Inga88, nu, mani neinteresē arī dzērāji, kas blandās pa krogiem, bet tāpēc jau es viņus nesākšu saukt kaut kā savādāk, piem., par akadēmiķiem!
Tu mani nepārliecināji. Tu teici, ka Tev laulība pie kājas. Un, Tev, principā, netraucētu, ja viendzimuma pāris precētos. Tad kas Tev traucē nosaukumā? Kā būtu jāsauc laulības starp sievieti un sievieti vai vīrieti un vīrieti? Definē vārdu - laulības.
Nu, un tik vien tā bēda, ka nesanāks sarīkot laulību ceremoniju?
Bet tā ir bēda. Kāpēc, es ar savu mīļoto sievieti nevarētu apprecēties, ja es to vēlos, piemēram? Tās ir manas vēlmes. Es vēlos mūsu attiecības padarīt oficiālas likuma priekšā. Es vēlos, lai mūsu manta butu kopīga, jo es mīlu šo cilvēku un plānoju ar viņu nodzīvot visu savu atlikušo mūžu. Un, ja kaut kas notiek, un es nomirstu ātrāk nekā viņa, es vēlos, lai mana māja, mana mašīna, mans krājkonts utt. paliek viņai. Jo tas ir tik pat mans, cik viņas. Viņa ir mana ģimene. Es vēlos, lai viņai būtu tiesības lemt par mani, ja es nonāktu komā. Lai viņa varētu mani apciemot, ja es gulēt slimnīcā kritiskā stāvoklī, un lai viņa būtu pirmā, kam zvanītu, ja ar mani, kas notiktu. JO VIŅA IR MANA ĢIMENE! Un vēl un vēl un vēl.... Ir vēl miljons vēl.
Un arī tās fakinās kāzas es gribu. Kāpēc es to nevarēt gribēt? Jo nemīlu tā, kā Tev šķiet, būtu jāmīl? Un kāpēc Tev šķiet, ka es mīlu mazāk vai savādāk? Kāpēc Tev šķiet, ka manas jūtas un sajūtas ir mazāk svarīgas par Tavējām?
Abiem no pārstāvjiem būt aprīkotiem ar tādām anatomiskām un fizioloģiskām īpašībām, lai viņi pa abiem kopā varētu radīt bērnu normālā veidā (iznēsājot), pie kam nedrīkst būt nekādas liekas anatomiskas vai fizioloģiskas īpašības, kuras raksturīgas pretējam dzimumam. Paliek neskaidrs jautājums par intersexuāļiem un tādiem, kam ir kaut kādi trūkumi.
Nu lūk, paliek neskaidrs jautājums par interseksuāļiem. Viņiem vispār nav dizmuma. Tāpēc viņi vispār neko nevar un nedrīks? Tur nemaz nav variantu. Un ir neauglīgi cilvēki. Ko ar viņiem? Arī bērni neradīsies.
Vai laulības mērķis ir radīt bērnus? Manuprāt, nē. Es nezinu nevienu paŗi, kurš būtu apprecējies ar mērķi - radīt bērnus.
Kā jau te rakstīja, parastā ģimenē var tikt traumēts visvairāk, jo vīram ar sievu saplēsties lielāka varbūtība nekā 2 vīriem vai 2 sievām.
Skaidrs, to mēs atrisinājām. Tātad homosekusāls pāris adoptēt bērnus var, jo viņi netiks vairāk tarumēti, kā bērnunamā. Izvēlamies mazāko no ļaunumiem, ha!
Bet... Diviem vīriešiem un divām sievietēm saplēsteis ir tik pat liela iespēja cik vienam vīrietim un vienai sievietei.