Attiecības ar savu dzimumu

Reitings 1
Reģ: 18.03.2016
Labvakar.
Ilgi biju domājusi, tādēļ izlēmu, ka būtu interesanti uzzināt cilvēku viedokli šeit. :-D

Tātad, ko jūs domājat par attiecībām ar savu dzimumu?

Es personīgi esmu bijusi attiecībās gan ar vīrieti, gan ar sievieti. Un cilvēku attieksme ir bijusi dažāda. Draugi atbalsta, ģimene nosoda, darbā viedokļi dalās. Tomēr cilvēku viedoklis manu seksualitāti nemainīs, tāpēc dodam tik vaļā :-D
22.03.2016 18:39 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Nu labi, bet ja Tev šķiet, ka laulība ir tikai formalitāte, kāpēc Tevi traucē šī formalitāte starp divām sievietēm, piemēram, ja viņām tā ļoti gribās. Ko tas maina Tavā dzīvē? Kā tas Tevi ietekmē? Vai kā tas ietekmē jebkuru citu cilvēku dzīvi?

Ja tas neiek atļauts, tad vismaz divu cilvēku dzīves tiek ietekmētas. Divi cilvēki nevar darīt to, ko viņi vēlas darīt.

Kāds ir pamatojums, kāpēc laulībām jābūt tikai starp vīrieti un sievieti?

Kurš bērns ir vairāk traumēts - tas kurš dzīvo bērnunamā ar bez ģimenes, vai tas, kurš dzīvo ģimenē ar divā mammām, vai vienu mammu, vai mammu un vecmāmiņu?
22.03.2016 22:50 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
bērns var tikt psihokoģiski traumēts.

Kur statistika? Pats izdomāji?
22.03.2016 22:52 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
skaidrs, gone ir Ģirts :D
22.03.2016 22:55 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Bērni tiek vairāk traumēti ģimenēs, kur vecāki dzer, pielieto fizisku un emocionālu vardarbību gan pret pašu bērnu, gan pret kādu no vecākiem, kas bēnam jānoskatās... Labāk mīlošas cieņpilnas attiecības starp viendzimuma pāri, nekā manis tikko minētais variants.
22.03.2016 22:55 |

Reitings 1586
Kur statistika? Pats izdomāji?

Man arī tāds pats jautājums radās. (t)
22.03.2016 22:57 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Adoptēt bērnus nemaz tik viegli nav un ja divas sievietes vai divi vīrieši izturētu tās pārbaudes kuras gan jau dēļ viendzimuma attiecībām būtu pat padziļinātas un stingrākas, tomēr galu galā tiek atdzīta par labvēlīgu ģimeni, tad es tur problēmas nesaskatu. Tas tomēr nav tā ka kuram katram iedod bērnu "še savāc".

Nevajag tik daudz skatīties uz tiem dzimumiem, bet gan vienkārši uz to ka ir divi viens otra mīloši cilvēki kuri vēlas savu mīlestību padarīt officiālu arī sabiedrības acīs. Kuri vēlas velkāt tos gredzenus, rīkot tās kāzas un veikt arī kopīgu īpašumu un iedzīves iegādu, neuztraucoties par to ka šķiršanās gadījumā vienam būs viss, bet otram nekas.
22.03.2016 22:58 |

Reitings 17203
atzīta*
22.03.2016 22:59 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Nu labi, bet ja Tev šķiet, ka laulība ir tikai formalitāte, kāpēc Tevi traucē šī formalitāte starp divām sievietēm, piemēram, ja viņām tā ļoti gribās. Ko tas maina Tavā dzīvē? Kā tas Tevi ietekmē? Vai kā tas ietekmē jebkuru citu cilvēku dzīvi?
Es jau teicu: mani tas galīgi netraucē. Tikai valodnieciskās kultūras nolūkos tam pasākumam lai izdomā citu nosaukumu.

Ja tas neiek atļauts, tad vismaz divu cilvēku dzīves tiek ietekmētas. Divi cilvēki nevar darīt to, ko viņi vēlas darīt.
Ko viņi nevar darīt?

Kāds ir pamatojums, kāpēc laulībām jābūt tikai starp vīrieti un sievieti?
Tikai nosaukuma dēļ, lai uzsvērtu, ka ģimene atbilst normāliem bioloģiskajiem kritērijiem.

Kurš bērns ir vairāk traumēts - tas kurš dzīvo bērnunamā ar bez ģimenes, vai tas, kurš dzīvo ģimenē ar divā mammām, vai vienu mammu, vai mammu un vecmāmiņu?
Smags jautājums. Pēc idejas, tad jau labāk tiešām lai dzīvo pie divām pamātēm. Bet tieši pie 2 sievietēm, nevis 2 vīriešiem, jo bērnam ir vajadzīgs sievietes maigums.
22.03.2016 23:00 |

10 gadi
Reitings 3734
Bērni tiek vairāk traumēti ģimenēs, kur vecāki dzer, pielieto fizisku un emocionālu vardarbību gan pret pašu bērnu, gan pret kādu no vecākiem, kas bēnam jānoskatās... Labāk mīlošas cieņpilnas attiecības starp viendzimuma pāri, nekā manis tikko minētais variants.
Jā, tā tik tiešām ir.
22.03.2016 23:03 |

Reitings 1586
bērnam ir vajadzīgs sievietes maigums.

Un kā ar vientuļajiem tēviem? (t) Un ne visām sievietēm ir mātišķums.
22.03.2016 23:03 |

Reitings 17203
bērnam ir vajadzīgs sievietes maigums.

Ne visas sievietes izceļas ar maigumu, tā pat aŗi ne visi vīrieši nav maigi. Drīzāk ir nepieciešams vienkārši gādīgs un mīlošs vecāks, neatkarīgi no dzimuma.
22.03.2016 23:04 |

10 gadi
Reitings 3734
Un ne visām sievietēm ir mātišķums.
Tam Cosmo forumā pierādījumu netrūkst! :D
22.03.2016 23:05 |

Reitings 1586
Ne visas sievietes izceļas ar maigumu, tā pat aŗi ne visi vīrieši nav maigi. Drīzāk ir nepieciešams vienkārši gādīgs un mīlošs vecāks, neatkarīgi no dzimuma.

++
22.03.2016 23:06 |

Reitings 5497
Es jau teicu: mani tas galīgi netraucē. Tikai valodnieciskās kultūras nolūkos tam pasākumam lai izdomā citu nosaukumu.

Skudrulāci, bet, kas Tev traucē tradicionālajā nosaukumā - laulības? Ja jau Tev laulības principā neko nenozīmē un Tu saki, ka Tevi arī netraucē tas, ka divi viendzimumu pāri precās.

Ko viņi nevar darīt?

Viņi nevar precēties!

Tikai nosaukuma dēļ, lai uzsvērtu, ka ģimene atbilst normāliem bioloģiskajiem kritērijiem.

Kas ir normāli bioloģiski kritēriji?

Smags jautājums. Pēc idejas, tad jau labāk tiešām lai dzīvo pie divām pamātēm. Bet tieši pie 2 sievietēm, nevis 2 vīriešiem, jo bērnam ir vajadzīgs sievietes maigums.

Bet kurš bērns ir vairāk traumēts? Tas kurš dzīvo bērnunamā bez ģimenes, vai tas kurš dzīvo ģimenē ar diviem tētiem, vai tas kurš dzīvo ģimenē ar tēti un vectētiņu, vai tas kurš dzīvoģimnē tiaki ar ar vienu tēti?
22.03.2016 23:07 |

Reitings 5497
ķirsi, reizēm Tu pasaki arī ko prātīgu.
22.03.2016 23:09 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
man ar abiem dzimumiem ir labi , esmu bijusi attieībās gan ar sievieti , gan vīrieti .8-)
22.03.2016 23:20 |

Reitings 5497
Vecāki bērnus traumēs, jebkurā gadījumā. Netkarīgi no tā, kāda dzimuma būs vecāki. :)
22.03.2016 23:22 |

10 gadi
Reitings 3734
Skudrulāci, bet, kas Tev traucē tradicionālajā nosaukumā - laulības? Ja jau Tev laulības principā neko nenozīmē un Tu saki, ka Tevi arī netraucē tas, ka divi viendzimumu pāri precās.
Inga88, nu, mani neinteresē arī dzērāji, kas blandās pa krogiem, bet tāpēc jau es viņus nesākšu saukt kaut kā savādāk, piem., par akadēmiķiem! :)

Viņi nevar precēties!
Nu, un tik vien tā bēda, ka nesanāks sarīkot laulību ceremoniju?

Kas ir normāli bioloģiski kritēriji?
Abiem no pārstāvjiem būt aprīkotiem ar tādām anatomiskām un fizioloģiskām īpašībām, lai viņi pa abiem kopā varētu radīt bērnu normālā veidā (iznēsājot), pie kam nedrīkst būt nekādas liekas anatomiskas vai fizioloģiskas īpašības, kuras raksturīgas pretējam dzimumam. Paliek neskaidrs jautājums par intersexuāļiem un tādiem, kam ir kaut kādi trūkumi.

