Veikalu piedāvājums, to izskats.

10 gadi
Reitings 363
Reģ: 25.02.2015
Tātad vakar bija tēma par stilu priekš manis, un daudzas meitenes lika tik inčīgas lietas kuras īsti pat apskatījusi nebiju.
Ir plānots kādā mazpilsētā vērt vaļā apģērbu apavu veikalu. :-)
Tad nu pirms sāku darboties , izdomāju ka tieši Jūs varat sniegt savu viedokli, jo parasti dzirdu nekur nekā nav, un šeit ir tik daudz cilvēku ar savu stilu. (l)
Kāds ir Jūsu viedoklis, kas apģērbu veikalos trūkst? Ko meklējat vairāk? Kvalitatīvas un dārgākas drēbes vai arī pērkat ķīniešu ražojumus , bet skaistus?
Kas labāk patīk imitācijas apavi vai stilīgi ādas? :-)
Veikals - labāk gaumīgs un brīvi pārskatāms preču piedāvājums vai arī ar ļoti daudz piedāvājumu?

man personīgi patīk brīvi apskatāmi veikali, kas nav piebāzti un vēl labāk ja viss ir pa krāsām salikts. :-)
Ziemā man patīk imitācijas apavi, jo ir tik dažādi un skaisti. :-D Bet gadiem ejot esmu sapratusi ka ādas apavos ir patīkamāk bet ne vienmēr varu atrast kaut ko interesantu. Tāpēc Gribas zināt Jūsu viedokli:-)
P.S nav tā ka nav ideju un gribu uz citu rēķinu- idejām atvērt veikalu , gribu cilvēku viedokli, jo gaumes tak tik dažādas. :-)
23.03.2016 09:49 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
ja, ja iet rimi uz tualets pusi tad ir tas veikalins mazins.
23.03.2016 12:43 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Rīdziniece, jā zinu to veikalu. Ir viņs tur vēl. Tikai citā vietā tagad. Pa galveno ieeju iekšā ejot pa kreisi. Kaut kur tur, garām Pēdai ejot.
23.03.2016 12:48 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Biznesiņš ar ķīniešu drēbēm elektro krāsās ātri vien bankrotēs ;) Ir jāizdomā, kam tu vispār vēlies pārdot preci. Elektro ķīniešu drēbes patiks pusaudzēm, varbūt jaunietēm, bet vai tad tāda vecuma grupa būs spējīga regulāri iepirkties tavā veikalā? Un ja arī būs, tad foršāk tomēr ir aizbraukt uz Rīgu un tur zināmos veikalos iepirkties.
23.03.2016 12:58 |

Reitings 23705
Rīdziniece, jā zinu to veikalu. Ir viņs tur vēl. Tikai citā vietā tagad. Pa galveno ieeju iekšā ejot pa kreisi. Kaut kur tur, garām Pēdai ejot.
paldies. Mes jau smejamies ja ko vajag skaistu un ipasu pirkt, jabrauc uz Jekabpili. Riga nav tada piedavajuma. Nu MaX mara un vel dazi veiklai ar daudz dargakam cenam. Parejais butiba jauna humpala. Tikai mans viedoklis.
23.03.2016 13:01 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Jā, ts ir veikals, par kuru runāju. Sanāk pretī Lattelecomam, kas blakus Pēdai. Un tur tiešām interesantas drēbes
23.03.2016 13:29 |

Reitings 23705
Turklat tur var atrast sieviete kaut kosev, mana vecuma. Citur nereali. Atceros reiz gadus atpakal vinai bija vasara zils interesanta tona vasaras sarafans, saimniece ar jau gados. Nu loooti simpatisks un stiligs.
23.03.2016 13:32 |

Reitings 211
Reģ: 29.11.2015
Kāds ir Jūsu viedoklis, kas apģērbu veikalos trūkst? Ko meklējat vairāk? Kvalitatīvas un dārgākas drēbes vai arī pērkat ķīniešu ražojumus , bet skaistus?
Kas labāk patīk imitācijas apavi vai stilīgi ādas?
Veikals - labāk gaumīgs un brīvi pārskatāms preču piedāvājums vai arī ar ļoti daudz piedāvājumu?

Man šķiet, ka vislabāk tev ar biznesu ies, ja tu vnk pasūtīsi visu ebay lupatu klāstu kas ir zem 10 dolāriem gabalā :D Lai cik skumji tas nebūtu.
23.03.2016 13:39 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Varbūt labāk sākt tigot internetā un tad skatīties kā iet un tikai tad atvērt veikalu?

Ķīniešu drēbes jau visi zina,visur piedāvājumi līdzīgi,parocies pa internetu,varbūt atradīsi veikalus,kur ir tādas drēbes,kuras citur nav.Lēts ir ne tikai ebay,ir reāli jārokas un jāmeklē.Es ķīnas drēbes nepērku,jo man vienmēr par šauru kaut kur,vai par īstu,kā arī tagad labāk pērku retāk,bet kaut ko kvalitatīvu.
23.03.2016 13:43 |

Reitings 23705
panem to kas mnav LV, nu nezinu pavisam citadu. man ta raiba kleita patiktu. Somi, Zviedri, Kanada, nu perc tur kur musejie neperk. Bus liela atskiriba un skries pirkt. Un lai nav tikai tiniem apgerbs vai 80 it gadigam omem.
23.03.2016 13:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits