vardarbība pret sievietēm

Reitings 170
Reģ: 16.03.2016
Labdien dārgās bābas,

pēdējā laikā Latvijā aktualizējas jautājums par vardarbību pret sievietēm. Ko par to domājat? Esat saskārušās ar to, vai pazīstat kādu? Vai arī jūsuprāt tas viss ir pārspīlēti? Labklājības Ministrija piemēram saka šo:

''Vardarbības problēma ir izplatīta, bet stāsts par vardarbību nav tik vienkāršs, kā palīdzēt cietušajiem un sodīt vainīgo. Stāsts par vardarbību ir arī par to, kā šo vardarbību novērst. Diemžēl daudzi pētījumi parāda, ka ne tikai Latvija, arī citās Eiropas valstīs vardarbība ģimenē šķiet ļoti normāla un pieņemama parādība daudziem.''
23.03.2016 14:00 |

Reitings 74
Reģ: 24.03.2016
karoč.. āpsi.. pisies nahuj tagad.. ;) un pazūdi no portāla ar visiem profiliem.

pie tevis braukt nav jēga vispār.. skatīties acīs kaut kādam nožēlojamam slimam kroplim, uz kuru pat roka neceļas. tevi būtu žēl sist pat.

un tā ir mana problēma, ka esmu līdzcietīgs.. un tādu kā tu, es pacietu.. un domāju ka mby viss būs ar tevi ok. un sāksi dzīvot cilvēka dzīvi :D :D
25.03.2016 00:14 |

Reitings 74
interesanti tas, kādu informācijas bagāžu esi uzkrājis smadzenēs .. ntos gadus sēžot internetā :D

Pauris tev ir pilns ar infu, kuru lasi netā..

Bet pielietojuma nekāda. vienīgi forumā provocējot sievietes :D
25.03.2016 00:19 |

Reitings 74
Alfa :D eksperts :D tā tu laikam sevi redzi..

bet esi reāls prāta invalīds, ar grupu ;D nīkulis . un neesmu vienīgais, kurš to zin , un var apliecināt to, ka esi galvā slims , palicis 12 g bērna prātā.

viss.. tevi es vairs nekustināšu.

un ceru neviena te neļausies slima cilvēka provokācijām.. kā šī tēma. un līdzīgas !
25.03.2016 00:28 |

Reitings 74
un vsp tas, ka runāju ar tevi, - kā līdzīgs ar līdzīgu skaipā. Tikai dēļ tās domas- ka visi cilvēki ir cilvēki ;) Bet es pats appisos, saprotot to, ka līdz cilvēkam tu neizaugsi.
aizkadrā jau visi rēca par to huiņu, un par to, cik slims esi. :D
man likās.. - nav bezcerīgi.. pamazām čalis mby tiks uz strīpas, kad sāki strādāt :)
es pat ieteicu tev labus padomus, kā uzlabot situāciju, cerot , ka ir iespējams palīdzēt morālam kroplim, kurš pats sev negrib palīdzēt :D

tik žēl, ka man sanāca vilšanās !
tieši tāpēc vilšanās- ka morālu kropli, gribēju uztvert kā cilvēkveidīgu radību ;)
bet tev ir vajadzīga īpaša attieksme .. un ārstu palīdzība tikai tas, ja tavu pakaļu aizvilks pie ārsta, tev spēs līdzēt :D

bet nē.. .Dzīvo savu ALFAS un experta dzīvi netā ;) tā ir tava izvēle ..

vairs man nav ko piebilst tev .. un vairs es tev neko neteikšu :D
25.03.2016 00:41 |

Reitings 7
Reģ: 14.02.2012
Nav nekada attaisnojuma vai iemesla, paskaidrojuma kas varetu attaisnot vardarbigu ricibu (Vienigais - pashaizsargshanaas), un neviena sieviete(atsevishkjos gadijumos-virieshi), berni nedrikst pielaut vardarbibu pret sevi. Ne fizisku ne mutisku.
09.04.2016 07:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)