzas manas problēmas atrisinājušās. Ticu, ka ilgtermiņā tas ir daudz labāk, nekā smērēt uz sejas naftas produktus
24.03.2016 22:43 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nav jaiegulda daudz. Man vienmer bijis galvenais, lai ir manikirs, pedikirs, lai ir smuki mati, uzacis un zobi. Man arii paveicies, ka nekad nav bijushas nekadas problemas ar sejas aadu :)
24.03.2016 23:17 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Story- Ak tu mazā skaistulīte (l)
24.03.2016 23:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits