Veikalu piedāvājums, to izskats.

10 gadi
Reitings 363
Reģ: 25.02.2015
Tātad vakar bija tēma par stilu priekš manis, un daudzas meitenes lika tik inčīgas lietas kuras īsti pat apskatījusi nebiju.
Ir plānots kādā mazpilsētā vērt vaļā apģērbu apavu veikalu. :-)
Tad nu pirms sāku darboties , izdomāju ka tieši Jūs varat sniegt savu viedokli, jo parasti dzirdu nekur nekā nav, un šeit ir tik daudz cilvēku ar savu stilu. (l)
Kāds ir Jūsu viedoklis, kas apģērbu veikalos trūkst? Ko meklējat vairāk? Kvalitatīvas un dārgākas drēbes vai arī pērkat ķīniešu ražojumus , bet skaistus?
Kas labāk patīk imitācijas apavi vai stilīgi ādas? :-)
Veikals - labāk gaumīgs un brīvi pārskatāms preču piedāvājums vai arī ar ļoti daudz piedāvājumu?

man personīgi patīk brīvi apskatāmi veikali, kas nav piebāzti un vēl labāk ja viss ir pa krāsām salikts. :-)
Ziemā man patīk imitācijas apavi, jo ir tik dažādi un skaisti. :-D Bet gadiem ejot esmu sapratusi ka ādas apavos ir patīkamāk bet ne vienmēr varu atrast kaut ko interesantu. Tāpēc Gribas zināt Jūsu viedokli:-)
P.S nav tā ka nav ideju un gribu uz citu rēķinu- idejām atvērt veikalu , gribu cilvēku viedokli, jo gaumes tak tik dažādas. :-)
23.03.2016 09:49 |

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Jebkurā gadījumā iesaku apdomāt, ka, lai kādas kavlitātes apģērbus un apavus tu tirgotu, Latvijā ir ļotileils procents cilvēku ar lieko savru un 40., 41. apaviem izmērs ir kļuvis par vienu no populārākajiem, bet visai bieži pat pusaudzēm ir arī 43. ... Nav ne jausmasmas kāpēc šos 2 faktus ignorē vairums tirgotāju. Nu labi, ar ķīniešiem skaidrs, viņi vienakrši tur nespēj iedomāties tik lielu dāmu, kādas mums pa ielām iet, bet citi ražotāji?
23.03.2016 10:38 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Pati noteikti nekad nevērtu veikalu mazpilsētā. Un arī manas domas un prasības sakarā ar veikala, tā izskatu un piedāvājumu, vairāk tomēr orientējas uz cilvēkiem ar vismaz vidējiem ienākumiem. Nedomāju, ka šāds veikals mazpilsētā būtu rentabls. Ķīniešu un poļu sūdus es nekad netirgotu, savukārt labākas un kvalitatīvākas lietas mazpilsētās diemžēl lielākā daļa atļauties nevar.
23.03.2016 10:40 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man tā neliekas laba doma, bet tā nav mana daļa. Vienīgais ko darītu ja vērtu vaļā mazpilsētā apģērbu veikalu būtu censties to izveidot pēc iespējas mājīgāku, tādu kas pisaista vairāk cilvēkus. Ja interjērs un viss kopējais skats būs vēss, nepiesaistīs arī parasto tautu, tad izredzes tādu veikalu noturēt varētu būt mazas.
23.03.2016 10:53 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Es laikam mazpilsētā neizvēlētos veikala noformēju super sterilu, tādi tikai atbaidītu pircēju, vairak sliecos uz šāda tipa, mājīgs, nedaudz nobružāts :-)
23.03.2016 10:55 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Uztaisi brendu outletu :-D redzēsi kā aizies :-D Cilvēki visvairāk mīl iegādāties kvaitatīvu apgērbu par maximāli zemu cenu vai loti izdevīgu.
23.03.2016 10:58 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Uztaisi brendu outletu
+++ bet laikam vajadzētu zināt kurā mazpilsētā plāno veikalu veidot
23.03.2016 11:24 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Nuu, ir jau arī smuki veikali.
23.03.2016 11:28 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Pirmkārt jau tiešām svarīgi, kas tā par mazpilsētu. Piemēram, manā dzimtajā mazpilsētā ir daudz jaunu modernu cilvēku, kas pārsvarā iepērkas Rīgā , jo šajā mazpilsētā nav kur nopirkt normālas kvalitātes un izskata apģērbu, atzīšos, ka arī es ne reizi mūžā tur neesmu nevienu apģērba gabalu nopirkusi. Un žēl, ka tā, jo nešaubos, ka, ja būtu normāls veikals ar normālu piedāvājumu, vismaz 90% iedzīvotāju iepirktos tur, jo citādi speciāli jābrauc uz Rīgu.
Lai gan lielākā daļa mazpilsētu tomēr ir tādas, kur pārsvarā ir veci cilvēki, vai cilvēki ar maziem ienākumiem, nu tādās gan nebūtu jēga atvērt tādu veikalu.
Par interjeru piekrītu šim
Es laikam mazpilsētā neizvēlētos veikala noformēju super sterilu, tādi tikai atbaidītu pircēju, vairak sliecos uz šāda tipa, mājīgs, nedaudz nobružāts

Man arī patiktu tāds skandināvu stila interjers, ar koka grīdām, sienām un citiem koka elementiem.
23.03.2016 11:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Veikals - labāk gaumīgs un brīvi pārskatāms preču piedāvājums vai arī ar ļoti daudz piedāvājumu?
Es domāju, ka forša būtu gan pārskatāmība (varbūt ne tik liels telpas izniekojums kā attēlā), gan arī bagātīgs sortiments :)

Kas labāk patīk imitācijas apavi vai stilīgi ādas?
Noteikti ādas

Kvalitatīvas un dārgākas drēbes vai arī pērkat ķīniešu ražojumus , bet skaistus?
No ķīniešiem cenšos izvairīties :) Man nav tik ļoti svarīgi, lai drēbju gabals būtu brendīgs un dārgs, tomēr.. tādu, kas veikala plauktā jau izskatās samocīts, vai arī rada iespaidu, ka pēc mazgāšanas izjuks... nav mans :) Patīk, piemēram, Turcijā ražoti apģērbi.. tajos nav vēl sanācis vilties :)

Mani mazāk interesē ekstrēmas kombinācijas.. cenšos tērpties piezemēti :D
23.03.2016 11:39 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Man nepatīk muzeja tipa veikali - kur ir pāris stendi pie sienām, pa vidu tukšums/kāds dizaina elements un pārdevēja nenolaiž no tevis acis, j
Man ar tie muzeji loti nepatik.

Riga ir vairaki brendu outleti, daudzi bankroteja , dazi vel knapi turas. Jo uzliek tadas cenas...
23.03.2016 11:42 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu nav jau tā, ka visās mazpilsētās dzīvojošie cilvēki staigā humpalu drēbēs un tirgus apavos. Nu nav tā. Vislielākais trūkums ir tas, ka mazpilsētās nav normāli apģērbu un apavu veikali, tādēļ cilvēki izvēlas braukt uz to pašu Rīgu un to kvalitatīvo preci nopirkt.

+++

Turklāt svarīgi, par kādu mazpilsētu ir runa? Un vai tiešām par mazpilsētu vai šis apzīmējums tiek piemērots VISĀM ārpus Rīgas esošajām pilsētām. Starpība starp Līvāniem, Rēzekni, Kuldīgu un Jelgavu taču ir, nē?