Bet kurš bērns ir vairāk traumēts? Tas kurš dzīvo bērnunamā bez ģimenes, vai tas kurš dzīvo ģimenē ar diviem tētiem, vai tas kurš dzīvo ģimenē ar tēti un vectētiņu, vai tas kurš dzīvoģimnē tiaki ar ar vienu tēti?
Kā jau te rakstīja, parastā ģimenē var tikt traumēts visvairāk, jo vīram ar sievu saplēsties lielāka varbūtība nekā 2 vīriem vai 2 sievām.
22.03.2016 23:25 |

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Abiem no pārstāvjiem būt aprīkotiem ar tādām anatomiskām un fizioloģiskām īpašībām, lai viņi pa abiem kopā varētu radīt bērnu normālā veidā (iznēsājot), pie kam nedrīkst būt nekādas liekas anatomiskas vai fizioloģiskas īpašības, kuras raksturīgas pretējam dzimumam. Paliek neskaidrs jautājums par intersexuāļiem un tādiem, kam ir kaut kādi trūkumi.

Tipa, ja kāds no hetero pāra ir neauglīgs, viņi nevar precēties, jo pēc tavas loģikas ģimene ir tikai tāda savienība, kura bioloģiskā ceļā spēj radīt pēcnācējus? Jebšu šādi gadījumi piedet pie tiem 'kam ir kaut kādi trūkumi' ?
22.03.2016 23:34 |

Reitings 5497
Inga88, nu, mani neinteresē arī dzērāji, kas blandās pa krogiem, bet tāpēc jau es viņus nesākšu saukt kaut kā savādāk, piem., par akadēmiķiem!

Tu mani nepārliecināji. Tu teici, ka Tev laulība pie kājas. Un, Tev, principā, netraucētu, ja viendzimuma pāris precētos. Tad kas Tev traucē nosaukumā? Kā būtu jāsauc laulības starp sievieti un sievieti vai vīrieti un vīrieti? Definē vārdu - laulības.

Nu, un tik vien tā bēda, ka nesanāks sarīkot laulību ceremoniju?

Bet tā ir bēda. Kāpēc, es ar savu mīļoto sievieti nevarētu apprecēties, ja es to vēlos, piemēram? Tās ir manas vēlmes. Es vēlos mūsu attiecības padarīt oficiālas likuma priekšā. Es vēlos, lai mūsu manta butu kopīga, jo es mīlu šo cilvēku un plānoju ar viņu nodzīvot visu savu atlikušo mūžu. Un, ja kaut kas notiek, un es nomirstu ātrāk nekā viņa, es vēlos, lai mana māja, mana mašīna, mans krājkonts utt. paliek viņai. Jo tas ir tik pat mans, cik viņas. Viņa ir mana ģimene. Es vēlos, lai viņai būtu tiesības lemt par mani, ja es nonāktu komā. Lai viņa varētu mani apciemot, ja es gulēt slimnīcā kritiskā stāvoklī, un lai viņa būtu pirmā, kam zvanītu, ja ar mani, kas notiktu. JO VIŅA IR MANA ĢIMENE! Un vēl un vēl un vēl.... Ir vēl miljons vēl.
Un arī tās fakinās kāzas es gribu. Kāpēc es to nevarēt gribēt? Jo nemīlu tā, kā Tev šķiet, būtu jāmīl? Un kāpēc Tev šķiet, ka es mīlu mazāk vai savādāk? Kāpēc Tev šķiet, ka manas jūtas un sajūtas ir mazāk svarīgas par Tavējām?

Nu lūk, paliek neskaidrs jautājums par interseksuāļiem. Viņiem vispār nav dizmuma. Tāpēc viņi vispār neko nevar un nedrīks? Tur nemaz nav variantu. Un ir neauglīgi cilvēki. Ko ar viņiem? Arī bērni neradīsies.
Vai laulības mērķis ir radīt bērnus? Manuprāt, nē. Es nezinu nevienu paŗi, kurš būtu apprecējies ar mērķi - radīt bērnus.

Kā jau te rakstīja, parastā ģimenē var tikt traumēts visvairāk, jo vīram ar sievu saplēsties lielāka varbūtība nekā 2 vīriem vai 2 sievām.

Skaidrs, to mēs atrisinājām. Tātad homosekusāls pāris adoptēt bērnus var, jo viņi netiks vairāk tarumēti, kā bērnunamā. Izvēlamies mazāko no ļaunumiem, ha!

Bet... Diviem vīriešiem un divām sievietēm saplēsteis ir tik pat liela iespēja cik vienam vīrietim un vienai sievietei.
22.03.2016 23:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)