Un jā, parasti, ja runājam par apaviem, trūkst veikalu, kur pārdod labas kvalitātes ādas apavus.
23.03.2016 11:45 |

Reitings 23705
Jekabpili piemeram bija, nezinu vai vel ir loti labs veikalins. Ari saimniece stiliga. Rimi kur, neliels apgerbu veikals, cenas nav letas. Tads pat Riga nav tik labs piedavajums.
23.03.2016 11:50 |

Reitings 175
Reģ: 20.08.2010
Jā,es arī domāju,ka ir svarīgi zināt kur Tu vēlies veikaliņu.Varbūt vari atklāt?
Es pati esmu Ventspilniece un atklāti sakot- mums nav reālu vietu,kur nopirkt kvalitatīvu preci par atbilstošu cenu.Dārgi veikali ar ķīnas un poļu lupatām.Bet,atverot kādu jaunu veikalu,tas ilgi nenoturas
Un ļoti,ļoti daudz humpaļu,jo acīmredzot tāda ir cilvēku pirktspēja Ventspilī.
23.03.2016 12:12 |

Reitings 11330
Jā, ir laikam 3 apavu veikali, bet man tpt trūkst, jo izvēle nu tāda pašaura. Un tāpat labāk braucu uz Depili, kur izvēle ir krietni lielāka.
23.03.2016 12:12 |

10 gadi
Reitings 363
Reģ: 25.02.2015
Nu re nav taču nemaz tik traki. Es tieši par to domāju ka pati arī nāku no mazpilsētas un tāpat raucu uz Rīgu jo man liekas manos padsmit gados bija tāds veikals kā Meta un vēl viens šausmu veikals neatceros kā sauca. :-)
Par Lielajiem izmēriem ir ķīniešiem arī no 41- 45 bet nu skats nekāds , ādas apavus ir iespējams dabūt bet ir jāmeklē, ļoti jāmeklē, viss jau atkarīgs cik katram tirgotājam laika un vēlme pavadīt dienas angāros , izstādēs utt. Jo to neviens neapmaksā tāpēc daudzi atraduši savu nišu un neko nemeklē, jo tas ir laiks un nauda. :-)
Un tieši tā ir atšķirība starp Kuldīgu vai Jelgavu vai Līvāniem. :-)
Esat ļoti daudz jau palīdzējušas, paldies Jums. :-)
23.03.2016 12:15 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Mazie veikali bieži vien ir smuki. Jo kaut kā tas pircējs ir jāpeisaista.
Ja reiz par Jēkabpili. Šis ir glīts veikals. Bilde tāda nekāda, nespriežama, bet ja kāds bijis un dzīvajā redzējis, sapratīs, par ko es runāju.

23.03.2016 12:21 |

Reitings 23705
Meitenes kas zin par kuru veikalu Jecii runaju, vins vel eksiste?
23.03.2016 12:33 |

Reitings 11330
Rīdziniec, par kādu tieši?

Inga, jap, Pēdā ir liela izvēle un principā visjēdzīgāka, ja vēlies ādas apavus.
23.03.2016 12:34 |

Reitings 11330
Ari saimniece stiliga. Rimi kur, neliels apgerbu veikals, cenas nav letas.

Domā to, kur pārdevējai (iespējams, tā pati saimniece)? tāds melns karē griezums?
23.03.2016 12:35 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Mazpilsētā tiešām būtisks faktors ir pirktspēja. Pat Rīgā ne velti lietoto apģērbu bodes veras vaļā kā sēnes pēc lietus uz katra stūra.

Apavi... Parasti izvēlos ādas, bet - ne vienmēr. Reizēm iepatīkas vizuāli ne ādas apavi.

Veikalos man pietrūkst apģērbu, sevišķi svārku, kas domāti neliela auguma dāmām. Miņuki, kas knapi apsedz pēcpusi, mani mulsina (un arī figūra neatļauj), viss pārējais ir par garu (šuvēju neiesakat, man vajag visu uzreiz, tūlīt un tagad, nevis nakamnedēļ). Pietrūkst ne pēdējā modes kliedziena apģērbu (skinny bikšu mode mani nomoka jau vairākus gadus) un krāsu (pēdējās 2 sezonas modē ir OK krāsas, par laimi).
23.03.2016 12:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits